- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Ha egy területen jó vagy, akkor nem lesz gond állást találni. Nem kell enciklopédistának lenni, mert azok mindenhez értenek, de semekkora mélységben
Neked kell eldönteni, hogy mi az ami a legjobban érdekel, és az fog jól menni. Mert én pl olyan vagyok, hogy ami nem érdekel, azt baltával se tudják a fejembe verni. Ezért fontos egy olyan témát találnod ami hobbi szinten is érdekel, és akkor élvezettel fogod csinálni a munkát.
-
kraftxld
félisten
-
doc
nagyúr
szia!
lehet hogy most le fognak hurrogni, de szerintem ne eroltesd a konyveket meg kepzeseket, amit rendszergazdai temaban meg lehet tanulni, azt a legegyszerubb gyakorlatban, en is tobbet tanultam az elso 2-3 het alatt miutan elkezdtem rendszergazdakent melozni, mint elotte a gimiben+fosulin osszesen...esetleg a tanfolyamokat erdemes megjatszani, marcsak azert is mert a normalisabbakhoz jar vizsga es a megfelelo kepesitest igazolo papir, de a tenyleges tudas ugyis csak a gyakorlattal jon
szoval a helyedben en eloszor mindenkepp megneznem azt az altalanos rendszergazdai allast, probalnek kozben mindent megtanulni amit lehet
a rg. melo amugy is olyan, hogy ha ugyesen csinalod, marad mellette meg boven idod tanulni - en is azt csinaltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest