Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Boldogulni boldogulok, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy megkértem UPS-t amikor megkaptam a tracking-et hogyha a csomagot csütörtökön vagy pénteken kézbesítenék, akkor ne arra a címre ahova rendeltem, hanem 3 utcával odébb vigyék. Nagyszüleim mindig otthon vannak, én meg dolgozom. Azt mondták oké, odaírták megjegyzésbe és kézbesítették az infót az ezzel foglalkozó osztálynak.
Aztán tegnap reggel már láttam Vecsésen a cumó, gondoltam mivel onnan Székesfehérvár(melletti falu) nem a világvége még ki lesz szállítva. Nagyfatert felhívtam, hogy menni fog futár, oké. Aztán ehhez képest sikertelen kézbesítés lett, mint kiderült az eredeti címre hozták volna...'Tracking ID 1Z0VX5576800032215
Delivery attempted. A signature is required to complete the delivery. Please see the carrier notice for the next delivery attempt or contact the carrier
VECSES, HU'Ez alapjan lesz csapo ketto, gondolom hetfon, az jo, mert itthon vagyok. De hogy penzes lesz e a muvelet azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- World of Warships
- Crimson Desert
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest