- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Kroni1 #12586 üzenetére
Ja értem. Igen akkor tényleg elég egy APU is, de akár egy Trini is a 7850 mellé. Persze anélkül még talán a Kaveri elég lenne ha nincs nagy játékokra igény.
Szóval ja. De jobban jársz ha megvárod a Kaverit és egyből arra cserélsz. Mert ha megveszed a Richit majd azt is eladva cserélsz Kaverire ott szvsz azért már lesz bukta. Persze ha most eltudod adni jó árban, végülis ezt már neked kell tudni.A sercegés nálam is van. De a tápból jön. És leginkább a C6 state okozta. Most is van egy minimális, de annyira nem durva, hogy egérhúzásra is reagáljon. Szvsz ott valami nincs rendesen árnyékolva a kábelek környékén vagy a deszkán. Mert nekem az előlapra kivezetett audió csinálta ezt a fejhallgatóban!
Úgy cicergett ahogy az egérrel vakerásztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest