Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chewycl
tag
válasz bambano #7978 üzenetére
Igazából nekem kellett eddig kitölteni mindent, a felvételi adatlapot is, úgy írtam a nevem, ahogyan az anyakönyvben szerepel. Csak ugye az iratok meg mást mutatnak. Holnap felhívom a HRt, hogy mit javasolnak, remélem jól viszonyulnak az esethez
FLx: Már egyszer megjártam, az útlevelet alig akarták kiadni. Ez régebben volt, sajnos azóta teljesen kiment a fejemből. Intézkedem mihamarabb.
-
chewycl
tag
Sziasztok!
Kicsit rendhagyó kérdésem lenne. Mennyire számíthat az a munkáltatónál, hogy a nevemben egy ékezet el van írva? (ü helyett ű, igazából alig feltűnő, néha én sem tudom már mit írjak, 14 betűből áll a vezetéknevem). Gyakorlatilag minden igazolványomon, az egyetemen, a középsuliban is. Csak az anyakönyvben van helyesen leírva, és önéletrajzomban is helyesen írtam le(lehet nem kellett volna). Nem szeretném, hogy ebből kavar legyen, már felvettek a céghez, most tartok a háttérellenőrzési folyamatoknál.. Jeleznem kellene ezt feléjük, vagy nem annyira lényeges?
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Politika
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest