- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szívesen
Viktor S : Csodát azért ne várj. 1 magon nem lesz gyors.
@Vladi : Arra is frankó. A Slitaz-t nagyon rég néztem, de az nagyon nem működött nekem. Az azért sokkal minimálabb, mint egy Alpine, de egy TCL is. Tök jó, hogy pár tíz-száz MB-ban megvan, de nekem mindig fura volt, hogy valójában mire lehet használni.
UVD : biztos van...@apollyon : Annyira nem, hogy ezen a szerencsétlen Linx-en még az a Firefox crashelés sincs, ami amúgy állítólag 10-ből 9x összeborul, ha Developer tools-t nyitsz. Meg ezek a low-end cuccok amúgy sem daily drivernek vannak... Amit tudnia kell, az menjen rajta.
A T400, T410 laposaimon se nagyon volt ilyesmi gondom. És ezeken nem Ubuntu, hanem Debian is tetű volt@fatpingvin : Azt gondoltam, hogy Alpine-ra jönni fogsz
Ha ki akarod egészíteni, beleteszem (mondjuk ez bárkinek is szól).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- MacBook Pro 13" M1 (2020) 8GB RAM / 256 GB SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest