Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz stratova #10431 üzenetére

A HD7870XT Crysis 3 és Metro LL-t kivéve mindent visz legalább 25-30FPS-szel.

korcsi: Ha kihajtasz egy VGA-t, tök mindegy, milyen proci van alatta. E5800-hoz képest semmi sebességnövekedést nem kaptam i5-tel, leszámítva persze a 4 magból profitáló játékokat, ott volt duplázódás, de A10 esetében ilyesmiről nincs szó.

frescho: Hajtogathatod, de semmi értelme. Eddig még mindenben kihajtotta a 7870XT-t. :P Nyugodtanm hagyd figyelmen kívül a tucatnyi tesztet, amelyeket belinkeltem. :B Egyedül C3-ban van egy fura korlát a játékban, amely nem engedi bizonyos szint fölé a CPU-t, nem értem (bizonyos szempontból viszont nagyon is), miért. Maximális grafikával kihajtja a kártyát, de játszhatóság alá esik az FPS, lejjebb viszont, bár csak 90-95%-on megy a VGA, mégsem használja ki a procit.

Eddig csak Witcher 2-ben tapasztaltam mikrolagot, semmi másban. Hidd el, a szemem észreveszi. ;)

De itt van F1-2012, még 1280x1024-ben is kihajtva, aztán fHD-ben:

Itt +1 Metro Last Light (maxi és magas tesszelációval, és persze minden más maxon):

Kihajtás alacsonyabb grafikával is megvan, min. 25FPS már minden játékban elég (és lagg sincs).

Ha még ez sem elég, keresd vissza a régebbi teszteket, mind engem igazolnak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés