Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz KROK640 #1448 üzenetére

Itt mindenki rásegítés nélkül játszik, ahogy a börtönben is mindenki ártatlan.

A Dianás nekem is csak nemrég lett meg, korábban teljesen esélytelen volt. Ahogy csökkent a játékosok aktivitása, meg szép lassan meglett mindenkinek a küldi, azóta ismét elérhető.

A gyémántkeresés az nálam kifejezetten a "semmittevés" kategóriája volt, mint ahogy most a fizikuskodás, vagyis amikor totál értelmetlen bármit is csinálni, de azért valamit csináljon az alkesz. Így, hogy meglett az MI, én se tervezek többet gyémántozni, amúgy is rohadt nehéz jó áron eladni a szinesfémet, az alut tegnap tudtam eladni, a rezet még most se, folyamatosan lemegy az ára

A kertet meg átültettem, újra elkezdtem komlót meg szőlőt is termelni, így sör és bor is termelődik, felváltva iszom, így a pálesszal lehet takarékoskodni. Még így sem elég a termelt pia, a korábbi elvemet, miszerint csak páleszt termelek, el kellett vetnem, mert az fenntarthatatlan.
    A vodka meg ugyebár csak brigádon kívül iható, én meg a brigádod szeretném fejleszteni, ezért egyelőre a sör, bor, és szükség esetén a pálesz amit iszogatok.
    Brigádban is fel akarom húzni a főzdéket, hogy ott is tudjak piát főzni, a sörfőzde már megvan ott is.
    Függőséget kezelem folyamatosan, így sörrel 40, borral 35, pálesszal meg 25 vagy 30 dolcsi berúgásonként, állandó meló mellett ez elenyésző költség, másra úgyse nagyon kell költeni.
    Sőt így, hogy a kert jobban el van osztva, a kirohadás is kevesebbnek tűnik.

Szerk.: A Dianás most már elfogyott, valaki megvette ma, mégis van rá némi kereslet...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés