Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
torzo
őstag
Köszönöm a kommentet.
De, várjunk csak! Az élességi sík előrébb van, mint gondolod. A virágok a kamera felé bókolnak, az alsó pedig közelebb is van. Én úgy látom, a távolabbi virág szára esik már ki a dof-ból, az előtér az éles. Ez apsc szenzorméret és 9-es rekesz, tárgytáv kb 30-40 cm. Ezek szerint még tovább kell rekeszelnem, ami már lehet, hogy lágyulást fog hozni. Nem baj, megpróbálom.
Monokrómba konvertáltam, a lehetséges maximális szintre húztam a csúcsfényeket, shadow zero, kontraszt max, expo erősen minuszban, hogy a háttér teljesen fekete legyen. Az volt a célom, hogy csak a fénysziluett maradjon meg, más tónus ebben már nincs. Szóval ez így nem low key, vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY-E TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 DI III-A VC VXD 2,5év garancia újszerű keveset használt
- Tamron 18-200mm f/3.5-6.3 Di II VC objektív Canon gépekhez
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Tokina AT-X Pro 11-16mm f2.8 (IF) DX eladó!
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest