Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) bjames válasza Grkc (#1200) üzenetére


bjames
aktív tag

Esetleg próbáld meg eltávolítani az órát a Zepp appból, aztán újra párosítani vele.

(#1202) aginor válasza bjames (#1201) üzenetére


aginor
addikt

Sziasztok!
Nekem ugyan GTR2-őm van, de mivel annak és egy termékcsalád, hátha tudtok válaszolni. A mozgásérzékelő elég furán működik benn. Ha felemelem az órát, hogy megnézzem az időt, akkor alig érzékeli, este alvás közben bezzeg villog, mint egy stroboszkóp. Nektek mik az ilyen irányú tapasztalataitok? :R

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#1203) hotkar válasza aginor (#1202) üzenetére


hotkar
aktív tag

A stroboszkópszerű villogás a hátuljából jön, és keresi a csuklódat.
A felemelésre történő bekapcsolás érzékenységét pedig lehet állítani.

(#1204) aginor válasza hotkar (#1203) üzenetére


aginor
addikt

Nem, nem a hátuljából. A képernyőt villogtatja a kar mozgatására. :K
"A felemelésre történő bekapcsolás érzékenységét pedig lehet állítani." - ezt én is kerestem, de nem találtam. Hol van ez a menü és az órában, vagy az apban keressem?

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#1205) hotkar válasza aginor (#1204) üzenetére


hotkar
aktív tag

A Zepp appban: Profil -> Saját eszközök -> [kiválasztod az órát] -> A képernyő bekapcsol a csukló felemelésekor -> Válaszsebesség

(#1206) aginor válasza hotkar (#1205) üzenetére


aginor
addikt

Nálam ugyan kicsit máshol van, de megtaláltam. Köszönöm a segítséget! :R

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#1207) geotom


geotom
tag

Sziasztok!
Itt is megkérdezném, hogy használja valaki medencés úszás mérésére bármelyik gts-t?

(#1208) sfefe válasza gidano (#1034) üzenetére


sfefe
őstag

Ez a verzió működne egy Mi Smart Band 5-el is?
Köszi

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#1209) paramedic


paramedic
aktív tag

Szervusztok!

Amazfit GTS 2 mininél nemrég vettem észre, hogy a telefonomat kikapcsolva megáll az óra és csak a teló visszakapcsolása után szinkronizálja a pontos időre. Az elmúlt másfél évben nem tapasztaltam hibát a minin, hibátlanul működött. Azt használom ébresztőnek, ezért ez így gáz. Ha a telóm aktív, akkor, minden rendben. Valami frissítés szivatott meg vagy kezd megförmedni az órám?

(#1210) Steve1207 válasza paramedic (#1209) üzenetére


Steve1207
veterán

Nálam nem volt még, ha nincs kapcsolatban akkor is jónak tűnik minden. Indítsd újra, nyomj egy factory resetet rajta, ilyesmivel próbálkozz, hátha csak "beakadt". Anno volt, hogy nehezebb számlapok megfektették néha a kisebb órákat, band-eket, de itt nem foglalkoztam ezzel és viszonylag minimalistát használok mindig.

.

(#1211) Szasza62


Szasza62
csendes tag

Sziasztok!

Pár napja érkezett meg az Amazfit GTR 2 New Version órám. Leszedtem a Zepp alkalmazást (8.2.6), hozzáadtam az órát, párosítottam bluetooth-l is. Ami egyből feltünt, hiába jelöltem be azokat az alkalmazásokat amiktől értesítést szeretnék kapni (elsősorban gmail, samsung email, messenger, facebook, viber) , sajnos ritkán jön rá egy-egy. S ami számomra még furcsább, rezgéssel ugyan jelzi az értesítést az óra (már amelyik megjön rá) , ám a kijelzőn nem jelenik meg. Ha megnyomom rajta a gombot, akkor igen. Ennek így semmi értelme. Két okosáróm van még ezen kívül, lényegesen olcsóbbak, de azokon ha jön üzenet, bekapcsol a kijelző és olvasható is rajta.
Tudnátok tanácsot adni, hogy mi lehet az oka és mit lehetne tenni? Googleplay-n olvastam a friss hozzászólásokat, a legtöbben az értesítések hiányára panaszkodnak, de azt nem írják meg melyik előző verzión mentek még jól, vagyis jelentek meg.

(#1212) Szasza62


Szasza62
csendes tag

Az előző hozzászólásomat már nem tudtam szerkeszteni, így inkább kiegészítem. Sokadik próbálkozásom sikerrel járt, az órán a beállításokban találtam rá a "Light upon notifications" opcióra, ezt engedélyezve a kijelzőn végre alapban megjelennek az értesítések, már amik megérkeznek. Mondjuk ennek az opciónak alapban bekapcsolva kellene, illene lennie, de a lényeg , hogy ez már megoldódott. Már csak a másik bosszantó probléma maradt csak, hogy az értesítések nagy része egyáltalán nem érkezik meg az órára, ez viszont már a Zepp alkalmazás hibája lesz, én így gondolom. Viszont ha valaki tud egy régebbi verziót ebből, amin még ez is működött kérem írja meg. Köszönöm!

(#1213) bohoc71 válasza Szasza62 (#1212) üzenetére


bohoc71
aktív tag

Esetleg a Notify for Amazfit alkalmazást próbáld ki. Nekem a régebbi órámmal tökéletesen működik.

Meghajlás...Puszi...Taps....

(#1214) Szasza62 válasza bohoc71 (#1213) üzenetére


Szasza62
csendes tag

Köszönöm, nem is tudtam, hogy van más alkalmazás is ami kezeli az órát. Olvasom a hozzászólásokat, csak negativ, s éppen az éretsítésekkel kapcsolatos. A másik a szinkronizálás. Van olyan alkalmazás, ami még kezeli az órát és szebb,jobb számlapválasztékkal rendelkezik? A zepp alatt lévők 99%-a ultragagyi.

(#1215) AiRLAC válasza Szasza62 (#1214) üzenetére


AiRLAC
addikt

Amazfitwatchfaces link oldalt nézd meg, van appjuk is.

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#1216) Szasza62 válasza AiRLAC (#1215) üzenetére


Szasza62
csendes tag

Köszönöm!

(#1217) Geo19870322


Geo19870322
tag

Sziasztok!
Hol tudok Amazfit GTS 3 órára alkalmazásokat találni/telepíteni (ZEPP-en kívül)?
Tudom használni az óra tárhelyét valamire? Képet, zenét, videót tudok valahogy rá másolni amit meg is tudok rajt nyitni?
Köszi a segítséget előre is! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.