Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Ha egy területen jó vagy, akkor nem lesz gond állást találni. Nem kell enciklopédistának lenni, mert azok mindenhez értenek, de semekkora mélységben
Neked kell eldönteni, hogy mi az ami a legjobban érdekel, és az fog jól menni. Mert én pl olyan vagyok, hogy ami nem érdekel, azt baltával se tudják a fejembe verni. Ezért fontos egy olyan témát találnod ami hobbi szinten is érdekel, és akkor élvezettel fogod csinálni a munkát.
[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Szerintem érdemes lenne találnod egy témát ami érdekel, (.net, c++, j2ee, oracle, sql, aix, microsoft szerver technológiák) és a neten keresgélve rengeteg tutorialt, könyvet, segédanyagot lehet letölteni, ebből egy kis önszorgalommal elég jól lehet magadat képezni.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
doc
nagyúr
szia!
lehet hogy most le fognak hurrogni, de szerintem ne eroltesd a konyveket meg kepzeseket, amit rendszergazdai temaban meg lehet tanulni, azt a legegyszerubb gyakorlatban, en is tobbet tanultam az elso 2-3 het alatt miutan elkezdtem rendszergazdakent melozni, mint elotte a gimiben+fosulin osszesen...esetleg a tanfolyamokat erdemes megjatszani, marcsak azert is mert a normalisabbakhoz jar vizsga es a megfelelo kepesitest igazolo papir, de a tenyleges tudas ugyis csak a gyakorlattal jon
szoval a helyedben en eloszor mindenkepp megneznem azt az altalanos rendszergazdai allast, probalnek kozben mindent megtanulni amit lehet
a rg. melo amugy is olyan, hogy ha ugyesen csinalod, marad mellette meg boven idod tanulni - en is azt csinaltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest