Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Boldogulni boldogulok, nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy megkértem UPS-t amikor megkaptam a tracking-et hogyha a csomagot csütörtökön vagy pénteken kézbesítenék, akkor ne arra a címre ahova rendeltem, hanem 3 utcával odébb vigyék. Nagyszüleim mindig otthon vannak, én meg dolgozom. Azt mondták oké, odaírták megjegyzésbe és kézbesítették az infót az ezzel foglalkozó osztálynak.
Aztán tegnap reggel már láttam Vecsésen a cumó, gondoltam mivel onnan Székesfehérvár(melletti falu) nem a világvége még ki lesz szállítva. Nagyfatert felhívtam, hogy menni fog futár, oké. Aztán ehhez képest sikertelen kézbesítés lett, mint kiderült az eredeti címre hozták volna...'Tracking ID 1Z0VX5576800032215
Delivery attempted. A signature is required to complete the delivery. Please see the carrier notice for the next delivery attempt or contact the carrier
VECSES, HU'Ez alapjan lesz csapo ketto, gondolom hetfon, az jo, mert itthon vagyok. De hogy penzes lesz e a muvelet azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crypto Trade
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tanuljunk angolul!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest