Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
-
Hory
aktív tag
Némi turkálás után az indexen találtam egy hintet: a cora-ban kapható habzó francia almabor, alias cidre (nem cider!). A törökbálinti cora-ban volt is, a francia borok között kell keresni. Tegnap kipróbáltuk, az íze ugyan csak távolról hasonlít a cider-re, de amúgy kellemes, almabor-íze van.

alkoholtartalma 4.5%, pont megfelelő.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, már aki nem házi pancsoláson töri a fejét.
-
Hory
aktív tag
Zuppppaaah!
-
Hory
aktív tag
Olyat mar en is ittam. Van malnas is. A gond az, hogy (amugy ra is van irva) az is sima sor, csak ontenek bele szorpot. Nem vicc!
Egyebkent originalt probalt ki belgiumban ebbol (rabeszeltek), es majdnem produkalt maganak egy rokabundat.
Szoval maradjunk az almabornal, az kellene. Csak mondana valami megrogzott alkoholista mar egy helyet, ahol kapni! -
Hory
aktív tag
Koszi, de tenyleg nem birja a sort. Hanyingere van mar csak a szagatol is.

Azert meg probalkozok, hatha tud valaki... Has mast nem, a google kidobott egy linket, hogy hogyan lehet 1kg almabol, 1 kg cukorbol es 5 liter vizbol almabort csinalni hazilag. Akar... Aztan termelni kezdek a szabad piacra
-
Csazsol
senior tag
Almabor + diana=
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley3rd/50.gif)
-
Hory
aktív tag
'uppa!
-
Hory
aktív tag
Nem, nem, neeeeem!
Félreértitek.
Az almabor, angolul cider, egy kb. 5%-os alkoholtartalmú, sörre hasonlító ital, íze valahol az almalé és a bor között van.
Angliában ittunk egy korsóval a barátnémmal, és megtetszett (ő nem bírja a sört). Londoni kiskocsmákban ugyanott csapolják, mint a többi 10 féle sört, semmi különös nincs benne.
Itt MO-n viszont semmit se tudni erről.
Szóval, a pálinkát félretéve: ki tud almabor elárúsító-helyet? -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Ha már alma akkor pálinka!
A minap szaglásztam meg, kellemesnek tünt. A tesztet nem vállaltam. -
vizslakutya
senior tag
Azt hiszem a Dáridó az almabor.Ha van még ilyen

-
attilam
őstag
Kár hogy ritka belőle a márkás ital.
Régen a Tesco Gazdaságos körtepálinka címkéjén egy lombikot vettem észre. Milyen igaz.
-
Moyder
aktív tag
vannak ilyesmi jó kis tablettásak! én láttam egy boltban (CBA) Muskétást, meg Bástyát! 1L kb 220ft volt belőle!
-
Goose-T
veterán
Durbincs Sógor... úristen... Biztos, hogy olyat akarsz inni? Szerintem nem igazán létezik ennél szutykabb pia, azok közül, amit boltban árulnak.
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Kocsma?

-
Hory
aktív tag
Kerdes: hol lehet ilyet kapni BP-en? Sehol se talaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest