- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
-
Hory
aktív tag
Némi turkálás után az indexen találtam egy hintet: a cora-ban kapható habzó francia almabor, alias cidre (nem cider!). A törökbálinti cora-ban volt is, a francia borok között kell keresni. Tegnap kipróbáltuk, az íze ugyan csak távolról hasonlít a cider-re, de amúgy kellemes, almabor-íze van.
alkoholtartalma 4.5%, pont megfelelő.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, már aki nem házi pancsoláson töri a fejét. -
Hory
aktív tag
Zuppppaaah!
-
Hory
aktív tag
Olyat mar en is ittam. Van malnas is. A gond az, hogy (amugy ra is van irva) az is sima sor, csak ontenek bele szorpot. Nem vicc!
Egyebkent originalt probalt ki belgiumban ebbol (rabeszeltek), es majdnem produkalt maganak egy rokabundat.
Szoval maradjunk az almabornal, az kellene. Csak mondana valami megrogzott alkoholista mar egy helyet, ahol kapni! -
Hory
aktív tag
Koszi, de tenyleg nem birja a sort. Hanyingere van mar csak a szagatol is.
Azert meg probalkozok, hatha tud valaki... Has mast nem, a google kidobott egy linket, hogy hogyan lehet 1kg almabol, 1 kg cukorbol es 5 liter vizbol almabort csinalni hazilag. Akar... Aztan termelni kezdek a szabad piacra -
Csazsol
senior tag
Almabor + diana=
-
Hory
aktív tag
'uppa!
-
Hory
aktív tag
Nem, nem, neeeeem!
Félreértitek.
Az almabor, angolul cider, egy kb. 5%-os alkoholtartalmú, sörre hasonlító ital, íze valahol az almalé és a bor között van.
Angliában ittunk egy korsóval a barátnémmal, és megtetszett (ő nem bírja a sört). Londoni kiskocsmákban ugyanott csapolják, mint a többi 10 féle sört, semmi különös nincs benne.
Itt MO-n viszont semmit se tudni erről.
Szóval, a pálinkát félretéve: ki tud almabor elárúsító-helyet? -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
vizslakutya #10 üzenetére
Ha már alma akkor pálinka!
A minap szaglásztam meg, kellemesnek tünt. A tesztet nem vállaltam. -
vizslakutya
senior tag
Azt hiszem a Dáridó az almabor.Ha van még ilyen
-
attilam
őstag
Kár hogy ritka belőle a márkás ital.
Régen a Tesco Gazdaságos körtepálinka címkéjén egy lombikot vettem észre. Milyen igaz. -
Moyder
aktív tag
vannak ilyesmi jó kis tablettásak! én láttam egy boltban (CBA) Muskétást, meg Bástyát! 1L kb 220ft volt belőle!
-
Goose-T
veterán
Durbincs Sógor... úristen... Biztos, hogy olyat akarsz inni? Szerintem nem igazán létezik ennél szutykabb pia, azok közül, amit boltban árulnak.
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Kocsma?
-
Hory
aktív tag
Kerdes: hol lehet ilyet kapni BP-en? Sehol se talaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest