- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Boldogulni boldogulok, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy megkértem UPS-t amikor megkaptam a tracking-et hogyha a csomagot csütörtökön vagy pénteken kézbesítenék, akkor ne arra a címre ahova rendeltem, hanem 3 utcával odébb vigyék. Nagyszüleim mindig otthon vannak, én meg dolgozom. Azt mondták oké, odaírták megjegyzésbe és kézbesítették az infót az ezzel foglalkozó osztálynak.
Aztán tegnap reggel már láttam Vecsésen a cumó, gondoltam mivel onnan Székesfehérvár(melletti falu) nem a világvége még ki lesz szállítva. Nagyfatert felhívtam, hogy menni fog futár, oké. Aztán ehhez képest sikertelen kézbesítés lett, mint kiderült az eredeti címre hozták volna...'Tracking ID 1Z0VX5576800032215
Delivery attempted. A signature is required to complete the delivery. Please see the carrier notice for the next delivery attempt or contact the carrier
VECSES, HU'Ez alapjan lesz csapo ketto, gondolom hetfon, az jo, mert itthon vagyok. De hogy penzes lesz e a muvelet azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest