Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitfarkas

őstag

Eddig szívesen néztem a műsort, jópofi hülyélkedés kis izgalommal. De már korábban is rontotta a szájízt, hogy gyanús volt, az ''igazgató'' csak ismeri egyik, másik táska tartalmát, de túltettem magam rajta.De a mai adás kiverte nálam a biztit.
    Szinte teljesen biztosra veszem, hogy ma az ''igazgató'' tudta, melyik táskában van az 50 milla, esetleg azt is, mi van a játékos táskájában.
    Másként nem lehet, hogy ekkora kockázatot vállalva aránylag kis összeget ajánljon fel, mikor egy bóvli és az 50 millás táska volt már csak benn. Ha nem ismeri a táskák tartalmát, biztos, hogy akkora összeget mond, amit a játékos inkább szívesen elfogad, a bizonytalan 50 milliós nyeremény ellenében.
    Ezzel szemben most mindössze 2,5 millát ajánlott, ami megerősíti a meggyőződésemet, hogy a TV2' nem játszik tisztán.Ráadásul a játék végefelé egyszer sem ajánlotta fel a táska cserét, pedig azt szinte minden alkalommal megteszi. Nagyon nem szeretem az unfer dolgokat, főként ha ez pitiánerséggel párosul, így inkább nem nézem többet a TV2-t.

Új hozzászólás Aktív témák