Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odin89
csendes tag
Kéne egy kis segítség!
A fent linkelt cuccot megrendeltem az amazonon 2 napja, minden lépést végig vettem, sőt a bankszámlámon is megjelent a bankkártya terhelésének előjegyzése.
Megkaptam a visszaigazoló emailt a rendelésről, de ezek után ma újabb email érkezet:
"
We're writing to inform you that your order from A&R PHOTO VIDEO INC has been canceled because the seller is unable to ship your order to the shipping address provided. Please resubmit your order with a different address. We're sorry for the inconvenience this has caused. In most cases, you pay for items when we ship them to you, so you won't be charged for items that are canceled.*
"
Gondolom az lehet a gond, hogy Mo-ra nem szállít a "A&R PHOTO VIDEO INC" vagy nem 15 USD-ért, hiába engedte a rendszer végig vinni. A rendelés állapota "Cancelled" lett.Mit tegyek? Amcsi címem nincs
A másik szállítót nem találom, amit a fórumtárs írt 38 USD szállítási díjjal. Fizetnék ennyit is a 15 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akvarisztika
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest