- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
-
Hory
aktív tag
-
Hory
aktív tag
Némi turkálás után az indexen találtam egy hintet: a cora-ban kapható habzó francia almabor, alias cidre (nem cider!). A törökbálinti cora-ban volt is, a francia borok között kell keresni. Tegnap kipróbáltuk, az íze ugyan csak távolról hasonlít a cider-re, de amúgy kellemes, almabor-íze van.

alkoholtartalma 4.5%, pont megfelelő.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, már aki nem házi pancsoláson töri a fejét.
-
Hory
aktív tag
Zuppppaaah!
-
Tompo
aktív tag
-
Hory
aktív tag
Olyat mar en is ittam. Van malnas is. A gond az, hogy (amugy ra is van irva) az is sima sor, csak ontenek bele szorpot. Nem vicc!
Egyebkent originalt probalt ki belgiumban ebbol (rabeszeltek), es majdnem produkalt maganak egy rokabundat.
Szoval maradjunk az almabornal, az kellene. Csak mondana valami megrogzott alkoholista mar egy helyet, ahol kapni! -
neduddki
nagyúr
-
divot
veterán
-
Hory
aktív tag
Koszi, de tenyleg nem birja a sort. Hanyingere van mar csak a szagatol is.

Azert meg probalkozok, hatha tud valaki... Has mast nem, a google kidobott egy linket, hogy hogyan lehet 1kg almabol, 1 kg cukorbol es 5 liter vizbol almabort csinalni hazilag. Akar... Aztan termelni kezdek a szabad piacra
-
Csazsol
senior tag
Almabor + diana=
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley3rd/50.gif)
-
divot
veterán
-
Hory
aktív tag
'uppa!
-
Hory
aktív tag
Nem, nem, neeeeem!
Félreértitek.
Az almabor, angolul cider, egy kb. 5%-os alkoholtartalmú, sörre hasonlító ital, íze valahol az almalé és a bor között van.
Angliában ittunk egy korsóval a barátnémmal, és megtetszett (ő nem bírja a sört). Londoni kiskocsmákban ugyanott csapolják, mint a többi 10 féle sört, semmi különös nincs benne.
Itt MO-n viszont semmit se tudni erről.
Szóval, a pálinkát félretéve: ki tud almabor elárúsító-helyet? -
Goose-T
veterán
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ha már alma akkor pálinka!
A minap szaglásztam meg, kellemesnek tünt. A tesztet nem vállaltam. -
vizslakutya
senior tag
Azt hiszem a Dáridó az almabor.Ha van még ilyen

-
jeges
senior tag
-
attilam
őstag
Kár hogy ritka belőle a márkás ital.
Régen a Tesco Gazdaságos körtepálinka címkéjén egy lombikot vettem észre. Milyen igaz.
-
Moyder
aktív tag
vannak ilyesmi jó kis tablettásak! én láttam egy boltban (CBA) Muskétást, meg Bástyát! 1L kb 220ft volt belőle!
-
Goose-T
veterán
-
simonzé
addikt
-
Goose-T
veterán
Durbincs Sógor... úristen... Biztos, hogy olyat akarsz inni? Szerintem nem igazán létezik ennél szutykabb pia, azok közül, amit boltban árulnak.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
-
b14
senior tag
Kocsma?

-
Hory
aktív tag
Kerdes: hol lehet ilyet kapni BP-en? Sehol se talaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Suzuki topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Olimpiai rudak és súlyok (Atlads, Vostok)
- Dell Latitude 5280,12.5",FHD,i7-7600U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga i5-10210U/8GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD 2in1 laptop
- Dell Alienware Area-51 16 Ultra 9 275HX, RTX5090, 32GB, 4TB ssd
- Lenovo Thinkpad T14 i5-10210u/16GB/256GB SSD/14"FHD touch laptop
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest