Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alapszabály, hogy amazon-ról ne vásárolj a viszonteladóktól, ha csak nem ellenőrizted le minden irányból, hogy nem kamu-e.
Én nem tudtam hogyan működik ez és rányomtam egy kb. 100EUR-al alacsonyabb árra az amazon.de-n.
Mint kiderült átverés volt, a csóka arra játszott, hogy 30 napos szállítási időt ad meg tracking nélkül, így mire lereagálod, hogy nem jött meg a cucc, az amazon már átutalja neki az összeget, aztán törli magát és más néven újra kezdi.
Azaz sikeresen belefutottam a csőbe, így - miután utólag kiokosodtam - felvettem a kapcsolatot az eladóval, aki kb. egy héten át tolta a bullshitet, hogy mindjárt megadja a tracking számot meg küldi a számlát, csak most jött haza a lánya kemoterápiájáról és csak holnap ér be az irodába, stb.
Azért válaszolgatott egyáltalán, mert ha 24 órán belül nem reagál, akkor már jogom van az amazon ügyfélszolgáltaton bepanaszolni.
A végül ultimátumot adtam neki, hogy vagy küldi a bizonyítékot, hogy létezik a cucc és postára adta, vagy fizesse vissza a pénzt. Erre már nem válaszolt, így felvettem a kapcsolatot az amazonnal, azok vita nélkül lelőtték a csávó boltját és visszautalták a pénzt.
Úgyhogy annyi legalább megnyugtató, hogy ha amazonos viszonteladótól veszel, akkor anyagi kár nem nagyon érhet, de ettől függetlenül nem éri meg a heteken át tartó szívás, hogy visszakapd a pénzed, a cuccod meg közben sehol. -
qqzs
őstag
Eloszor is szerintem hulyeseg venni amazonon mas eladotol barmit.
Eloszor is egy csomo jogtol elesel megbonyolodik stb. Ezeknek fele kamureggelt kinai elado kb olyan mintha kinabol rendelnel.
Nekem uk amazonon cegre vasarolva volt mar olyanom hogy mikor afas szamlaert csapkodtam az asztalt inkabb visszautaltak az afat az eladok. Az amazon meg tudja ki afas ki nem mert a vegen az afareszletezore nyomva minden latszik megsem jeleniti ezt meg automatikusan meg a termeknel, ami eleg szivatos.Nem tudom nemetben van e olyan ami ukban hogy nem amazonos de fullfilled by amazon ami azt jelenti hogy az amazon kezeli a elado raktarkeszletet meg az is egy fokkal jobb mint a sima mezei akarhonnan jott elado
-
radi8tor
MODERÁTOR
A miértet megtalálod Google-el. Ha neked nem számít kitől jön, akkor vedd meg az olcsóbb helyen.
Egyébként mindkettő számol ÁFÁt csak Amazon nem német ÁFÁval adja el a cuccot neked, hanem itthoni pár %-al magasabb ÁFÁval. Ha nem számolna a másik eladó ÁFÁt, akkor nem ennyi lenne különbség az árakban.
ittakary: az csak becsült idő. Más kérdés, hogy ők azért jobban saccolják meg az időt, mint mondjuk Aliexpress-en az eladók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- LED / LCD TV topik
- Kés topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest