- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz26 #434 üzenetére
Köszi!
A szerelés nem egyszerű ebben a házban. Először az alaplappal kezd, mert én úgy jártam, hogy az optika alá beszereltem a vinyókat, erre RAM-ostul, procihűtőstül már nem fér be alá az mATX lap.
A ház eléggé ki van lyuggatva, a porosodást megelőzendő egy részüket lezártam. Állítva fogom használni a házikót, a monitorom mögött pont elfér és nem is látszik.
Fogyasztást én is akarok majd mérni, a hőmérsékleteket meg majd meglátom hogy alakulnak, mert még nem feszeltem alul a procit. Kicsit ha visszaveszek belőle remélem kevésbé melegszik majd és a Kozuti is csendben marad így. Viszont a hűtőre elfér felülre is egy venti, van is egy csendes slim 10 centis, az még rámegy majd, vagy inkább a ház oldalára, hogy friss levegőt fújjon az alaplapra és a procihűtőre is.
A ház tetejébe egy Noctua 8 centis ház-ventit rakok majd. Beszerzés alatt. Találtam használtan. Ezt is leszabályzom majd, hogy csendben maradjon. Kb. pont a procihűtő felett van, így ki is tudja szívni a házból a levegőt. (Álló helyzetben a ház alján is van szellőző-rács, így szépen átszívhatja majd az egész házon a friss levegőt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest