Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Az szamit, hogy 14 napon belul odaerjen a csomag vagy eleg, ha 14 napon belul adom fel?
05.22.-i a rendeles, tehat vasarnap fog lejarni a 14 nap. -
0xmilan
addikt
Ugyanez a kerdesem lenne, mert 404-ezik a reklamacios urlap, igy nem tudom letolteni / kinyomtatni.
Ezt irtja: "Ha nem rendelkezik nyomtatóval, olvashatóan írja rá a <azon.> reklamációs azonosítót a csomagra, és küldje el a csomagot a Alza.hu - REKLAMÁCIÓ, Róbert Károly körút 54-58, 1134 Budapest, Magyarország címre."
Szoval elvileg nem muszaj nyomtatni.Viszont a 3. pontban van egy ilyen:
3. Csatolja a nyomtatványt a termékhez, és mindent gondosan csomagoljon be.
Itt a nyomtatvany alatt a reklamacios urlapot erti, ami opcionalis?Illetve ilyenkor a postat gondolom nem fizetik.
-
IntelKiller7
veterán
Termek visszakuldes eseten muszaj kinyomtatni azt a papirt amit general a rendszer?(hogy miert kuldom vissza stb)
2 eve kuldtem vissza mar csonagot, de nem emlekszem, hogy akkor kinyomtattam volna e vagy sem.
-
Sziasztok! Alza utólag tud adni új garancia papírt. Vennék egy használt procit amire elméletileg még van, de az eladónak már nincs meg a nyomtatvány.
Köszi!
mobal,
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Alzánál másnak a rendelését átvehetem hogyha megvan a csomagszám?
Kell hozzá bármi más?Köszönöm.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
adalbert1 #6191 üzenetére
Nálam is felajánlották hogy gyorsabban kiszállítják ha törlöm az eredeti megrendelésem, és újat csinálok (ez +40k lett volna). Legutoljára már én is ott tartottam hogy felmegyek érte Bp-re, de akkor is drágábban adták volna oda. A legutolsó beszélgetésünknél elmondtam ha hétfőig nem történik semmi, akkor lemondom. Hétfőn jött az e-mail hogy kedden jön a csomag
-
adalbert1
veterán
Nekem a végére jó bonyolult lett az egész
Jeleztem nekik, hogy annyira nem tetszik, hogy ilyen hosszú az átvételi idő alzaboxban, ezért felajánlották, hogy kérhetem a bemutatóterembe is, és akkor hamarabb megkapom a rendelést.
Éltem ezzel a lehetőséggel, viszont itt nem az eredeti rendelésemet irányították át, hanem készítettek egy új rendelést, amire viszont a 20%-os kedvezményt nem tette rá az az alzás ember, aki készítette.
Így végül a rendszerben lett 2 azonos rendelésem, csak az egyik 23k-val drágábban. Amint ezt észleltem felhívtam az ügyfélszolgálatot most hétfőn. Akivel akkor beszéltem, az megnyugtatott, hogy a háttérben ezt intézik, minden rendben lesz, összefésülik a 2 rendelést, stb.
Na, ez nem történt meg. Felhívtam újra őket, az ügyfélszolgálat annyit tud elmondani, hogy egy másik osztály foglalkozik a rendelésemmel, és majd tájékoztatnak.
Eltelt egy nap, újra felhívtam őket, megint nem jutottunk előrébb.
Majd ma ismét felhívtam őket, és talán mozdult előrébb az ügy is, viszont a 2 rendelést nem tudják összefésülni, így ha át akarom venni a bemutatóteremben a már napok óta ott lévő rendelést, akkor ki kell fizetnem a 23k-val magasabb összeget, amit majd állítólag visszautalnak, mert csak így tudják megoldani.
Ha nem ezt választom, akkor ez a rendelés törlődne, és átvehetném még az eredeti rendelésemet, csak akkor itt várni kellene, amíg a befoglalt összeg felszabadul, és átirányíthatják a másik rendelésre, amit csak utána dolgoznának fel.tl;dr: csalódás, hogy ennyit bakiznak (alzabox hosszú átvételi idő, új rendelés elrontása), és ilyenek a belső folyamataik (nem tudják a 2 rendelést összevonni, vagy az eredetit átirányítani, esetleg az általuk elrontott rendelésre utólag rádobni a kedvezményt).
Ami kicsit ellensúlyozza a dolgot, az az, hogy törekednek valami megoldásra. -
ovics
aktív tag
sziasztok, alzaboxba való rendelést nem fogok tudni az adott időn belül átvenni, viszont amikor rámegyek az átvételi idő hosszabbítására, akkor nem találok sehol lehetőséget rá. van valami online lehetőség vagy csörögjek rájuk? előre is köszönöm!
-
F_Gergely
őstag
Beszéltem az Alza ügyfélszolgálattal, nekem is annyit mondtak szűkszavúan, hogy tudnak a hibáról, de nem tudják mikor fog helyreállni a rendszer. Azt viszont furcsa, hogy erre a honlapon nem hívják fel a figyelmet, és ez rengeteg lemondott rendelést fog generálni, hogyha 1 másfél hétig várakoztatják az embereket.
-
F_Gergely
őstag
Tegnap rendeltem az Alzáról, a termék lapján azt írták átvehető másnap 15 órától alza boxban - ez korábban is igy volt. Megrendeltem de utána már azt írták hogy átvehető legkésőbb 05.31. Budapesten mindegyik boxhoz ezt írja, vidékinél már holnap 19 óra. Ez mitől lehet? Tele vannak a boxok?
-
kmarci25
veterán
Vásároltam az alzán, elálltam az egyik terméktől, amit tegnap bevittem a Róbert Károly krt-i boltba. Jött is az email, hogy oké, válasszam ki, hogyan kapom vissza az összeget. Ha a linkre megyek, akkor az alza fiókom látom, választási lehetőség nincsen. A terméknél azt látom, hogy átutaltuk önnek. Az összeget alza boxnál fizettem kártyával. Ez azt jelenti, hogy oda is kapom vissza a pénzt?
-
törölt tag
Köszönöm a gyors választ, megrendeltem. A visszaigazolón ez szerepel:
"Kérjük, a kézhezvétel után rögtön ellenőrizze a csomag és a benne lévő termék(ek) sértetlenségét. Az átvételt követően nem áll módunkban reklamációt elfogadni."
Ez alapján nem jófejség a futártól ha ellenőrizni hagyja a sértetlenséget. Vagy bontja vagy visszaviszi. Az én értelmezésem szerint. -
törölt tag
Sziasztok,alza melyik futárcéggel szállittat? Megbízhatók? TV-t egyben hozzák ki? Köszönöm
-
-
Beca1990
senior tag
Aki még nem vett és úgy érzi szüksége lesz rá, még éjfélig lehet rendelni az Xbox Series S kuponnal 87.990 - 3000 (ha lenne, nekem sajnos nincs...)
[link]
van még készlet -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
FireFox1996 #6165 üzenetére
Ha van raktáron, akkor kb megrendelés után 5 perccel már át is vehető
-
FireFox1996
őstag
Alza rendeléssel mik a tapasztalatok, ha személyes átvételt valasztom, gyorsan lehet átvenni, termék raktáron van?
3 héttel ezelőtt volt egy rendelésem Alza boxba, de több mint 1 hetet kellett várni. -
D@ny7
aktív tag
válasz
adalbert1 #6162 üzenetére
10.-én leadott rendelésemre írták hogy Várhatóan ekkor érkezik Önhöz 2022. 5. 13. 08:00-20:00 között. Azóta is várom Jelenleg mindegyik tétel lefoglalva státuszba. 2 naponta hívogatom az ügyfélszolgálatot, de semmi újat nem tudtak mondani. Most annyit látok hogy mindegyik tételből raktáron van nekik 3-5 db. Ha hétfőig nem történik semmi, visszamondom a rendelést.
-
adalbert1
veterán
Másnak is elég lassú most a rendelés teljesítése?
Szerdán (05.18) rendeltem pár terméket, mindegyik vagy volt raktáron, vagy másnapra igérte a weboldal. Kiválasztottam a közeli alzabox-ot, fizettem, és azóta kb. semmi nem történt a rendeléssel, a honlap ennyit ír:
"A termék ki van fizetve és le van foglalva, a megrendelést szállításra készítjük elő. Várható szállítási idő: csütörtök 2022. 5. 26. 20:00-kor."
Tegnap felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ez miért van így, mikor ha minden terméket megrendelnék, akkor a weboldal szerint akár már holnap átvehetném, de ha boxot/foxpost-ot választok, akkor sem ír 26-ot átvételre.
Az ügyfélszolgálatos nem is látta ezt a kiírást, amit fentebb bemásoltam, úgy kellett neki lescreenshotolva elküldenem, illetve azt sem tudta megmondani, hogy miért ilyen lassú a rendelés átfutása, és azt sem, hogy ha még módosítanánk a szállítási címen, akkor hamarabb megkapnám-e (pl. az adott box leterhelt, és akkor inkább kérem foxpostba).
Szóval azért is csalódott vagyok, mert lassan kapom meg a rendelést, illetve azért is, mert az ügyfélszolgálat nem tudott új információhoz juttatni, amit ne látnék én is a weboldalon. -
LionW
tag
Járt már úgy valaki hogy felbontott terméket kapott új helyett? Használva nem volt szerintem, de a csomagolása bontott volt(védőfólia felvágva, egyszerű termék tehát nem gari miatt). Újként rendeltem, 2500 ft különbség volt az új és a "felbontott" között... Nem nagy összeg, de azért na...
-
D@ny7
aktív tag
válasz
gulupeti #6158 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy hányas andriod verzió óta létezik, de szerintem már vagy 5 éve gyárilag benne van minden androidos telefonba a sms és hívásszűrés funkció. Le lehet tiltani a rejtett számokat is pl, vagy külön egy megadott számot is.
A probléma az lehetett hogy korábban tiltottad a számot. Persze az lehet hogy azért volt mert ugyanarról a számról kaptám egy valós SPAM-et. Legtöbb cég nem saját sms szervert használ, így egy számról több helyről is kaphatsz üzenetet.
-
fatal`
titán
válasz
undercover #6155 üzenetére
Nem tudom milyen számot ad meg, de hívd az ügyfélszolgálatukat:
06-1-701-1111De nem éjjel nappali, ha jól emlékszem.
-
undercover
őstag
Üdv!
Ha megváltozott a telefonszámom mióta legutoljára beléptem... És ugye telefonra akar smst küldeni akkor, hogyan tudok belépni az oldalra?
Nem tudom azt a számot kell-e hívni amit megad mert még hívó előjele sincs.
-
gulupeti
senior tag
Másnál sem működik a weboldal? Gondoltam bejelentkezek és elhasználom a korábban kapott kupont, de olybá tűnik, hogy nem fog összejönni.
Belépnék a weboldalon, ugye mentve van a jelszavam, kódot akar küldeni a telefonra, ami nem érkezik meg. Telefonos applikációban szintén.
Megváltoztattam a jelszavamat, hátha... aztán kezdődik újra az egész, kódot küldene telefonra, ami nem jön meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest