Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Hello
Szeretnék rendelni Amazon-ról whisky-t, de sajnos csak Németországba és Ausztriába szállítanak ki.
Az lenne a kérdésem, hogy csomag továbbító szolgáltatóval működhet a rendelés?
Tudtok-e ilyen szolgáltatót ajánlani?Előre is köszönöm a segítséget!
-
golya87
őstag
Amikor Amazonon megjelennek egyes termékek hihetetlenül alacsony áron külső eladótól, ilyenkor ha megveszem tőlük, akkor a pénzem nem tudom elbukni ugye?
-
golya87
őstag
válasz
golya87
üzenetére
Annyit haladt most az ügyem, hogy egy ilyet kér tőlem az Amazon:
"aktuellen Kontoauszug für Ihre master mit den Endziffern 63"
Ez valami olyan bankszámla kivonat akar lenni, amin a bankkártyaszámom is rajta van. Havi kivonatot tudok lekérni az OTP-től, de ilyen Amazon-nak megfelelőt hogy kérjek?
Találkozott már ilyennel valaki? -
golya87
őstag
Sziasztok!
Ma vásárolni próbáltam Amazon.de-ről. Első próbára, sajnos a vásárlási limit miatt sztornózták a rendelést. Ezután OTP-ben átállítottam a limitet, majd újra bepakoltam a kosára és vásárlás. Ekkor jött egy mail, hogy sikeres a rendelés, majd jött rögtön még egy (német) levél, hogy zárolták a fiókomat. Ha szeretném megoldani, akkor keressem a jobb felső sarokban a sárga "Kontaktieren Sie uns" gombot. Ami igazából nincs sehol, amikor sikerült egy ilyen gombot találnom bal oldalt középen (egy másik aloldalon), arra kattintva be kellene jelentkeznem, ami ugye nem lehetséges, mivel zároltak.
Járt már így valaki?
Tudnátok küldeni egy valid Amazon support címet, ahol reklamálhatok?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest