- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Winner_hun #2197 üzenetére
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Boxiné
aktív tag
válasz Winner_hun #2197 üzenetére
"Mer' ami jó, az jó."
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Boxiné
aktív tag
válasz runner 125 #2194 üzenetére
Én is akarom látni!
-
tomcsi23
veterán
-
runner 125
nagyúr
Múnikaaasóóóó powaaaaa
Lessétek, dupla bunyó"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BITBOYS
addikt
Ifjú padavan+thx
-
-
-
fekeandras
őstag
válasz kételkedem #2111 üzenetére
Reméljük csak egy képzeletbeli nyúl után szaladt szegény és nem valaki elől aki esetleg a múltban bánthatta ...
Megnéztem a többi videót is róla és van egy amin félálomban támadó test tartásban ösztönösen védekezik valami/valaki ellen. -
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Killing
addikt
Valaki tudna linket dobni Pákó Kész Átveréről ami most ment a TV-ben?Vagy az egész részt honnan lehet letölteni/megnézni?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
runner 125
nagyúr
válasz tomcsi23 #2173 üzenetére
Jaja, az krva nagy volt.
A bolondnak még akkor sem esett le amikor már a kezében volt a Kész átveréses tábla, illetve ott állt az egész stáb.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
(Bundás)
addikt
válasz tomcsi23 #2174 üzenetére
fake, azért van ott felhozatal még
-
marványka
csendes tag
Hali, hamár vicces videk topikban mászkáltam beküldöm, Hajdu Bs videket, nézzétek meg, nagyon vicces tud lenni ez a koma, mindamellett meg a végletekig korrekt. nemtudom pontosan tavalyi vagy idei, két összefüggő anyag, de mindenképp érdemes megnézni
(amugy heinekenes...garantált a jó videkre)
vid1: http://www.youtube.com/watch?v=7WEQ6eweyEw
vid2: http://www.youtube.com/watch?v=T4RV-4XUlfU[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #2168 üzenetére
Komoly volt a pákós rész.
-
Én se tudom megnézni .
Merre van az az utca?
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Boxiné
aktív tag
válasz runner 125 #2168 üzenetére
Mi nem tudjuk nézni. Pedig csípjük Pákót, hogy ennyire hülye. Remélem felrakják valamelyik oldalra.
Ja, a durva, hogy utca is van róla elnevezve Csepelen.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
A ma esti Kész átverést megnézni!
Ez a pákó nagyon lol. Hatodjára szopatták be."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Boxiné
aktív tag
-
Boxiné
aktív tag
válasz runner 125 #2163 üzenetére
Ááááááááááá dupla
[ Szerkesztve ]
-
Boxiné
aktív tag
válasz runner 125 #2163 üzenetére
Voltam, sőt leszek is szőke, de azért ilyesmire nem vetemednék. Hogy jut eszébe ilyen baromságot csinálni? A férje biztos megdícsérte.
Egy régi kabaré.
[ Szerkesztve ]
-
Boxiné
aktív tag
-
BITBOYS
addikt
válasz runner 125 #2160 üzenetére
De csak rosszat álmodott a kuty Azért a fekvefutás az kemény
-
Killing
addikt
-
Ez nagyon ott van
viszkijárat és ha megfigyelitek nem sokat pislog . sry ha már volt.
-
Boxiné
aktív tag
válasz BITBOYS #2153 üzenetére
Szegény kutyi.
buherton: Ha már tehetségkutatás: P. Diddy és Usher
-
-
BITBOYS
addikt
Ezen most majd megfulladtam [link]
-
Nem vicces, de nagyon jó!!! World Builder
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Boxiné
aktív tag
Reggel hallottunk erről a videóról a Danubiuson. Csóri japán gyerek próbál angolul olvasni, számolni...Aki kineveti súlyos büntetést kap.[link]
Te hány botütést kapnál?[ Szerkesztve ]
-
Mounika show 18+
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Killing
addikt
Bear Grills lebukott
(A kalapos fickó az egyik operatőr aki másodszor átmegy a 'hídon'.)
Itt nézd megMeg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
zsolt1129
addikt
Nem tudom volt-e,de nézzétek végig,mert megéri [link]
-
(Bundás)
addikt
Gamera Super Monster LOL: D
-
zsolt1129
addikt
-
Boxiné
aktív tag
Ezen én nem találtam semmi vicceset.
Ennek a kormánykereket beépíteném az arcába, a váltót tövig bele a s.ggébe, aztán mehet amerre akar. Az ilyen bunkók miatt vannak a balesetek, és persze nem Ő d.glik bele. (bocs a kifejezésekért, de nagyon felidegesített)[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz tomcsi23 #2117 üzenetére
Fubaz Utána lehet csak így vigyorog már ->
Egyébként egyszer láttam egy ugyanilyen videót, csak ott egy srácot akartak ketten átfordítani, ugyanígy pofára esett, de krva nagyot koppant ő is.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nike_
addikt
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #2120 üzenetére
Azt azért látod, hogy merci és itt igazából arra gondoltam, az az érdem, hogy még így is "megy".
-
Boxiné
aktív tag
Na még egy-két fájdalmas jelenet:[link]
De azért mókásak is."A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Boxiné
aktív tag
válasz runner 125 #2114 üzenetére
Hát igen, ez sem kutyuli. Biztos drága lett volna, ha elvontatják.
De ne bántsuk őket. Velük egy picit elfogult vagyok.Hali tomcsi!
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #2114 üzenetére
Nem inkább a németek?
-
Boxiné
aktív tag
válasz runner 125 #2112 üzenetére
Hát ez nagyon nagy.
-
runner 125
nagyúr
-
just
aktív tag
Two things what i hate. People that can't count...
-
-
válasz Kasza08 #2105 üzenetére
Most mit mondjak rá, én jót röhögtem rajta. Bár mond meg öszintén ki szeret kandi kamerában szerepelni?
Ettől függetlenül én se örülnék neki, de hát ilyen is csak Ámerikában fordul elő[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
Eastman
addikt
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
* link kiszedve *
Meg a legszebb nős topicban is tiltottak az olyan képek, ahol mellbimbók látszanak, ebben a videóban pedig ez bőven előfordul. Legközelebb ilyet ne.
[ Módosította: 7 ]
-
Kasza08
őstag
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
Új hozzászólás Aktív témák
Vicces topikok
● Viccrovat
● Vicces videók
● Vicces képek
● Vicces animált gifek
● Saját készítésű vicces képek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest