- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- bitpork: Nagy dilema
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Ha céges vásárlásos terméket veszek másodkézből (tehát HA-s bazáros) akkor én mint magánszemély elvihetem személyesen gariztatni?Kell hozzá valami céges,pecsétes nyomtatvány,meghatalmazás,stb...vagy csak simán beszambázok a másolattal? -
jack982
senior tag
Van valakinek felhasználatlan alza kupon kódja? Féláras kedvezményre gondolok vagy ingyen posta stb. Köszi előre is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #12 üzenetére
Most voltam az alza Róbert K. Krt-i átvevőhelyén ! Nagyon korrekten gyorsan elintézték az ügyemet s teljes pénzvisszafizetést kaptam. Modern gyors és egyedülálló a kiszolgálásuk! Finom a kávé is az autómatában :-)
Nem gondoltam volna hogy pozitív véleménnyel távozom tőlük, mert telefonon mást mndott az ügyintéző.
A hely bemutatóterem nagyon kultúrált, s nyitva van minden map 8-20-ig. Folyamatosan kaptam email és sms tájékoztatást mindenről. A termék rossz volt ugyan de az nem az alza hibája.
Elégedett vagyok végülis. Legközelebb is vásárolok tőlük!Jaa és van náluk egy Tesla kiállítva :-)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
Igen ezt olvastam!
-
törölt tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
Várom. Nekem is negatív a tapasztalatom velük, pénteken zárul az ügy, akkor összefoglalom!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bajnokpityu #6 üzenetére
Az, hogy telefonrol vagyok, de majd gep elott erot veszek magamon, csak eleg hosszu lesz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ForRedGlory #5 üzenetére
mi tart vissza?
-
ForRedGlory
félisten
Ha en leirnam a sztorim...
-
L4mie
veterán
Azt eltekintve, hogy alapból drága.:
Nekem eddig pozitív tapasztalataim vannak, de várjuk ki a végét -
Mr.Csizmás
titán
2 db elárazott egér 15 és 44 ft-ért, 12 sima rendelés eddig oké.
-
Csabee.
nagyúr
A Fórum témát azért nyitottam, mert lassan a csapból is az Alza.hu folyik, és az idegesítő reklámok amiket TV-ben, neten adnak..
A topic-ba mindenki tetszés szerint leírhatja tapasztalatát rendelésekkel, ügyintézéssel kapcsolatosan, legyen az pozitív vagy negatív.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Direct One (műholdas és online TV)
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest