- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
saját teherautós, én egy felsőkategóriás midea hűtőt vettem. szervizről annyit, hogy cz régiós xiaomi telefont az itthoni tmx-es munkalappal kaptam vissza alzától, úgy látszik a más régiós dolgokra külön le vannak szerződve a szakszervizekkel. (ebből kiindulva)
fatal` nem a nagygépeknél van az a jogszabály, hogy a forgalmazónak kell visszavinnie garin belül?
-
codec
senior tag
Üdv!
Rendelt már valaki tőlük nagyobb háztartási gépet? (Hűtő, fagyasztó)?
Kivel(melyik céggel) szállíttatják ki? Mik a tapasztaltok az ilyen nagyobb gépekre mennyire figyelnek oda, hogy ne megnyomorgatva érkezzen meg a végfelhasználóhoz?
Köszi! -
apholyon
aktív tag
Köszönöm, remélem így lesz. Kaptál értesítőt, hogy küldik? Nem szeretném, ha törölnék ilyen hiba miatt, egyrészt ráment a kupon, másrészt ki van fizetve...
@Csizmás: küldős, vidék.
@Fatal: anno kaptam 1 forintos számlára felszólítást a Vodafone-tól (mikor már 5-ös kerekítes volt). Bementem a postára, vártam 50 percet, majd elvették a csekket, lebélyegezték, hogy fizetve és annyi... Paródia...
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Járt már így valaki? Gondoltam rákérdezek, hátha van ötlet, mielőtt megint egy órát telefonálok... -
motoflug
őstag
Sziasztok,
kóddal és rendelési számmal bárki átveheti és kifizetheti a csomagom? -
grizlisandor
veterán
válasz
FireFox1996 #6339 üzenetére
-
FireFox1996
őstag
Tudna vki egy alza kupont adni?
Köszönöm! -
Az alzától kapok egy jóváírást és meg kellene adnom a banszámlaszámom de semmilyen formában nem fogadja el. Mi lehet a gond???
-
Roklif
csendes tag
Sziasztok!
Augusztus 2-án rendeltem egy macbook airt az alzáról. Ki is fizettem és vártam a csomagomra. A megrendelés után kaptam egy visszaigazoló emailt ahol írták a terméknél hogy dolgozunk rajta. Szombaton megelégeltem a várakozást és azt hogy azóta se jeleztek semmit, felhívtam az ügy félszolgálatot ahol jelezték hogy felveszik a kapcsolatot a beszállítóval és küldenek emailt.
Tegnap éjszaka kaptam egy emailt, hogy a termék valószínűleg csak 25-én érkezik meg.
Ma reggel viszont kaptam egy újabb emailt: "Van egy kis gond. Sajnos az általad megrendelt termék szállítási ideje jelenleg bizonytalan. Ha továbbra is hajlandó vagy várni rá, kérjük, írj nekünk a kapcsolattartási űrlapon keresztül."Na most akkor a 2 hete megrendelt és kifizetett termék megrendelése után még írjak emailt mert különben törlik a rendelést?
Ha ezt előbb jelzik akkor meg sem rendelem. -
_Balee_
aktív tag
Elállás feldolgozási ideje mennyi idő? Max 30 napot írnak, az ügyintéző szerint viszont 48 óra. A terméket tegnap visszaküldtem nekik GLS-sel, de még az sem jelent meg az akalmazásban, hogy megkapták. Elvileg hétvégén is dolgoznak.
-
ma.ci23
tag
Sziasztok.
Szerintetek a GVH-s kuponokat lehet többet be írni? -
törölt tag
Sziasztok! Amennyiben ajándékba kapott, felbontott, kipróbált termék (mobiltelefon) esetén a megajándékozott úgy dönt, nem jött be neki, visszaküldheti/beviheti ő is az Alzába, vagy az eredeti vásárlónak utalják csak vissza a vételárat? Online vásárlás volt, bankkártyás fizetéssel (a kártya értelemszerűen az ajándékozóé).
-
törölt tag
IBAN számot szoktak kérni.
https://www.iban.hu/calculate-iban -
fege87
csendes tag
Sziasztok.
14 napos elállást követően az alza visszautalja a vételárat, viszont a bankszámlaszám formátumot nem tudom hogy adjam meg. a 3x8 karakter a rendszerük szerint nem megfelelő. Kell elé a HU előtag is? -
fatal`
titán
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Alzánál miért van ilyen nagyszámú "felbontott" termék?
VGA-kat nézek és rengeteg van ilyen státuszban. Értem én h vissza lehet vinni 14napon belül ..na de ennyit...
Mi lehet ezekkel a negatívum? -
r6man123
senior tag
Update:
A használt cuccot VISSZAVENNÉK, de bundle-ben vettem még hozzá egy külön, extra kedvezményes másik ÖNÁLLÓ terméket (állvány, külön cikkszám stb...) a kormányt csak akkor veszik vissza, ha az állványt is visszaküldöm.
Írtam nekik, hogy ne bsszunk ki egymással kölcsönösen, minden további nélkül kifizetnem az állvány felárát, de nem... Vissza kell küldeni :DAgyrém. Meg áron, hogy bevételezzék, használtként olcsóbban felrakják, aztán újra megveszem. :) Ki érti ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest