- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun #49 üzenetére
Hogy lehet?
Már a világ másik feléről szállítanak worldwide. -
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Nem szoktam amazon-on rendelni, inkább ebay, és egyéb oldalak, ezért megkérnék valakit, hogy megnézne nekem, hogy mennyibe kerülne ennek a szállítása?
-
kem
addikt
válasz
Winner_hun #46 üzenetére
Köszi. Meg is rendeltem. Remélem minél hamarabb megjön és működni is fog, mert akkor végre kapok fizut
-
Winner_hun
félisten
Mindegyik Angliában van, az első kettőnél van 90 napos gar, az eladó az eladó ugyan az, a 3.-nál nincs gar feltüntetve, a 4.-nél meg csak 30 nap. Első vagy második, postázási időben nem hiszem hogy nagyon nagy különbség lenne.
Az elsőt vedd meg, ugyan az mint a második csak fél fonttal olcsóbb -
kem
addikt
Sziasztok!
A mai napon rendelnem kellene ebayről egy laptop invertert. Találtam 4db hírdetést ami megfelel számomra. Valaki tudna nekem segíteni abban,h melyik lenne a leg megfelelőbb?
Egyes
kettes
hármas
négyes3 dolog számít.
-minél több garancia
-gyors szállítás
-magyar paypallal tudjam fizetni, de egy angol címre küldjék (a munkahelyemre)Ha esetleg msnen valaki tudna rám szánní 10percet azt megköszönném.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Winner_hun #42 üzenetére
..nem feltétlen, az is lehet h kiállítási darab volt, valóban újracsomagolt.
De szvsz megéri megvenni őket.
-
Sziasztok!
Amazonon a refurbished az mit jelent? Mert Cowon S9 lejátszót találtam nagyon kedvező áron... csak nem tudom, hogy ez újracsomagoltat, vagy mit jelent?
A gyárban hibás terméket megjavítják, és azt adják el így? Érdemes megvenni?
BenJoe
-
salam
csendes tag
FIGYELEM! Olyan emberkét keresek aki aktív ebay felhasználó és írói vénával rendelkezik!
Aktív ebay vásárló és eladó, nagyon jól ismeri az ebay használatát és felépítését profi szinten! Egy weboldalhoz kellene leírást készíteni, cikkeket, FAQ, rendelés menete, eladás stb... ha komolyan gondolod és úgyérzed el tudod vállalni a munkát garantálom jól megfizetem! Írj egy pár sort magadról ha érdekel a dolog az ebayleiras@freemail.hu címre! Köszönöm.
-
LOTR
addikt
hi
amazonról szeretnék rendelni (napszemüvegeket), azt hol találom meg, hogy mit hoznak mo-ra és mit nem?
mert itt előttem írták, hogy ezt meg azt nem szállítják ki... - vagy ez az elmúlt néhány hónapban változott?
köszi -
Gismo
addikt
válasz
Winner_hun #35 üzenetére
behozatallal mindennel 1ütt?
köszönöm a segítségedet! -
Gismo
addikt
Részemről erre lenne igény [link]
Mi lenne ennek a teljes költsége? -
Aidan85
aktív tag
UP
-
Aidan85
aktív tag
Helló mindenki!
Amazon.com-on találtam ezt az mp3 lejátszót:
[link]
Valahol olvastam, h 50$ alatt nem foglalkoznak a cuccal, de felette hozzácsapnak minden jót. Tudna nekem valaki arról mondani valamit, h mire én megkapom mennyivel nőne meg az ára?
Miket pakolnak rá, vagy rápakolnak egyáltalán valamit, vagy hogy működik ez?Előre is köszi a választ!
Aidan -
viharhozo
addikt
-
lúzer
veterán
És komolyan pár dollár a szállítás??
-
lúzer
veterán
kicsit el vagyok veszve ezen az amazonon, ezt dobta a kereső
ezt szállítják Mo-ra és mennyi? -
Tommy-boy
újonc
Segítsen valaki, az amazon.de-nem fogadja el a rendelésem, fen akad a szállítási címnél mindig
-
lúzer
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #21 üzenetére
180 ezres órát netről?
bátor vagy -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Amazon postáz Magyarországra, kivétel számítógépes szoftverek, meg egy-két apróság. Könyvet, CD-t, filmet rendszeresen veszek, rendeléstől számított négy-öt napon belül meghozza a postásunk (néha három). Ez új cuccokra érvényes. Árulnak rengeteg terméket használtan is, ezek viszont magánszemélyekhez kötődnek, így velük kell alkudozni a részletekről. Ez esetben tehát egyéntől függ, hogy el tudja-e Mo.-ra postázni, avagy sem. Utóbbi eset már nagyban hasonlít az e-Bayre, felteszem, ott is nagyjából így működhet (bár onnét még nem rendeltem).
Fontos még tudni, hogy a rendelt termékekre egyszeri csomagolási költséget számítanak fel, ez könyveknél több, kisebb (és főleg könnyebb) termékeknél, mint a CD, DVD pedig kevesebb. Érdemes úgy kalkulálni vásárláskor, hogy a fizetendő illetékeket is hozzá kell még számolni, ez ugye nálunk a 20% áfa. Ha vegyes a csomag, akkor a benne levő legnagyobb díjkategóriás termékhez igazítják a csomagolási költséget.
Tehát végsősoron nincs semmi hókuszpókusz, megrendeled, Amazon lepasszolja a magyar postának, postásnéni pedig hozza a küszöbhöz. Akármilyen rosszakat hallottam általában a postáról, meg kell mondjam, eddig valamennyi küldeményt hiánytalanul megkaptam, lehet, máshol nem ennyire szerencsések a körülmények, nem tudom. Az eredeti felvetés akkor lehet jogos, ha valaki olyan terméket szeretne, amit az Amazon tényleg nem postáz ki (lásd feljebb), vagy csak egyes országokban hozzáférhető, de oda meg extra nyelvismeret, stb kellene. Az biztos, hogy öt-hat éve én is örültem volna egy ilyen lehetőségnek, de manapság egy kis utánajárással bárki el tudja magának intézni. Szigorúan csak szerintem.ui: a 180k Huf-os karórámat is így rendeltem, csak nem az Amazontól, hanem egy másik angol cégtől, szóval kitartás
-
Tommy-boy
újonc
Hali. Még új vok itt, de engem is érdekelne a dolog. Tudsz az amazon.de-ről is rendelni? Mert onnan kéne két maxi.
-
nRu3
addikt
Pont ezen gondolkodom hogy az usabol hozni cucokat, rendszeresen, amire lenne igény, szálitás megoldva rendszeresen, csak mit? hogy haszon is legyen rajta és jó áron maradjon
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Ultra-SCSI #6 üzenetére
Az Ebay szinten nem. A cuccok nagy resze nem megy Magyarorszagra, csak reszletesen el kell olvasni a hirdetest. Persze van sok Kinai ceg aki kuld, de eleg nagy esely van ra, hogy nem erkezik meg a cucc, vagy hogy nem az jon meg amit megvettel.(sajna en is jartam igy)
Ne haragudj, de ez így ebben a formában nem igaz. Az Ebay (mint már előttem is írták) senkinek nem postáz semmit. Az egyes eladók döntik el, hogy küldenek-e Mo-ra csomagot, vagy nem. A többség küld. Pl. az angol ebay-ről nagyon sokan, az usákoktól is kb. az eladók 50%-a. Az pedig, hogy Kínából jön-e pl. a cucc, nem feltétlenül hátrány, ha valaki ésszel vásárol, nem verik át, és azt kapja, amit megrendelt. Teljesen mindegy, honnan jön az áru.
Ami gond tud lenni, hogy néha a vásárolt áru értékének 2x-3x a postaköltség, ami aránytalanul sok tud lenni.Az pedig, hogy PayPal-lal lehet szinte mindenkinél vásárolni szerintem nem hátrány, hanem előny. Biztonságos, és az esetek nagy részében biztosítva vagy a csalások ellen. Ráadásul nem ördöngősség PayPal számlát csinálni, bármilyen dombornyomott bankkártya jó lehet hozzá (kivéve talán az ilyenolyan "internet kártyákat").
Üdv!
-
@rglaaf
veterán
válasz
Ultra-SCSI #1 üzenetére
hi yahoo shoppingról kéne nekem ez a cucc link
-
L.T.
tag
válasz
Ultra-SCSI #1 üzenetére
-
wiggen123
senior tag
Nagyon jó ötlet. Pont most néztem, hogy milyen jó könyvek vannak ebayen potom áron. Biztos meg foglak keresni vizsgaidőszak után
-
KMan
őstag
válasz
Ultra-SCSI #8 üzenetére
privi ment.
-
Ultra-SCSI
csendes tag
Itt egy pelda az akcios cuccra Amazonrol:
Ez pontosan fel ar es a masodik az eladasi listan a JAVA programozasi konyvek kozott.
Mondjuk ez pont nem egyedi konyv, mert kaphato JAVA konyv otthon.Viszont a PC-s konyvek nagy resze angolrol van forditva.
Ezzel tutira az eredeti lesz a kezedben es jo aron.Egy masik pelda:
Ez egy C# konyv .
Ahogy latjatok gyakorlatilag mind "kiegett" programozoi nyelvek.
Udv.
Laszlo
-
Ultra-SCSI
csendes tag
válasz
Thulcandra #4 üzenetére
Persze nem az Ebay postazza a cuccot, hanem az elado, de ez reszlet kerdes.
A vevok nem nagyon adnak el sima bankkartyara sem csak paypal-ra.Ebay = Angol Vatera. Csak egy picit talan komolyabb mint a mi vaterank.
-
Ultra-SCSI
csendes tag
Persze tudok a yahoo-rol is rendelni.
Koszonom a valaszokat mindenkitol.
Az alap otlet nemileg a tekozlo homarrol jott, mert nagyon sokan panaszkodtak hogy elvesznek a cuccok az Amazonrol. Ezenkivul tolem is rendeltek ismerosok konyvet hogy kuldjek haza, mert nem tudtak megvenni.
Az Amazon Magyarorszagra sajna nem postaz mar ha jol tudom, de nem akarok senkit sem elkeseriteni. A megtortent visszaelesek miatt.
Az Ebay szinten nem. A cuccok nagy resze nem megy Magyarorszagra, csak reszletesen el kell olvasni a hirdetest. Persze van sok Kinai ceg aki kuld, de eleg nagy esely van ra, hogy nem erkezik meg a cucc, vagy hogy nem az jon meg amit megvettel.(sajna en is jartam igy)
Na szoval koszonom meg egyszer mindenkinek!
Udv.
Laszlo
-
@rglaaf
veterán
válasz
Ultra-SCSI #1 üzenetére
Yahoo Shopping- ról tudsz intézni?
-
Thulcandra
senior tag
válasz
Ultra-SCSI #1 üzenetére
MEH?
Amazon postáz magyarországra.
Ebay meg nem postáz sehova, ott az Ebay -en áruló illető dönti el, hogy hova postáz és hova nem.
-
RAM
őstag
nem rontom a boltot
-
válasz
Ultra-SCSI #1 üzenetére
Az ebayes eladók nagy része postáz Mo.-ra, de ha jól tudom akkor az amazon is. Egyébként biztos lenne rá igény.
-
Ultra-SCSI
csendes tag
Hello mindenki.
Az lenne a kerdesem a kedves forumozo kollegakhoz, hogy Amazon es Ebay-es cuccok forgalmazasat szeretnem megkezdeni MO.-n az erdekelne hogy milyen erdeklodes lenne ra?!
Alapvetoen az Amazon es Ebay nem kuld cuccokat MO.-ra mindeki tudja hogy miert (nem regisztralt level a postan, ami el tud veszni es neha el is veszik) de ettol meg a teny az teny nem kuld.
Hogy miket forgalmaznank? PL: KONYVEK AMIK OTTHON NEM KAPHATOK, DVD-K, ORAK, EGYEDI CUCCOK, stb...
A felallas a kovetkezo lenne a Vevo elkuldi a rendelest "Amazonrol" a megadott szerverre majd az en cegem teljesiti a Vevo kereset megrendeli/hazakuldi regisztralva, stb....Mindenki happy!
Az arak neha elkepesztoen alacsonyak tudnak lenni meg postakoltseg es nemi haszon ellenere is. (Az akcio az tenyleg akcio)
Szoval ha kell valakinek cucc Amazonrol vagy Ebay-rol az batran irjon, mert erdekelne hogy milyen dolgok kellenenek es kellene-e egyatalan.
A linkek a kovetkezok a csemegezeshez, ha lehet ilyet mondani:
Termeszetesen higgadt hozzaszolasokat kernek.
Meg nem uzemelunk, de hamarosan fogunk! (legalabb is remelem, ha az igenyek ugy mutatjak)
Koszonettel:
LaszloAsszem ezt hivja a nagykonyv piackutatasnak vagy mi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest