- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbandit
csendes tag
Sziasztok
Még teljesen új vagyok az AMD piacán.
Nem rég raktam össze egy gépet de idő hiány miatt a programok/windows/driverek telepítését egy barátom csinálta meg.
[link]2x4giga ram van benne.
Most kezdtem el telepíteni rá egy két játékot de szinte minden szaggat. Hiába van alacsony beállításon a grafika vagy akármi más.
Pl: Flatout 2, Crash Day ezek kb csak 800x600-as beállításon mennek és minden low-ban van.
Még a medal of honor allied assault se megy full grafikán...
Akkor a Far Cry 3-ból kilépni is alig bírtam nem, hogy elindítaniTudom, hogy csak egy integrált proci van benne de a youtube tele van ezzel a hd7750 hd 8570D-val (a kettő ugyanaz) és nagyobb játékok is normális minőségben mennek rajta.
Vagy esetleg valamilyen segéd program mint az NVIDIA-nál, hogy a legújabb frissítések esetén automatikusan felajánlja azok telepítését.
Windows 8.1 64-bit van rajta.
(a processzor,alaplap,ram linkjét csak azért raktam oda ha véletlen számítana...)
VÁLASZOTOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest