Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Boldogulni boldogulok, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy megkértem UPS-t amikor megkaptam a tracking-et hogyha a csomagot csütörtökön vagy pénteken kézbesítenék, akkor ne arra a címre ahova rendeltem, hanem 3 utcával odébb vigyék. Nagyszüleim mindig otthon vannak, én meg dolgozom. Azt mondták oké, odaírták megjegyzésbe és kézbesítették az infót az ezzel foglalkozó osztálynak.
Aztán tegnap reggel már láttam Vecsésen a cumó, gondoltam mivel onnan Székesfehérvár(melletti falu) nem a világvége még ki lesz szállítva. Nagyfatert felhívtam, hogy menni fog futár, oké. Aztán ehhez képest sikertelen kézbesítés lett, mint kiderült az eredeti címre hozták volna...'Tracking ID 1Z0VX5576800032215
Delivery attempted. A signature is required to complete the delivery. Please see the carrier notice for the next delivery attempt or contact the carrier
VECSES, HU'Ez alapjan lesz csapo ketto, gondolom hetfon, az jo, mert itthon vagyok. De hogy penzes lesz e a muvelet azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs