Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Rendeltem alzából Foxpost csomag automatába. A nyomon követés amit adtak nem működik, nem is jó formátumú.
A Foxpost oldalán sem jó, nem lehet vele a csomagot megnézni, hogy most éppen merre jár.
Mit tudok ilyenkor csinálni?
Küldenek emailt, ha lehet menni a csomagért?THX
-
sopruk
senior tag
válasz
Hegyirabló #5494 üzenetére
Pont erre gondoltam én is, úgyhogy mégegyszer nagyon köszönöm a tippet!
-
sopruk
senior tag
válasz
Hegyirabló #5492 üzenetére
Köszi a tippet, írtam nekik, de nem magyar ügyintézőt fogtam ki és szerintem egy kukkot nem értett belőle amit írtam, mert semmire ne válaszolt, hanem egy oldal információs szöveget copyzott be...
-
sopruk
senior tag
Most jeleztem az elállási szándékot az Alza oldalán. Két egyforma termék lett vásárolva, az egyiket visszük vissza. A kiválasztás során többször is ellenőriztem, hogy a megfelelő sorozatszámú terméket válasszam ki. Erre nem tudom hogyan, a rendszer pont a másikat regisztrálta be visszaküldésre
Majd teszek a csomagba egy levelet, leírom a fentieket és hogy korrigálják a hibát... -
sopruk
senior tag
válasz
Hegyirabló #5489 üzenetére
Köszi a megerősítést! Először én is rosszul számoltam, de aztán az ÁSZF-ben megtaláltam, hogy "a termék átvételének napjától" kell számítani...
-
sopruk
senior tag
válasz
Hegyirabló #5487 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ, ez most nagyon jó hír!
17-én vettem át Alzaboxból, 30-án szerdán jár le a 14 nap.
Most utazom csak vissza Pestre, de nem lesz időm vele foglalkozni a napokban...
Így akkor hétfőn jelzem az elállást az "Áruvisszaküldés" oldalon, aztán utána bőven lesz időm visszavinni, vagy postázni...
Köszi még egyszer! -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Jól értelmezem, hogy ha elállok egy termék vásárlásától a 14 nap lejárta előtt pld 2 nappal, utána onnantól kezdve még további 14 nap áll rendelkezésemre, hogy visszajuttassam a terméket?
"Amennyiben a Fogyasztó eláll a szerződéstől, úgy a Fogyasztó az Alza által kiszállított termékeket a saját költségén késedelem nélkül köteles az elállástól számított 14 napon belül visszaküldeni az Alza részére."
forrás -
-
fatal`
titán
Ha bontatlan terméket választasz, akkor bontatlan lesz. Vannak a shopban különböző állapotú visszaküldött dolgok, figyelj rá.
Nem szórakoznak semmivel. Sőt, ha még nem vetted át és valamiért törlöd, teljesen automata, törlöd a rendelést és visszautalják a kártyára a pénzt.
Ha visszaviszed a boltba, akkor helyben is kifizetik ha úgy kéred (vagy legalábbis covid előtt így volt). Visszaszállításnál nem tudom, hogy működik (a futárt neked kell állni), de nem hiszem, hogy probléma lenne.
-
Sziasztok!
Még nem vásároltam itt semmit, lehet arra számítani, hogy bontatlan terméket kap az ember? Esetleges elállás esetén nem szoktak szórakozni?
Köszönöm szépen!
-
pckownz
őstag
Nem volt hajlando bootolni az elsodleges PCI-E slotbol, csak a masodlagosbol, barmit allitottam a bios-ban es atolvastam az egesz internetet is...
(Ha veletlen az enyemet kapnad, a backplate-et nem raktam vissza az alaplapra, hanem kulon osszecsavaroztam a tavtartokkal)
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5476 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Hegyirabló #5475 üzenetére
nemes dolog morális kérdést csinálni ebből, de ruhásban van aki 10 km futás után küld vissza cipőt
szóval a kiborított doboz bőven belefér
-
Hegyirabló
veterán
válasz
thomasvold #5474 üzenetére
Alza már utál engem, mert mostanában visszavittem pár dolgot.
Teszem hozzá, azért volt köztük olyan, amit nem habókból kellett visszavinni, hanem vagy rossz volt, vagy nem azt kaptam, amit rendeltem.
-
thomasvold
őstag
válasz
Hegyirabló #5472 üzenetére
De ha bontottat rendelsz, nem biztos, hogy azt kapod vissza, amit te bontottál ki
Szerintem nyugodtan rendelj újra bontatlant.
-
fatal`
titán
Kivéve, ha árfolyamkülönbözet miatt (vagy gyártói árcsökkentés miatt) azóta olcsóbb lett az új (akció nélkül). A bontott termékek árát az eredeti vételárból számolták, ha a polcon rohad 3 éve, mert feleannyiba kerül az új, akkor is úgymarad (valószínűleg automatikus az egész, esetleg néha kézzel utánaigazítják - bár ilyennel még nem nagyon találkoztam).
-
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #5470 üzenetére
Nem korrigálják.A bontott termék ára az maradni fog,nem lesz csökkentve.Ameddig az akció tart addig az új termék olcsóbb lesz,mint a bontott.Amikor az akciónak vége lesz,akkor megint az új termék lesz a drágább.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Hegyirabló #5467 üzenetére
listaárból képzi, csak ha az lejjebbmegy, nem viszi a bontottét. azaz korábbi magasabb árból volt levonva.
-
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #5467 üzenetére
Ez több akciós terméknél is előfordul,hogy a felbontott drágább mint az új.Az új termék az le lesz árazva egy akció során,a felbontott vagy használt termék ára az nem változik(marad a csökkentett listaáron),így fordulhat elő ez a jelenség vagy anomália.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Az hogy jön ki Alzánál, hogy felbontott termék drágább, mint az ugyanaz bontatlanul? Szoftver számolja ki az árat, csak hülye, vagy mi?
-
tboldi
nagyúr
válasz
ScomComputer #5462 üzenetére
Persze, azt várom, de ha úgy lenne megfogalmazva, hogy várható érkezés, akkor egyértelműbb lenne.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ScomComputer #5459 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
Amúgy de, igen, sokszor vettem át és küldtem is csomagot a rókával.
fatal`: Vielen Dank!
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Ti be tudtok lépni a fiókba? Engem végigvezet több "nem vagyok robot" ellenőrzésen is, és végül ezt dobja ki, mire belépnék
[kép]
Mi lehet a problémája?
Köszi előre is -
pckownz
őstag
válasz
RudiLicenc #5454 üzenetére
Ugy gondolom igy kerult hozzam is...
Felhivtam a supportot, elmondtam, hogy hibas es mit javasol, mert nincs kedvem rma-val szarakodni, mondta, hogy vigyem be 14 napossal. Az indoklasnal is leirtam. Ha valoban igy van, akkor eleg sok kerdesem lenne... -
-
pckownz
őstag
Szombaton bedobtam egy hibas ASUS TUF B550 Plus lapot 14 napos elallason belul, le is irtam, hogy miert hibas. 2 oran belul ki is kuldtek, hogy jovairjak az arat. Erdekes modon megjelent egy felbontott, hasznalt lap ebbol
ui: uj termeket vettem, direkt figyeltem is erre a megrendelesnel, de csak itthon vettem eszre, hogy bontott volt a doboz
ezentul ketszer megnezem atvetelnel
-
Sanyi.mTs
addikt
Volt már valakinek olyan ügyintézése, hogy kapott ajándékot, amit alzából vettek, visszavitte (hónapokkal később) garanciális javításra (eredeti vevő adataival lett leadva), amiből termék csere lett.
Van valamilyen meghatalmazás, hogy nekem adják ki a párom nevére vett termék cseredarabját? Vagy ebben az esetben hogyan oldható meg, hogy én vegyem át a terméket? (Nekem melóhelytől csak pár utca, páromnak meg nagy kitérő mindenhonnan.) -
poLeH
junior tag
válasz
ScomComputer #5450 üzenetére
Pedig felkínálta a kosár tartalmára . “Kedvezmény / ajándékutalvány kód használata”
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest