Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
2thletme2day
őstag
Sziasztok.
Először rendelek amazonról (co.uk) és máris lehet, hogy hülyeséget csináltam. Előszöris beállítottam, hogy GBP helyett USD-ben vonja a pénzt. Miután a kártya regisztrálását követően levonta az 1GBP és matekoztam kicsit rájöttem, hogy jó nagy hülyeséget csináltam. Úgy jön ki a matek, hogy GBP-ben jobban az ára a terméknek. Töröltem a rendelést majd újra leadtam de másodszorra úgy, hogy fontban vonja a pénzt. A kérdésem az lenne, hogy törölt rendelés esetén is levonják a pénzt a kártyámról és majd visszautalják valamikor a pénzt vagy csak élő rendelés esetén vonnak le pénzt? Második kérdésem az lenne, hogy kell-e egyéb költséggel számolni? Gondolok itt az áfa különbségekre mert ők 20% áfával számolták az árat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest