- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- Meggyi001: Kín
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-30 19:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seraph 16
őstag
Minden szépen és időre megjött, köszönöm mindnyájatok segítségét, és Kellemes Ünnepeket!

-
Seraph 16
őstag
Sziasztok
Bocs a hülye kérdésért most szeretnék először vásárolni amazonról de sehol se találom mennyi lenne kiszállítással együtt ez a termékhttps://www.amazon.co.uk/d/DVD-Blu-ray/Lethal-Weapon-Limited-Steelbook-Ultra-Blu-ray/B00PJFCY1Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1481928090&sr=8-1&keywords=lethal+weapon+blu+ray+steelbook
Pl. ha berakod a kosárba és tovább nyomkodod a vásárlás összesítéséig, ott már a teljes összegnek kell látszódnia.
-
Seraph 16
őstag
Nem, nincs lefoglalt rész. Tudtommal az csak akkor van, ha terhelik és éppen nincs teljesítési időszak pl. hétvége, ekkor a tényleges mozgás hétfő reggel történik meg. Viszont még nem terhelték.
Szerk.: Ebben a pillanatban kaptam az értesítést, hogy a terhelés megtörtént

-
Seraph 16
őstag
-
Seraph 16
őstag
-
Seraph 16
őstag
Rendelte amazonról tegnap, és eddig 1 euróval terhelték csak a kártyámat, ez normális? Mármint az 1 euró oké, hogy ellenőrzi a kártyát, de a teljes összeget mikor vonják le?
-
Seraph 16
őstag
Köszi!
Viszont a a német áfa helyett a magyart számolják rá. Ez vamkezelesnek minősül? Mert épp ilyen címen fizettem tegnap majdnem 5e forintot a dhl-nek, igaz ott Kínából tendeltem. -
Seraph 16
őstag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy ilyet, de még soha nem használtam az amazon.de-t, és nem tudom, hogy mire számíthatok.
Tehát az áfa már világos 279-ből lesz 298 euró ez ok.1. Azt írja, hogy válasszam az Expedited Deliveryt, hogy karácsony előtt ideérjen, erről már nem találok semmit, működik Magyarországra? Check outnál engedi választani, de nem látom, hogy feláras?
2. Bármi egyéb költség jön még rá? Pl. vámkezelés fizetése a szállító cégnek vagy ilyesmi...?
-
Seraph 16
őstag
Jaja, ez valószínüleg így lenne, h 220$-ra vámolnák a csomagot...
Hát az infopatika a hazai forgalmazója az iAudio termékeknek, és márkaszervize is, ha minden igaz, legalábbis amit lehet olvasni az iAudio-s topicban [link], az alapján ők a hivatalos márkaszervíz...Egyébként van is egy hsz az USA-s és a hazai árakról [link]...
Megkérdeztem és kettőt is uennyiért szállítanának le ami minden ktg-vel 26-27k körül van fejenként. Melleseleg az jött le, h gari nuku Mo-n. De közben azt hiszem, h már tárgytalan
. Küldtem egy PÜ-t 
-
Seraph 16
őstag
Így van sajnos ezt nem szállítják magyarországra... Így írtam is egy ajánlatkérést a UsPack-nak, és a következőt válaszolták:
Köszönjük érdeklődését.
A lejátszó teljes, csomagolt súlyát 1 fontra becsülném korábbi,
hasonló szállításaink alapján, így előzetesen ezzel kalkuláltam
szállítási díjat. Szerződni már a valós súly ismeretében szoktunk.
Ha a csomag súlya nem több (csomagolással) 1 fontnál, a hazaszállítás költsége az alábbiak szerint alakul, beleértve a biztosítás díját, 100$ értékre biztosítva:
- expressz továbbítás esetén: 12 714 Ft
- légipostai továbbítás esetén: 10 053 Ft
Díjaink teljes és bruttó díjak.
Átlagos szállítási idők nebraskai raktárunkból számított indítástól:
Expressz továbbítás: 4-5 nap
Légipostai továbbítás: 12-15 napés van egy olyan sanda gyanúm, h a lejátszó amerikai ára + a szállítással, biztosítással együtt vett árra fogják rárakni az ÁFÁ-t meg a vámot. ezekkel együtt 37E Ft-ra jönne ki az egész, és akkor kb ottvagyunk, mintha itthon megvennénk, és fel lehetne fogni, h az itthon árban megvásároljuk hozzá a 2 év garit is, amit így rendeléssel nem biztos, h megkapunk itthon.

úgyhogy én inkább pillanatnyilag ismerősök között keresgélek, h van-e valaki az USA-ban, vagy van- valakinek ismeretsége ott, aki esetleg ha hazajön el tudja nekem hozni...
A USPack Faq-jában vmi olyasmit írnak, hogy a szállítás már tartalmaz minden költséget így nekem 32k körül jött ki az ár. És azt is mondták, h ha szerencsénk van és a vám nagyon elfoglalt, akk 100-150$ alatti árut nem vámoltatnak meg, de ez csak szerencse kérdése.
Enegm leginkábba a gari izgat, mert ha "worldwide garit" adnak rá, akk azt elvileg bmely ország márkaszervízében lehet értékesíteni, nemtom az infopatika mennyire számít márkaszervíznek, ezt majd megkérdem az értékesítőtől egy mailben, csak most nem igen van időm, majd szerda után... Az nagy pech lenne ha megjön azt elromlik (erre még gondolni is szörnyű)
Am. nekem is szószerint ugyanezt a levelet írták
. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
) -
Seraph 16
őstag
Szia! Én is pont ugyanezen lejátzsó miatt olvastam végig a topicot
Egyenlőre még azt sem tudom, hogy egyáltalán kihozzák-e, meg garit itthon lehet-e érvényesíteni, meg a vám mit csinál, meg mennyi a posta ktg, meg főleg biztosítva van-e az áru (nehogy nekem a posta elhagyja). Ha vmire rájövök, akk majd írok, de ha megekőzől a rájövésben, akk kérlek oszd meg velem is.
Üdv. I
Ha jól értelmeztem az eddigieket a plusz ktg-ek $-ban
+8 a szállításra
+2 termékenként
*1,08 (ez lehet, h kevesebb, de ez a max (ez a vám))
*1,20 (magyar áfásíitás)+7 (asszem ennyit lenyúlnak a paypalosok, ha csinálsz nálluk kártyát, v vmi ilyesmi)
jelenlegi USD/HUF: ~160
A termék ára: ~104Tehát ha jól számolom akk az egész: ~19 567 Ft
Van ahol csak annyit olvastam, h kb. 30%-ot kell az árra rászámolni, ezesetbe majdnem 22e Ft.
Ezek a számok eléggé pitik a magyar 39-42e Ft-hoz képest. -
Seraph 16
őstag
Helló mindenki!
Amazon.com-on találtam ezt az mp3 lejátszót:
[link]
Valahol olvastam, h 50$ alatt nem foglalkoznak a cuccal, de felette hozzácsapnak minden jót. Tudna nekem valaki arról mondani valamit, h mire én megkapom mennyivel nőne meg az ára?
Miket pakolnak rá, vagy rápakolnak egyáltalán valamit, vagy hogy működik ez?Előre is köszi a választ!
Aidanlehet egyáltalán elektronikai dolgot amazonról rendelni
[link]
Itt az International Shipping Policies-ben az electonic-nél nincs Hungary
-
Seraph 16
őstag
Szia! Én is pont ugyanezen lejátzsó miatt olvastam végig a topicot
Egyenlőre még azt sem tudom, hogy egyáltalán kihozzák-e, meg garit itthon lehet-e érvényesíteni, meg a vám mit csinál, meg mennyi a posta ktg, meg főleg biztosítva van-e az áru (nehogy nekem a posta elhagyja). Ha vmire rájövök, akk majd írok, de ha megekőzől a rájövésben, akk kérlek oszd meg velem is.
Üdv. I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 998 - Intel i7-12700KF RTX 3080 32GB RAM 1TB SSD Z alaplap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-QM I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T530 - i7-3630QM I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i3-370M I 6GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram 512 Gb NVMe Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Esetleg még arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha együtt rendelnénk, hátha akk darabra leosztva olcsóbban jönne ki a szállítás (ekkor viszont valszeg mindenképp levámolják mert 220$ körül van a kettő együtt v nem tom hogy számolják
)