Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hory
aktív tag
Némi turkálás után az indexen találtam egy hintet: a cora-ban kapható habzó francia almabor, alias cidre (nem cider!). A törökbálinti cora-ban volt is, a francia borok között kell keresni. Tegnap kipróbáltuk, az íze ugyan csak távolról hasonlít a cider-re, de amúgy kellemes, almabor-íze van.

alkoholtartalma 4.5%, pont megfelelő.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, már aki nem házi pancsoláson töri a fejét.
-
Hory
aktív tag
Zuppppaaah!
-
Hory
aktív tag
Olyat mar en is ittam. Van malnas is. A gond az, hogy (amugy ra is van irva) az is sima sor, csak ontenek bele szorpot. Nem vicc!
Egyebkent originalt probalt ki belgiumban ebbol (rabeszeltek), es majdnem produkalt maganak egy rokabundat.
Szoval maradjunk az almabornal, az kellene. Csak mondana valami megrogzott alkoholista mar egy helyet, ahol kapni! -
Hory
aktív tag
Koszi, de tenyleg nem birja a sort. Hanyingere van mar csak a szagatol is.

Azert meg probalkozok, hatha tud valaki... Has mast nem, a google kidobott egy linket, hogy hogyan lehet 1kg almabol, 1 kg cukorbol es 5 liter vizbol almabort csinalni hazilag. Akar... Aztan termelni kezdek a szabad piacra
-
Hory
aktív tag
'uppa!
-
Hory
aktív tag
Nem, nem, neeeeem!
Félreértitek.
Az almabor, angolul cider, egy kb. 5%-os alkoholtartalmú, sörre hasonlító ital, íze valahol az almalé és a bor között van.
Angliában ittunk egy korsóval a barátnémmal, és megtetszett (ő nem bírja a sört). Londoni kiskocsmákban ugyanott csapolják, mint a többi 10 féle sört, semmi különös nincs benne.
Itt MO-n viszont semmit se tudni erről.
Szóval, a pálinkát félretéve: ki tud almabor elárúsító-helyet? -
Hory
aktív tag
Kerdes: hol lehet ilyet kapni BP-en? Sehol se talaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest