- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Undorító szemét volt ismét tisztelt Vágó úr...
Szegény bácsi nagynehezen elment 300.000 -ig, meg akart állni, erre simán rábeszélte, hogy jelölje meg a rossz választ.
Az utóbbi időben már a Vágó miatt nem nézem túl gyakran a műsort mert egyre jobban idegesít, most is kár volt belenézni. -
matekmatika
tag
válasz
matekmatika #146 üzenetére
Kösz' már sikerült megtudnom.
-
matekmatika
tag
válasz
matekmatika #145 üzenetére
Senki?
-
matekmatika
tag
Sziasztok! Tudja valaki mennyit nyert tegnap az Ildi?
-
BeBe
csendes tag
A roh@dt mákos! láttátok?
-
g@bo
nagyúr
vicc, a játékosnál nem bírok nagyobb összeget látni, nem hiszem, hogy nem bundás ez a játék...
-
KrAt
veterán
Én nem nagyon szoktam nézni, de amikor meglátom, mindíg egy olyan csajok vannak benne, akiknek ugyanolyan a hajuk. Most mindíg sikerült ugyanazt a csajt meglátnom, vagy totál véletlen?
-
törölt tag
mivel demokrácia van, íme a véleményem: ez a műsor egy szenny, egy gány, egy fos, egy fertő. igazi tukeszeknek való, népbutító finghalmaz, a televíziózás szégyene.
-
sekli
addikt
jéé, írnak a topicba, szóval nincs már pc játék?
-
peterszky
őstag
válasz
Winner_hun #126 üzenetére
asszem 1,5 millát
-
peterszky
őstag
mától kezdve játszik a biosztanárom, Mezei Zoltán
most poéngyilkos leszek és elmondom hogy ápr 18.-án nyer -
LOTR
addikt
Bogika játszik még?
-
sekli
addikt
A Tibi bá beépített ember? sose fog játszani?
honnan lehet letölteni a játékot?, a link nem működik... -
te jó ég ez ilyen régen megy? (2004)
-
bitfarkas
őstag
válasz
Motion_Blur #116 üzenetére
Sportot se nézhet az ember örökké. (van Neked egyébként feleséged? Ha van tudhatod!) Az említett csatornákon sem nmindíg nézhető a műsor vacsoraidőben.
-
bitfarkas
őstag
Inkább ezt nézem, mint valamelyik ''showt'' vagy álszent politikusi dumákat. Lassan alig van nézhető dolog, a vacsora közben meg csak oda-odafigyel az ember.
Motion_Blur. Valszeg naív vagyok, és már erre a pár évre ki sem fogom nőni.
Komoly cég nem engedhetne meg magának ilyen trükközést - igaz komoly környezetben. Sajna egyik feltétel sem áll fenn. A TV2 felőlem elmehet a búsba. -
bitfarkas
őstag
Eddig szívesen néztem a műsort, jópofi hülyélkedés kis izgalommal. De már korábban is rontotta a szájízt, hogy gyanús volt, az ''igazgató'' csak ismeri egyik, másik táska tartalmát, de túltettem magam rajta.De a mai adás kiverte nálam a biztit.
Szinte teljesen biztosra veszem, hogy ma az ''igazgató'' tudta, melyik táskában van az 50 milla, esetleg azt is, mi van a játékos táskájában.
Másként nem lehet, hogy ekkora kockázatot vállalva aránylag kis összeget ajánljon fel, mikor egy bóvli és az 50 millás táska volt már csak benn. Ha nem ismeri a táskák tartalmát, biztos, hogy akkora összeget mond, amit a játékos inkább szívesen elfogad, a bizonytalan 50 milliós nyeremény ellenében.
Ezzel szemben most mindössze 2,5 millát ajánlott, ami megerősíti a meggyőződésemet, hogy a TV2' nem játszik tisztán.Ráadásul a játék végefelé egyszer sem ajánlotta fel a táska cserét, pedig azt szinte minden alkalommal megteszi. Nagyon nem szeretem az unfer dolgokat, főként ha ez pitiánerséggel párosul, így inkább nem nézem többet a TV2-t. -
Grass
aktív tag
Ebben az ucsó adásban tényleg 800000 meg 50milkó aradat a végére? mi volt ? én nemláttam.
-
Qorthral
őstag
Kisebb hiba az Állazalku progiban :
Az első 5 táska között ott volt a 25 és az 50 milliós is, azaz 10 milla maradt a legnagyobb összeg. Erre a bank 12 xxx xxx pénzt ajánlott
Sőt a kövi 4 táska után több mint 16 millát... -
Flashy
veterán
válasz
TrollBalint #105 üzenetére
rábeszélt a Gundel hogy fogadd el az ajánlatot?
-
TrollBalint
addikt
Én beértem 400 000-rel...
-
Flashy
veterán
válasz
TrollBalint #100 üzenetére
adott banki ajánlat mindig a bennmaradtak átlagának valahány százaléka. ez az százalék egy olyan szám, ami ugye kisebb 100%-nál, vagyis kisebb 1-nél, hogy pontosan mennyi az egy törtszámmal fejezhető ki, de nem 100 a tört nevezője tehát nem egész százalékok, hanem 90, pl 60/90 vagyis 66.6%, vagy 75/90 vagyis 83.3%. tudom, ezek pont egyszerűsíthetők kisebb nevezőjű törtekre, de nem mind. csak nem találom hogy hova voltak felírva a konkrét számok amiket összeszedtünk.
-
Flashy
veterán
válasz
TrollBalint #98 üzenetére
Gundel-Takács mindig próbálja misztifikálni a dolgot, de a százalékok mindig ''90'' nevezőjű törtek (ha egész szám a számláló)
-
Flashy
veterán
amúgy a műsor azért érdekes, mert nem egyszerű kiszámolni a nyeremény valószínűségét, pont mint a Luxor. a lottó már kommersz, kisgyerekek kívülről fújják hogy 43millióhányezer az ötös. ezek mindkettő más. amúgy mi valószínűségszámítási eszközökkel a nyeremény adott pillanatban várható maximális összegét akartuk meghatározni, illetve hogy a valószínűségeket figyelembe véve mikor kell kiszállni. de nagyon nehéz következtetni a függvényekre. kéne valaki a tévéből aki a számoló progi algoritmusát el tudja mondani. végülis a játékot nem rontaná el, hiszen a táskahúzás még mindig random és amúgyis, néhány heti nézéssel nagyjából a függvény alakját meg lehet határozni, most hogy én 700ezret mondok, a gép meg pár százalékkal többet és így 750ezret az tökmindegy...
-
Flashy
veterán
válasz
L|zsidoboz #92 üzenetére
szerintem a teknős igazából egy díszhal, végülis úgyse kell látszania a tévében, nem veszik észre hogy nem teknős
de pszt.
-
Flashy
veterán
megpróbáltunk néhány adás mintájából valamit találni a bank ajánlataira vonatkozólag. természetesen nem átlagot ajánl, hanem az átlag valamely százalékát. kicsiről indul (10-20) és a végére eljut általában 100-ig. se az eleje, se a vége nem fix és közte se lineáris a függvény. valószínűleg függ az átlag konkrét értékétől és talán a játékos által kiválasztott táska tartalmától is. ha a játékosnál kicsi szám van, akkor elviszik végig, ha nagy van nála, akkor nagy ajánlatokkal próbálják rávenni hogy fogadja el a bank ajánlatát. kb. valószínűleg nem függ attól hogy a játékos időközben elfogadta-e valamelyik ajánlatot.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
TrollBalint #90 üzenetére
Lehet, de nem hiszem.
Mikor eldöl, hogy ki játszik a táskáért, ott leáll a kamera, és szerintem mondják a játékosnak, hogy kamukáré igazgató van, és ne erölködjön meggyözni.
De lehet, hogy tényleg van egy habi igazgató.
De akkor ki a kamuteknös??? -
TrollBalint
addikt
Egész jó, kár, hogy az elején nem lehet táskát választani, hogy melyiket is szeretném magamnak, mint a müsoran. (Tudom, hogy így meg azt mondjátok, hoy ami a végére marad, de azért mégis, a feeling miatt...
)
szerk: Dbali: gondolom átlagot számol a gép mikor alkut kinál fel. Mert a műsorban nem igazán. Minél inkább közelit a végéhez annál inkább a számtani közepet kinálja fel. de az elején még ez alá megy, ezért van 200e -s meg 500e -s ajánlat még ha bent is van a 1 Ft, meg az 50 miller is...
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
válasz
L|zsidoboz #85 üzenetére
A múltkor úgy hallatszot, mintha valaki beszélne a telefonba. Szerintem igenis van valaki a túl oldalon, mégha kamu igazgató, elvégre fel kell készülni arra az esetre, ha azt mondja a delikvens, hogy ''ad'de a telót, majd én meggyőzöm!''
-
lesaux
veterán
1-2 napra felrakom ide: Bővebben: link
-
Flashy
veterán
válasz
L|zsidoboz #85 üzenetére
az azért van mert az igazgató várja a telefont, nem a vécéről jön felvenni.
de azon nagyon látszik hogy fake. legalább néha fogadna el valami ajánlatot az ''igazgató'' nevében a műsor szerkesztője, ha nem is durván magasabbat, de hogy ne világítson ennyire hogy fake. -
L|zsidoboz
őstag
Gundel szerintem is jó arc.
Csak mikor ''felhívja'' az igazgatót, várni kéne egy pár másodpercet, hogy legalább úgy tünjön, hogy mintha kicsöngne a telefon... -
e=mc²
őstag
Értem akkor megint én vagyok 1edül ezzel a véleménnyel?
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
-
L|zsidoboz
őstag
igaz, igaz.
Én lehet, hogy nem álltam volna meg, de megértem a játékost!!!
Más több évig dolgozik keményen 3M forintért!!! (pl .anyám kb. 5évig!)
Lehet, hogy ö nincs hozzászokva a sok pénzhez (miért is lenne), és összeroppant volna teljesen az élete, hogy bukik a 3 millából valamennyit. -
Flashy
veterán
válasz
L|zsidoboz #76 üzenetére
hát ez a valószínűség. tulajdonképp megértem, hogy megállt, mert 3M már nem rossz. de az is igaz, hogy a játék szabályait tekintve is még érdemes lett volna még a következő ajánlatig menni. elég sok benn volt még ahhoz, hogy nagy eséllyel ne legyen a köv ajánlat jóval kevesebb. bizony láttunk már olyan esetet, amikor tényleg meg kellett volna állnia de tovább ment és aztán nem nyert semmit
de azért azon is gondolkozzunk el, hogy ha mi álltunk volna ott, biztos 3M, vagy bizonytalan akármennyi 1 és 50M között. oké, a nagyobb számoknak nagyobb volt valószínűsége. de a kis számoknak se nulla.
-
Flashy
veterán
válasz
L|zsidoboz #74 üzenetére
igen, tipikusan ez volt az az eset amikor az amúgy szép 3M íze is keserű...
-
L|zsidoboz
őstag
Én spec örülnék a 3millának is, még akkor is, ha akár mákkal többet is nyerhettem volna...
-
busman
veterán
Mennyi volt a táskában?
-
Flashy
veterán
ne ítéld el a műsort ha nem ismered. hiszen a készítők már most ebben az egy adásban mennyit ''nyertek'' ahhoz képest amennyit ''veszthettek'' volna ha továbbmegy a játékos. a műsor erre épít, az emberek gondolkodására. meg a valószínűségre. a bank valószínűleg ugyanazokat az ajánlatokat adta volna akkor is ha tovább játszik. ez jól ki van találva minden szempontból, a készítők tudtában vannak annak, hogy bármit trükköznek, bizonyos valószínűsége annak is van hogy a játékos elviszi az 50M-t...
-
pBandi
tag
Kicsit szőke volt a csaj...
Mért nem hívták fel a bankot, ha úgy is eldöntötte magában, hogy elviszi akkor legalább egy próbát megért volna.
Egyébként utána könnyen tesz ajánlatot a bank. -
e=mc²
őstag
Most megnéztem kivételesen ezt az adást. És azt kell hogy mondjam ez egy nagy baromság szvsz. Ugyanis ha tovébbjátszik a csaj ( én mindenképpen megtettem volna) tuti hogy nemezeket az ''árajánlatokat'' adta volna a bank. Másik tárgynyeremény: Ford Fiesta?
ha ezt felajánlják egy adásban akkor tutihogy nemfognak nagyot kaszírozni. Egyelőre ennyit ebből a műsorból.
-
ipgirl
tag
lehet, hogy nem ismerte a játkot
Kicsit átgondolhatta volna.... jól kiröhögtük -
lesaux
veterán
Láttátok az adást? A csaj elfogadta a 3 milliót, utána meg bent maradt még az 5, 10, 25 és 50 milliós bőrönd, a bank ajánlott 12, 14, 21 és 20 milliót. Az eszem áll meg!
-
bitmad
aktív tag
-
dbali
aktív tag
Hmm. nem rossz ötlet de ezt a progit csak 15 óra alatt készítettük ami azt jelenti hogy nem annyira sokat. A végeredmény nem lett rosz de ezt nekünk csak számtech órára kellet készítenünk, és szeretnénk csinálni egy ennél nagyobb jobb és szebb progit. 1. ötletünk lenne egy olyan játék (már sajna nem tudjuk a nevét) amiben 2 játékos van és 2 táblájuk van. Mind a két táblán személyek arcképei vannak. És ki kell találni kit rejt az ellenfél kártyája. Közben kérdéseket kell feltenni hogy: Szemüveges? , Kopasz? , Barna hajú? és aváloszokból kapott igen vagy nem esetén lefordítani azokat az emberkéket akire nem illik a válasz. Nem tudjátok mi ennek a játéknak a neve? talán angolul valami Who's guess?
-
lesaux
veterán
Na hát ez tényleg nem számtani átlagot ad, de durván nem.
Most 6,5 millió körül van az átlag, a bank meg 2,9-et ajánlott. -
mzprox
aktív tag
válasz
concret_hp #46 üzenetére
Ha össze lehet hasonlítani: Én rosszabbul érezném magam, ha 37 helyett csak 25-öt nyernék, mint amennyivel jobban érezném magam, ha 37 helyett 50-et kapok
-
Notes
senior tag
Nem számtani átlagot adnak...!
-
mzprox
aktív tag
Pontosan erre jutottam én is!
1:21 az esélye, hogy az ember az 50 millát választja, de aki olyan csóró mint én, az a legjobb esetet véve kiszáll 37-tel, amikor csak 25 és 50m van bent és ugyanígy visszafelé gondolkozva azt kapjuk, hogy a kezdeti átlag azaz 4milka körül érdemes megállni/kiszállni. A bank csak a végefelé kezd el átlagot számolni az elején messze van tőle.
-
b0unCe
aktív tag
szerintem itt senki nem fogja elvinni az 50 millat.
mivel ha monnyuk 1ft es 50milla kozott klell valasztani akkor tul nagy a kockazat es inkabb a 25millas biztos penzt vinne az ember.
Ha pedig 25milla es 50 milla marad a vegere, ki az a barom aki nem vinne el a biztos 37,5millat? -
Amúgy meg be is vallják, hogy nem a matematikailag kiszámított összeget ajánlják meg. Egyrészt bizonyos szórást ráraknak, hogy néha legyen jobb és néha rosszabb ajánlat. Másrészt meg ezzel tudják motiválni a játékost, hogy menjen tovább. Ha sok táskánál megadnák az átlagot, a fene sem játszana tovább.
-
bitmad
aktív tag
válasz
concret_hp #37 üzenetére
Nekem meg tetszik, bírom GTG beszólásait! Még mindig jobb, mint Rózsa Gyuri!
Csak sajnálom, hogy a Legyen ön is milliomos-t már nem adják. Helyette van a VV3 intelligens mosópor! -
concret_hp
addikt
szerintem tök gyökér az a műsor. kvízjátéknak se, showműsornak (vagy nemtommiakar lenni) se jó.
-
bitmad
aktív tag
Na, megtaláltam a játék teljes játékszabályát, a nyereményösszegekkel együtt:
Bővebben: link
Remélem még nem késő! -
bitmad
aktív tag
Szerintem te még nem láttad ezt a műsort!
Ezt nézd meg : Bővebben: link -
dbali
aktív tag
És amúgy nektek hogy tetszik a műsor?
-
dbali
aktív tag
Köszi a segítségeket, így egész jó lett az átlag megvan mind a 21 tatyó és úgy tudtuk még csökkentini ezt a magas átlagot, hogy ahogy a játékban is van először kötelező 5-öt majd 3-at majd 1 táskát kinyitni így az első 5 után olyan 2 milla körüli eredményt kaptunk ami egész reális.
-
lesaux
veterán
1
100
1000
5000
10000
25000
50000
75000
100000
200000
400000
600000
800000
1000000
1500000
3000000
5000000
10000000
25000000
50000000 -
Keitaro
addikt
Pedig úgy rémlik, hogy nem simán átlagot számol, hanem valahogy a valószínűséget is behozza. (persze miután az uccsó kettőnél 50-50, így ott már átlag)
De egyszer belefutottam abba, hogy kiszámoltam az átlagot, és nem azt ajánlották. Szóval szvsz nem sima átlag van ott -
dbali
aktív tag
És azt nem tudjátok, hogy mi alapján számolják ki a bankot?
Simán átlagolnak? Vagy másképp? -
lesaux
veterán
válasz
burgatshow #7 üzenetére
Van a tévében egy műsor, Áll az alku a címe, és lehet pénzt nyerni.
A google kidob egy csomó mindent, csak az összegeket nem. -
burgatshow
veterán
Pontosan miről van szó mert csak nekem nem akar leesni!
-
dbali
aktív tag
Helló mindenki!
Tudnom kéne, hogy pontosan(21db) milyen összegek vannak a táskákban?
Azért nyitottam új topicot, mert amikor rákerestem, nem volt még egy ilyen topic sem.
Tehát várom válaszaitokat mihamarabb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple Watch
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged