Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Angelina87 #9580 üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy ha elbeszélgetésre kerül sor, akkor számíts olyan kérdésekre, hogy mondj magadról 5 pozitív és 5 negatív dolgot, stb.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz
Angelina87 #9570 üzenetére
Szerintem meg az a baj az országgal, hogy mindent elvárunk és mindenhez jogunk van, de ha akár egy pici erőfeszítést is kéne tenni, akkor csak a hőbörgés megy. Szerinted külföldön térdreborulnak az önéletrajzodtól és átadják az üzlet aranykulcsát?
Btw, az alatt az idő alatt amit itt vitatkoztunk már kitölthetted volna a kérdéssort.
-
Mercutio_
félisten
válasz
El kell dönteni, hogy akarod az adott állást, vagy sem, de fórumon hőbörögni felesleges.
A kérdéssor lehet "hülyeség", de egyfajta szűrő is, hogy mennyire szeretne ott dolgozni a jelentkező. Ha nem válogathatna a jelentkezők között nyilván elhagyná.Külföldre az menjen aki beszél nyelvet, vagy ismer olyat aki megbízható és intézi a kinti teendőket helyette, különben 1-3-5 hónap és egy újabb sírós poszt jelenik meg a határátkelőn...
-
Tufa_
aktív tag
válasz
Ezek azok a tipikus kerdesek amire a munkaltato altalaban kb pedalozos valaszokat var. Kilehet szurni ebbol azt is hogy mi motival, vagy milyen jellemu vagy, esetleg szimplan az hogy mennyire vagy ertelmes. Hiaba arufeltolto pozicio vagy barmi, szerintem nem kene meglepodni azon ha a munkaltato a sajat erdekeit helyezi eloterbe es esetleg megvalogatja azt hogy kit vesz fel. Nem leszel kulonleges attol hogy van tapasztalatod vagy sem..
-
stickermajom
addikt
válasz
Angelina87 #9565 üzenetére
Azért egy 16 kérdéses kérdőív szerintem nem a világvége.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest