Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenyocsaba23
tag
válasz Because #6291 üzenetére
Cégnévnek A mega 2004 bt-t dobta ki de arra valami kamion mosós találatot adott ki a google nem is pesti székhellyel.
Elméletben BP- jókai út 24. be kellene mennem. próba cseresznye alapon elmegyek. Nem vagyok válogatós de remélem egy kis sufni GSM lesz ahol nyugodt a környezet és marad időm a munka mellett új dolgokat kipróbálni és tanulni az idősebbektől .
Goose-T: A flextronics-en is gondolkoztam már épp egy barátnőm egyik barátnője melózik ott bennt lakással és nem panaszkodik a munkára, Ha ez nem válna be akkor mindenképpen jelentkezem oda is mert nem szeretek itthon ülni tétlenül.[ Szerkesztve ]
-
kenyocsaba23
tag
válasz #73820095 #6286 üzenetére
Köszönöm a bíztató szavakat! Személyesen még nem próbáltam meg semmit de most jutottam el oda hogy az a leginkább célra vezetőbb dolog valahogy úgy képzelem el ezt az állást hogy leírhatok bármit ha van valami olyan az életrajzomban ami üti az addigi szimpatikus dolgokat nem hinném hogy a korom szerintem az valamilyen szinten előny is. a lakhelyemre tudok gyanakodni mivel bp-től 70km-re lakom.
Azért szeretném megpróbálni a személyes dolgot mert akkor van esélyem arra hogy ott helyszínen meg tudom mutatni mit tudok. -
kenyocsaba23
tag
válasz #73820095 #6276 üzenetére
Hiszek a szerencsében is csak legutóbb jártam éppen úgy hogy ott hagytam a munkahelyem egy lehetőségért ami nem igazán vált be.
Ezt a hetet azzal töltöttem hogy neten kerestem állást, de jövőhéten végig járom BP. Mobilboltjait és szervizeit személyesen el mondom mit tudok és mit nem, a kommunikációs készségem hagy kivetni valót maga után de
ha alaposan össze szedett gondolatokkal állok emberek elé az már más tészta olyankor tudok meggyőző lenni . Ha mekiben szeretnék elhelyezkedni akkor azt egyből bécsben kezdeném több barátom is dolgozik kint hívtk is már hogy menjek el is intéznék nekem mert szerintük itthon nincs esélyem de én mindig úgy voltam vele, hogy itthon akarok jól elhelyezkedni és megmutatni hogy a maga módján itthon is meg lehet élni anélkül hogy egy ismerős vinne be a bevált munka helyére és tartaná értem a hátát. Én ebben látom az önmegvalósítást.[ Szerkesztve ]
-
kenyocsaba23
tag
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem.
GSM szervizesként szeretnék elhelyezkedni viszont nem tudom hogy merre kezdjem az álláskeresést önéletrajzomat mindig elküldöm a hirdetésekre de gyakran válaszra sem méltatnak és kezdek kicsit elszontyolodni mert tényleg ez lenne az ami még egy jó ideig érdekelne. Tapasztalatom is van benne hardver és szoftver szinten. Ha fel lehetne osztani százalékokra akkor kb 65% HW és 35% SW.
Alkatrészeket cserélni és forrasztani smd-t és sima beültetést is tudok hiba keresés is megy. Kapcsolási rajzokat is tudom olvasni ha nagyon muszálygyenge áramú technikusnak tanultam közép suliban de még mindig nem tudom milyen irány felé vegyem az utat nappali sulira már nem tudnék menni mert hiába vagyok benne a korban dolgoznom kell és valamilyen esti főiskolán gondolkodom erőteljesen de ez még a jövő homályába burkolódzik . szóval van amit már tudok de még mindig van mit tanulnom.
Szerintetek abban lehet valami esély ha végig járom BP. Gsm boltjait Szervizeit és személyesen megkérdezem
nem-e keresnek betanulós szervizest?
Bár még csak 20 éves vagyok de 3 éve már folyamatosan foglalkozom a dologgal és amíg csak itt vidéken haveroknak és ismerősök ismerőseinek szerelgetem a telókat, pc-ket addig sem szerszámokat nem tudok vásárolni sem fejlődni nem tudok mert havi max 4-5 telefon kerül hozzám.
Ha bárki tudna ilyesmi álláslehetőségről vagy esetleg lenne valami tippje hogyan kezdjek neki a dolgoknak azért egy szép nagy köszönömöt tudnék mondani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest