- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Norvég nyár 2.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Sziasztok!
Ma vásárolni próbáltam Amazon.de-ről. Első próbára, sajnos a vásárlási limit miatt sztornózták a rendelést. Ezután OTP-ben átállítottam a limitet, majd újra bepakoltam a kosára és vásárlás. Ekkor jött egy mail, hogy sikeres a rendelés, majd jött rögtön még egy (német) levél, hogy zárolták a fiókomat. Ha szeretném megoldani, akkor keressem a jobb felső sarokban a sárga "Kontaktieren Sie uns" gombot. Ami igazából nincs sehol, amikor sikerült egy ilyen gombot találnom bal oldalt középen (egy másik aloldalon), arra kattintva be kellene jelentkeznem, ami ugye nem lehetséges, mivel zároltak.
Járt már így valaki?
Tudnátok küldeni egy valid Amazon support címet, ahol reklamálhatok?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest