Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello
Szeretnék rendelni Amazon-ról whisky-t, de sajnos csak Németországba és Ausztriába szállítanak ki.
Az lenne a kérdésem, hogy csomag továbbító szolgáltatóval működhet a rendelés?
Tudtok-e ilyen szolgáltatót ajánlani?Előre is köszönöm a segítséget!
-
golya87
őstag
Amikor Amazonon megjelennek egyes termékek hihetetlenül alacsony áron külső eladótól, ilyenkor ha megveszem tőlük, akkor a pénzem nem tudom elbukni ugye?
-
golya87
őstag
válasz
golya87
üzenetére
Annyit haladt most az ügyem, hogy egy ilyet kér tőlem az Amazon:
"aktuellen Kontoauszug für Ihre master mit den Endziffern 63"
Ez valami olyan bankszámla kivonat akar lenni, amin a bankkártyaszámom is rajta van. Havi kivonatot tudok lekérni az OTP-től, de ilyen Amazon-nak megfelelőt hogy kérjek?
Találkozott már ilyennel valaki? -
golya87
őstag
Sziasztok!
Ma vásárolni próbáltam Amazon.de-ről. Első próbára, sajnos a vásárlási limit miatt sztornózták a rendelést. Ezután OTP-ben átállítottam a limitet, majd újra bepakoltam a kosára és vásárlás. Ekkor jött egy mail, hogy sikeres a rendelés, majd jött rögtön még egy (német) levél, hogy zárolták a fiókomat. Ha szeretném megoldani, akkor keressem a jobb felső sarokban a sárga "Kontaktieren Sie uns" gombot. Ami igazából nincs sehol, amikor sikerült egy ilyen gombot találnom bal oldalt középen (egy másik aloldalon), arra kattintva be kellene jelentkeznem, ami ugye nem lehetséges, mivel zároltak.
Járt már így valaki?
Tudnátok küldeni egy valid Amazon support címet, ahol reklamálhatok?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest