Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tHUNderMAN
csendes tag
Üdv!
Ha valaki tudna nyújtani egy kis segítséget, azt nagyon meg tudnám köszönni!Rendeltem néhány dolgot Amazonról(co.uk), és szeretném őket returnolni. A folyamatot elindítottam, viszont az utasítások nem teljesen tiszták.
Nagy részét értem, még ha kicsit furcsállom is.. Return Authorisation Label megy bele a csomagba; Return Mailing Label nyomtat, kitölt, és ráragasztom a dobozra; van egy Hazmat Label amit nem teljesen értek miért kell(semmi olyan nincs a csomagban amit annyira veszélyesnek gondolnék), de gondolom ezt is csak ráragasztom a dobozra.És akkor ami a fejtörést okozza nálam és nem tudom mit kezdjek vele, az a Commercial Invoice.. Azt írja hogy a vámoláshoz kell, kettőt nyomtassak ki, az egyiket ragasszam a dobozra, a másikat meg adjam át a csomaggal együtt a futárszolgálatnak amit választok.
Két dolog. Ha én azt a papírt átadom a GLS-nek vagy éppen amit választok futárszolgálat, mondanom kell valamit hogy mit csináljanak vele, vagy számíthatok arra hogy a kedves ügyintéző tudja hogy mit kell vele csinálni?
Na meg a másik.. Nem egy dolog lenne returnolve, ez az invoice meg automatikusan generálódik, ezért egyrészt össze vannak folyva a betűk az oszlopokban, meg több oldalas lenne a dolog mert ugye nem fér ki minden item az elsőre. De csak simán kilóg az alja a papírról, és nincs semmi második oldal, nincs normálisan befejezve, ez így csak nem elfogadható, és szólnom kéne az Amazon customer supportnak hogy kezdjenek vele valamit?
Meg ha már több A4 oldal van, azt csak nem kéne simán ráragasztgatni a csomagra, hiába írja azt az instruction.. Vagy mit kezdjek én azzal?Ha kicsit értelmetlenül magyaráztam el akkor sorry..
Előre is köszi ha tud valaki segíteni, nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- Formula-1
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- YouTube
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest