- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
[Amikor túl képzett vagy a melóra] hogy ne csak te posztolj
.
-
buherton
őstag
[YT - Top 10 Most Useless Languages to Learn] Szarkazmus alert!
-
buherton
őstag
válasz
BlackmMmDog #5198 üzenetére
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
[When the French accent isn't sexy] angolul tudóknak.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
Az írógép: [link]
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
válasz
Gubek-Einste #4759 üzenetére
Kéretik nem feltenni olyan linket, amit regisztráció nélkül nem lehet megnézni.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
válasz
philoxenia #4518 üzenetére
-
buherton
őstag
válasz
jerry311 #4456 üzenetére
Hohóó. Vá'jál má'
. Azt hittem
enélkül a szmájli nélkül is érthető lesz a szarkazmus, ami arra vonatkozik, hogy irtózatosan ótvar szar egy klip. Amikor elindítottam annyira kiverte a biztosítékot, hogy képtelen voltam kinyomni, és úgy ítéltem, hogy ez közveszélyes
. Évek óta nem kértem moderációt
.
-
buherton
őstag
válasz
jerry311 #4454 üzenetére
Javaslom legközelebb olvasd el az alapelveket: [link]
Ezeket pedig kiemelten:
1. Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom).4. A kiskorúak fejlődésére káros tartalmak (a 2010. évi CLXXXV. törvény III-IV-V-VI kategóriájába sorolható: erőszak, szexualitás stb.).
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
válasz
Zozzant #4331 üzenetére
Ebből egy-két esés az ami komoly a többit egy átlag motoros ruhával még kék-zöld folt nélkül is megúszható.
(#4330) Pocee: A KRESZ-ben dupla biztonság van az ilyenek elkerülésére. Az egyik ugye, hogy mozgó járművek között nem megyünk el így. A másik, hogy minden irányváltásnál meggyőződünk arról, hogy nem akar senki megelőzni/elmenni mellettünk. Balra kanyarodásnál már mentette meg az életemet az utóbbi.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
válasz
janos1988 #4095 üzenetére
Nem állati, nem videó, és nem vicces, de jó nézni
Apáméknak is van két macskájuk (testvérek). Az egyik egy végtelenül szerencsétlen macska. Tatám bevitte a tyúkólba, ahol elég sok egér van, ez pedig csak nézte, ahogy szaladgálnak. Bevitte a másikat az helyből a két mancsával egyet-egyet, és még egyet a szájával is megfogott, aztán kérdőn nézett tatámra, hogy na most mi legyen? Szerencse kérdése is, hogy az adott macskában mennyire maradt meg az ösztön.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
válasz
ludsimon #3863 üzenetére
Barátnőmmel elmentünk megnézni Szentendrén a Skanzent. Az kész röhej volt. Egy csaj beszólt egy ilyet, hogy húú de csúnya ez a pulyka (ami valójában páva volt), és a barátja még helyeselt is. Egészen biztosan nem tősgyökeres pestiek voltak. Aztán egy másik jómadár meg benyögött egy olyat, hogy száz évvel ezelőtt biztos 30 cm-el alacsonyabbak voltak az emberek(!), és ezt még tetézte az okkal is. Ugyanis ő szentül meg volt győződve arról, hogy azért voltak alacsonyabbak, mert hogy régen sokkal egészségtelenebbül ettek az emberek, mivel rendszeresen jó zsíros kaját ettek. Már kérdeztem volna, hogy ezt melyik plázában hallotta, de inkább hagytam.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
[link] Ez de rossz
.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
válasz
FehérHolló #3683 üzenetére
Egyenlőre nem vágom mi a vicces ebben
!
Troll OFF:
Más kategória, de ez is jó [link]. Elején érdemes behunyni a szemet, mert nagyon jól utánozzák a hangokat. Gyakorolhattak volna még egy kicsit, de am nekem nagyon tetszik.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
[link] Amennyire vicces, annyira igaz is
!
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
No ha nincs senkinek akkor van nekem
,
Várjátok meg míg végig betölt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aztán indítsátok öl
-
buherton
őstag
[link] És ott van alatta a szöveg is, aki esetleg megtanulná
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
válasz
FehérHolló #3472 üzenetére
-
buherton
őstag
(#3456) sonar
Ennek hiánya végett vannak a tanár verések... -
buherton
őstag
[link] Kevésbé magam alá szarós, de szerintem egy jó paródia formás fenekekkel
.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
[link] magam alá szarós, fetrengve röhögős, stb....
-
buherton
őstag
válasz
runner 125 #3197 üzenetére
Amikor a férfi megszólalt, hogy "dicsak buksi" majd magam alá csináltam
-
buherton
őstag
[link] sry ha már volt
-
buherton
őstag
Ez annyira igénytelen, hogy már jó
.
-
buherton
őstag
válasz
ludsimon #3080 üzenetére
Nem biztos, mert az oroszlán nagyon egy fele néz. Az meg, hogy nem ette meg a vaddisznót arra lehet magyarázat, hogy mégsem volt olyan éhes, inkább jobban érdekelte amit észrevett. Otthon a macska is szokott játszani az egérrel, aztán meg elengedi... és nem azért fogja, hogy megmutassa, hanem hogy játsszon vele.
-
buherton
őstag
-
buherton
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest