- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidadi
csendes tag
válasz
Stonerice #10169 üzenetére
hát igen ez egy kicsit így rosszul hangzik de továbbra is azt mondom hogy az árak dominálnak legalábbis nálam mivel intelröl álltam át amd re. az is azért volt mert néztem én az inteles platformokat de tudás és ár arányban nagy volt az eltérés és ezért döntöttem az amd mellett az. amd olcsóbb volt és hasonló tudással rendelkezik és ami gépet most építettem azt Intel fronton ennyiből nem építettem meg volna
-
diablo1984
veterán
válasz
Stonerice #10169 üzenetére
lehet, hogy egy hülyére húzott 2008-as procihoz képest egy alap 2012es proci ereje nem változott, de ha azt nézzük, hogy az mennyit eszik és ez gpu val, szinte ég és föld! az AMD a Barton óta más utakat jár mint az intel, nehéz őket versenyeztetni, mert az intel a gigabrutál mhz-ekre koncentrál, az amd meg olcsóbb, de mégis megnyugtató tudású procikat prezentál! ki ki döntse el, mi a szimpatikusabb neki, valszeg akik itt vannak a topicban, meg az amd fronton ők inkább az árérzékeny vásárlók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SzoftverPremium.hu
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest