Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
notafa3
tag
Tisztázzuk, az áfa az nem vám.
EU-n belül, se +áfa, se vám fizetési kötelezettséged nincs. EU-n kívűli rendelésnél egy bizonyos összeg határ alatt csak a rászámolt magyar áfát kell kifizetned, afölött pedig a vámot is.Ez az áfa hozzáadás csak a német amazon hülyesége. az angol oldal semmit nem számol hozzá checkout-nál. Én többek között ezért használom általában az angol oldalt (amazon.co.uk). Még 39 EUR fölötti rendeléseknél is sokszor olcsóbb postával együtt, de össze kell hasonlítani az adott terméknél.
....
Postáról jut eszembe, én most rendeltem pár cuccot az angolról és végig a UPS hozta fillérekért.
A német még mindig a postának adja át a határnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- VR topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- Linux haladóknak
- Autós topik
- További aktív témák...
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest