Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) bjames válasza Quqesz (#1000) üzenetére


bjames
aktív tag

Kikapcsolt AOD-dal nekem 10-12 nap, ha van heti 1-2 futás is, akkor kevesebb, kb 8 nap. De annyira pontosan nem vezetem :)
GPS az valóban lehetne pontosabb is...

(#1002) Nabuka11


Nabuka11
csendes tag

Sziasztok!

Azoktól kérnék segítséget, akik Notify-t használnak a GTS-hez. Két problémám is van.

1. Az alvásmonitorozás nem megy. A Zepp appban látom az adatokat, de a Notify nem szinkronizál vele. Ez normális?

2. Amikor üzenetet kapok, akkor rendben meg is érkezik az órára, de ha közvetlenül utána jön még egy, akkor nem az új üzenet jelenik meg, hanem csak jelzi alul középen egy kis karikában, hogy van új üzenet. Meg lehet oldani, hogy mindig az utolsó értesítést mutassa az óra?

Előre is köszi a segítséget!

(#1003) Balinov válasza Nabuka11 (#1002) üzenetére


Balinov
félisten

Nekem is csinált a Notify app ilyet pár napig a mi Band 3al. Aztán 3-4 nap után helyreallt

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#1004) vadcitrom


vadcitrom
tag

Miért méri az úszás hosszát duplán?
A medence hosszát pontosan beállítom és így is.

(#1005) mgTerminator


mgTerminator
veterán

Jött egy nagyobb update az órára:

0.1.1.17

(#1006) Quqesz válasza mgTerminator (#1005) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Nálam is, csak 0.1.1.16 a firmware

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#1007) lfarkas válasza mgTerminator (#1005) üzenetére


lfarkas
aktív tag

Szintén 0.1.1.17 :K

(#1008) snooze válasza mgTerminator (#1005) üzenetére


snooze
veterán

nálam 0.1.1.18 a vége..

[ Szerkesztve ]

GO Gunners!!!

(#1009) Silentfrog válasza Quqesz (#1006) üzenetére


Silentfrog
veterán

Nekem is ez ráadásul ma reggel jött csak. Lehet tudni hogy mit tartalamaz a legújjabb frissítés, akinek fent van a legutolsó nézte?
Esetleg szívritmuszavar észlelés ami kezdetek óta be van ígérve? :U

[ Szerkesztve ]

(#1010) eneasos válasza Silentfrog (#1009) üzenetére


eneasos
csendes tag

elvileg csak ennyit ir a 0.1.1.17 frissítésre

(#1011) dogi01


dogi01
aktív tag

Miért van az H az időjárás nem frissül nekem elég gyakran? Más panaszom nincs, de reggelente idegesít hogy még kell nyissam Zepp-et és akkor talán hajlandó frissíteni. Háttérben futás be van kapcsolva, minden engedély megadva, akku kímélő kikapcs, lockolva van app váltóban is. Meg a másik hogy értesítések között nem látom a messages appot így nem kapok értesítést ha smst kapok. Bip-rol jövök, ott ezekkel nem volt problemam.
Használjak másik appot? Ha igen melyiket? :R

(#1012) Quqesz válasza dogi01 (#1011) üzenetére


Quqesz
nagyúr

A főlapon az előtejelzés van. Az aktuális ha lehúzod a kikelzőt és a kövi ablakban lesz(zseblámpa, világítás, stb).
A Zepp-ben be tudod kapcsolni az sms értesítést külön, bár én magát az appot is beraktam. Bipről jöttem én is, működnek ezek. Amúgy ha ránézel telón, akkor az óráról eltűnik az értesítés.

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#1013) lfarkas


lfarkas
aktív tag

Az SMS üzeneteket nem jelzi !! A Google üzenetekre azt írja az óra, hogy engedélyezzem a szövegek megjelenítését!
Valaki tud ebben segíteni?
Köszönöm.

(#1014) EnRg válasza lfarkas (#1013) üzenetére


EnRg
tag

A Zepp alkalmazásban kattints az "Egyébre", itt "Incoming SMS",állítsd ON-ra
Illetve az értesítéseket engedélyezd a teló alkalmazáskezelőjében,másképpen nem fogod látni őket...

(#1015) lfarkas válasza EnRg (#1014) üzenetére


lfarkas
aktív tag

KÖszi. De láma voltam, mert a Notify is telepítve van és abban nem volt engedélyezve. Gond megoldva és kösz a türelmed!
Az alkalmazáskezelőt azért még meglesem.

(#1016) EnRg válasza lfarkas (#1015) üzenetére


EnRg
tag

Ok ;)

(#1017) lfarkas


lfarkas
aktív tag

Nálatok olvasható az órán a gmail szövege? Nekem azt írja, hogy engedélyezzem, akkor olvasható! A Zepp appban minden engedélyt megadtam. Köszönöm.

(#1018) nji


nji
aktív tag

Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy a Zepp androidon nem mérte jól az alvás adatokat. A Notify and fitness alkalmazás szerencsére jól mér, a zepp azóta is fos.
Viszont a másik óra, amit iphone-nal használok régebben jól mutatta, de a 0.16 frissítés óta nem jól mutatja az alvás adatokat. App store-ban nincs notify and fittness app sem. Aki iPhonnal használja az órát az mivel nézi a gyűjtött adatokat és működik-e az alvásfigyelés? Ma letettem az órát, mert már idegesít, hogy 10-20 perces alvás adatokat mutat. Szerintem azóta rossz, mióta ezt a REM funkciót betették a programba.

Kicsit off, de a Zepp a metabolizmus adatokat sem méri/mutatja. Ha az órán összegyűlt napi 11 ezer lépés és még edzéseket is végeztem, akkor a "basal metabolism" adatok miért nem változnak? Nekem ez az elejétől fogva nem változik. Tudom hogy ez azt mutatja, hogy alapértelmezetten, ha semmit nem csinálok egész nap, akkor mennyi a kalóriaigény. De erre mindig azt kapom, hogy nem értem el a célt és nem tudom hogyan tudom elérni a célt? Azt írja sétáljak vagy fussak, de ha sétálok 11 ezer lépését, akkor sem változik semmi.

(#1019) Upo válasza nji (#1018) üzenetére


Upo
addikt

Azt szerintem a személyes adataidból saccolta. Nekem a mérleg talán utánamegy a metabolizmus adatnak mérések után, de nem nagyon figyeltem, ez az egész kb. egy játék kategória, teljesen felesleges ilyenek miatt parázni, egyik sem vehető komolyan. Sokan orvosi műszerek tömege által kimérhető adatokat várnak el egy optikai szenzort és egy gyorsulásmérő chiptől, ami nyilvánvalóan tévedés.
Játéknak elmegy, motivációs eszköznek tartom inkább, nem szabad komolyan venni. A mérleg által kiadott alapvető anyagcsere adat szintén játék kategória, az se fog egy teljes labor mérést pótolni, maximum a személyes adatokból képletek alapján kiszámolt adatokra finomít rá a súly és az elektromos érzékelő adatai alapján.
Az alapvető anyagcseréd az nem fog egy sétától vagy futástól azonnal megváltozni, azt szívós és kitartó munkával, életmód alakításával lehet elérni.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#1020) nji


nji
aktív tag

Értem, köszi. Akkor még évekig kell edzeni, hogy javuljon.
Szerintem is messze van a tökéletestől, jó lenne a programban valami további iránymutatás vagy pontosabb ösztönzés, hogy mivel lehet tovább javulni anékül, hogy túlzásba vinné az ember. Nekem pl. 46 évesen 35 éves kort mutat, természetesen nem vagyok ennyivel jobb állapotban, ez is valami frissítéssel romlott el. Mindig írom a "feedback"-eket és küldöm az adatokat, de nem nagyon frissül a program, nem javítják a hibákat.

(#1021) Silentfrog válasza nji (#1018) üzenetére


Silentfrog
veterán

Detto . Amíóta jött a legutóbbi frissítés azóta a mélyalvásom1.5-2.5 óra helyett 0-30 perc lett . Egyik napról a másikra, mikor jött a frissítés, már nem is nézem. Ami még feltűnt az a PAI szám változása. Ha heti háromszor mentem el futni és dolgoztam akkor 100-110 között volt lassan egy éve. Most pont a duplája. Miért kellett hozzányúlni nem is értem... :(((

(#1022) nines09


nines09
csendes újonc

Sziasztok eladnám gts órámat türkiz szijjal töltővel. Egy mini karc van rajta, kb fél éves. Ok: Nekem nem jön be sajnos. Ár: 30 ezer Ft akit érdekes esetleg emailt írjon: kersch.peter@gmail.com.

(#1023) nji válasza Silentfrog (#1021) üzenetére


nji
aktív tag

Sajnos szoftveresen egyre rosszabb. Nekem az Amazfit alkalmazással volt hogy jól működött egész sokáig. Mióta a Zepp van, azóta valami mindig rossz. Hol lehet megnézni, hogy mi az aktuális óra és iOS app verziószám? Mert én most más órát és appot használok, de ezt nem adom még el, reménykedem, hogy majd jönnek a javítások. Viszont ha nem használom nem nagyon érzékelem majd, hogy mikor javul meg. Olvastam, hogy nemcsak a GTR és GTS 2 jött ki, hanem Bip verziók is. Csak kijavítják a hibákat, különben nem sokat adnak majd el. Esetleg az új modelleknél jól működik minden a régieknél meg nem? Van olyan, akinek több / újabb modellek is megvannak? Én is gondolkoztam a GTS 2-n, de az üzemidőt látva a videokon már eszembe sem jut. Bőven elég lenne ez is, ha minden jól működne.

(#1024) kkdesign


kkdesign
senior tag

Sziasztok!
Néztem ezt a notify appot a zepp mellett, de nem áll ossze a kep. Hogy lehetne ezt ertelmesen hasznalni? Mert pl alvas adatokra total mast mutat mint a zepp. Nekem nem igazan fontosak az ertesitesek, de a pulzus adat meg alvas qnnal inkabb. Lattam hogy rengeteg minden allithato benne. Ti zeppel egyutt hasznaljatok, vagy qnelkul? Mit erdemes allogatni benne? Osszeakadhat a 2?

(#1025) kircsi28


kircsi28
aktív tag

Sziasztok!

Vettem egy ilyen órát a gyereknek és sajnos nem boldogulok vele, a zepp alkalmazás nem mutatja a sportot, pl futást,(mert egy huawei p30-hoz lett párosítva) a huawei healt alkalmazás nem látja, a mi fit alkalmazás nem látja, nem tudom összepárosítani, csak a zepp látja rendesen, de abban meg nm látom rendesen térképena sportot, mi kell ehhez, hogy rendesen működjön??
Köszi

( bocsi, kicsit kiakadtam)

(#1026) hotkar válasza kircsi28 (#1025) üzenetére


hotkar
aktív tag

Jó kilátások... Én karácsonyra vettem magamnak (hogy a páromnak ne kelljen sokat gondolkoznia...) és szintén P30-hoz szeretném majd hozzácsapni. :(((

Lehet, hogy a végén szó szerint az lesz. :))

(#1027) tisn


tisn
addikt

Sziasztok! Asszony ilyen orat kapott ajandekba, a reggeli futas látszik a zeppben. Strava accot megtalalta, be van kapcsolva az upload, megsem tölti fel a futast.

(nekem startos2vel gond nélkül megy)

mi lehet a gond? van valami log? mivel probalkozzak?

köszi

(#1028) xenon2


xenon2
senior tag

GTS helyett lett GTR2. Ennél már most nincs ékezet,gps és alvás monitorozás hiba,amit nekem a GTS a mai napig nem tud pontosan.

ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101

(#1029) bjames válasza xenon2 (#1028) üzenetére


bjames
aktív tag

Ha lesznek még tapasztalatok a GTR2-ről én szívesen látnám. :)
Nekem is megtetszett, de nem akartam lecserélni a GTS-t. Eddig is legalább.

(#1030) AiRLAC


AiRLAC
addikt

Ma jött meg a GTS2, még próbálgatom. Elég kevés watchface van még hozzá, remélem hamarosan jönnek a frissített verziók (eévileg a kijelző ugyanaz, de legalábbis a felbontása tuti).

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#1031) snooze válasza AiRLAC (#1030) üzenetére


snooze
veterán

mennyivel tud többet kétszer annyiért?

GO Gunners!!!

(#1032) xenon2 válasza bjames (#1029) üzenetére


xenon2
senior tag

Végre egy óra,aminek eddig nálam nincsenek bosszantó dolgai és azt tudja amit elvárok tőle. A GTS edzésre korlátozottan volt alkalmas. A gomb helye egy vicc volt,mindig megnyomódott. A GTS2 nekem nem tetsziik,de legalább orvosolták ezt a problémát.

ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101

(#1033) xenon2


xenon2
senior tag

Persze nem rossz óra a GTS,de egy kicsit sem volt kész a megjelenésekor és ez azóta sem változott.

/Bocsi,szerkesztettem,de új üzenet lett belőle/

[ Szerkesztve ]

ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101

(#1034) gidano


gidano
tag

Sziasztok!
Lassan készülget a Zepp alkalmazás fordítása, használjátok egészséggel!
A blogon mindig megtalálod az aktuális frissítést és a részleteket!

SymPDA Android Blog! - https://sympda.blog.hu Használjuk magyarul az Androidot!

(#1035) AiRLAC válasza snooze (#1031) üzenetére


AiRLAC
addikt

A GTS-em anno 129€ért vettem megjelenéskor, most 145€ volt a kettes. Egyelőre tetszik de még csiszolgatják. Az oldalsó gomb körüli perem nagy plusz, nekem mindig megnyomta a kézfejem véletlenül.

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#1036) snooze válasza AiRLAC (#1035) üzenetére


snooze
veterán

nekem van rajta egy fekete tok,az ezt a hibát kiküszöböli,tuti nem nyomodik be..😊😊

GO Gunners!!!

(#1037) AiRLAC válasza snooze (#1036) üzenetére


AiRLAC
addikt

Na de én egy elegáns üzleti órát akarok, hs Gshock kellene azt vennék ;)

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#1038) szpali válasza AiRLAC (#1035) üzenetére


szpali
addikt

nekem is rendszeresen :)

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#1039) G. Gattuso válasza gidano (#1034) üzenetére


G. Gattuso
lelkes újonc

Szia Gidano, mikor lesz meg a teljes magyarosítás, ami használható?

(#1040) G. Gattuso


G. Gattuso
lelkes újonc

Sziasztok. Az utolsó frissítés óta nem írja ki, hogy ki hív. Mi lehet a gond?

(#1041) Huzsde


Huzsde
friss újonc

Sziasztok, hogy lehet frissíteni az órát? Miért bontja a kapcsolatot többször? Minden reggel ujra kell csatlakozni.

(#1042) hotkar válasza Huzsde (#1041) üzenetére


hotkar
aktív tag

A Zepp-nek engedélyezni kell a háttérben való futást, különben a telefon kilövi bizonyos idő után.

Nekem még akármennyi távollét után sem bontotta a kapcsolatot.

Az óra jelenlegi firmware verziója 0.1.1.16.
A Zepp alkalmazás aktuális voltát magában az alkalmazásban lehet leellenőrizni a "profile -> Amazfit GTS -> Check for updates" pontban.

(#1043) dussy


dussy
őstag

Sziasztok!
Van aki Amazfit Bip-ről váltott?
Általánosságban nekem a megbízhatóság és a jó Üzemidő a fontos, Mi Bandage alkalmazást használok.
Képbe került még Amazfit GTR, Honor Magic watch 2.
Nem igazán tudok dönteni... :U

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#1044) AiRLAC válasza dussy (#1043) üzenetére


AiRLAC
addikt

Jó üzemidő: maradj a Bipnél.

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

(#1045) dussy válasza AiRLAC (#1044) üzenetére


dussy
őstag

Nincsenek irreális elvárásaim, a 2 hét is elegendő, de nem szeretnék 2 naponta órát tölteni. A GTS elég jó áron (33e) elérhető. Mi a gond a felsorolt típusokkal?

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#1046) Sanki válasza dussy (#1045) üzenetére


Sanki
addikt

Nálam 22 napig ment és ekkor volt 12%-on az óra, 5 percenként méri a pulzust és telefonnal csak estére nincs összekapcsolva.

(#1047) dussy válasza Sanki (#1046) üzenetére


dussy
őstag

Csak hogy értsem : GTS - ről beszélsz? Ez elég jó.

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

(#1048) Sanki válasza dussy (#1047) üzenetére


Sanki
addikt

Igen, Amazfit GTS.

(#1049) Quqesz válasza dussy (#1043) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Nekem is Bip volt elötte. Kb ugyan azt tudja a 2 óra, ami különbség:
GTS: színes kijelző, AOD, ha megy az AOD kb 8 nap, ha nem 35 nap az akku, minőségibb ház, több fajta kijelző gyárilag
BIP: folyamatos kijelzővel is 35 nap, kevés kijelző az appban(persze ezt könnyen lehet orvosolni)
Én ezeket tapasztaltam ugyan olyan felhasználással.

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#1050) dussy válasza Quqesz (#1049) üzenetére


dussy
őstag

Nagyon köszi! :R GTR esetleg? :U

https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.