- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
kilozsul #33460 üzenetére
szerintem frankó negatív teres képet lehetett volna belőle lőni (illetve nem tudom mi van az eredetiből, lehet hogy még vágható olyanra)
pl a hajó bal oldalt alul helyezkedne el, sok eget mutatva, 1/3 vagy kevesebb vízzel.
aztán ezt lehetne fordítva is persze, felülre dobni a hajót, kevés ég, lent sok víz, még akár bal oldalt is lehetne a hajó. szerintem. valami hasonló elrendezésben mint ezen itt.
és félreértés ne essék, amit linkeltem az egy szar kép, szar fényviszonyokkal, de a kompozíció az ami érdekes róla.(#33455) fr3ntzen ez így egy nagyon előnytelen fotó sajnos. feltételezem hogy számodra kedves és ezért osztottad meg, de ilyenkor gondolj bele abba, hogyha rólad készülne egy ellőnytelen kép akkor mennyire örülnél neki. a színvilág amit ráhúztál szintén nem segít a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest