Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Üdv újra!
A szóban forgó rendelés szokatlanul korán érkezett meg mert a rendelés adataiban:
"Arriving 8 November - 14 November
Your package was shipped Friday, 2 November."Azaz érkezik 8-14edike között, amit egyébként 2odikán adtak fel.
Ma kaptam kézhez ami összességébe nem gond, viszont a kettő darab (egyébként egyforma) tételből egy hiányzik. Ki hibázott? 5db volt belőle a rendelés pillanatában, így a darabonkénti küldés kiesett, meg sztem ekkora távolságból úgy is megvárnák a szükséges mennyiséget hogy egybe küldjék.
Amennyiben kifelejtették, mert ez sztem 99% akkor már most mehet a reklamáció vagy várjam meg az intervallumban jelölt időszakot? Amazonon belenéztem a rendelés menürendszerébe, sztem gombokkal végigvezethető a hiba - azaz írni nem valószínű hogy kell... videó van.
A végén viszont jelzi hogy visszafizetés nem választható mert ugye "korán jött" így van két lehetőség:
request return vagy contact seller. Utóbbi egyértelmű, az első a visszaküldés lenne? Ha az, minek küldeném vissza?A számla szerinti webshop bár nem jelzi darabra mennyi van de van belőle most is. Amazonon keresztül reklamáljam meg ami sztem ésszerűbb vagy egyből a webshopnál?
-
tupacamaru
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Fizetésnél ott szokott lenni hogy xxxx forint, és fölötte vagy alatta pedig hogy xxx euro, mindig az euro-s gombot nyomd meg mert akkor a bank fog váltani.

Nálam mos így néz ki, mindig a Pay in EUR gombot válaszd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest