Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Ultra-SCSI
üzenetére
Az Ebay szinten nem. A cuccok nagy resze nem megy Magyarorszagra, csak reszletesen el kell olvasni a hirdetest. Persze van sok Kinai ceg aki kuld, de eleg nagy esely van ra, hogy nem erkezik meg a cucc, vagy hogy nem az jon meg amit megvettel.(sajna en is jartam igy)
Ne haragudj, de ez így ebben a formában nem igaz. Az Ebay (mint már előttem is írták) senkinek nem postáz semmit. Az egyes eladók döntik el, hogy küldenek-e Mo-ra csomagot, vagy nem. A többség küld. Pl. az angol ebay-ről nagyon sokan, az usákoktól is kb. az eladók 50%-a. Az pedig, hogy Kínából jön-e pl. a cucc, nem feltétlenül hátrány, ha valaki ésszel vásárol, nem verik át, és azt kapja, amit megrendelt. Teljesen mindegy, honnan jön az áru.
Ami gond tud lenni, hogy néha a vásárolt áru értékének 2x-3x a postaköltség, ami aránytalanul sok tud lenni.Az pedig, hogy PayPal-lal lehet szinte mindenkinél vásárolni szerintem nem hátrány, hanem előny. Biztonságos, és az esetek nagy részében biztosítva vagy a csalások ellen. Ráadásul nem ördöngősség PayPal számlát csinálni, bármilyen dombornyomott bankkártya jó lehet hozzá (kivéve talán az ilyenolyan "internet kártyákat").
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest