- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Nálam is egyedül a Bugs@Booze van "tartományon belül", 5225-ért tudnám eladni és 5194-ért vettem, vagyis kemény 310 dolcsit kereshetnék rajta, de hülye lennék ezért az osztalékbevételt beáldozni, ráadásul amilyen szerencsém van, felfelé mozdulna el, és ha vissza akarnék szállni, még rá is fizetnék.
A többi részvény mind áron alul van már.
A kriptókból meg speciel kiszálltam, megvárom, míg lemennek a lejtő aljára, akkor majd veszek.
De természetesen ahogy kiszálltam, a Sörshiba ment egy nagy repülést, mintha csak erre várt volna a rendszer, hogy eladjam... Összeesküvés-elméletet sejtek.
-
EmberXY
veterán
Ha fentebb menne az árfolyama, akkor páran tuti eladnák, akkor be lehetne férni.
De ez is érdekes amúgy, mert én pl úgy vagyok vele, hogy - mivel kisebbeket szokott csak ugrani - az a 10 db részvény nem hoz annyi hasznot eladáskor, hogy érdemes lenne eladni, sokkal többet ér hosszú távon az osztalék, ami jön belőle. De jellemzően lefelé megy ez is, nem felfelé. -
EmberXY
veterán
Várható volt, hogy betelik, amikor én vettem, akkor is már csak pár darab volt elérhető.
Átlag 50-54 aktív játékos van kb, a tombolahúzások végeredményéből ez látszik. Az a 250 db részvény gyorsan el tud fogyni még akkor is, ha nincs mindenkinél 10 db.
Lehet, hogy kicsit alálőtt Stiffler ennek, főleg, hogy csak max 10 db lehet egy játékosnál, totál értelmetlen, hogy ne legyen elérhető. -
EmberXY
veterán
Nálam is megy olyan értelemben, hogy napi kb 1-et lefőzök, de tartalékolom, 52 van jelenleg. Később a szarvashoz jó lesz, meg 1-2 dologra, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki, az alapanyaga drága, eladni alig lehet már 800 dolcsi körül, ha jól láttam, szóval kb ennyi volt a hype része. Annyi lóvé kell mindenre, hogy ettől bizony el kell vonnom.
Meg kell venni a nukleáris fegyót, de rohadt drága, és amilyen szerencsém van, ahogy megveszem, rögtön az is le lesz félárra árazva.A kaszinóban kb a tombola ér valamit, a többi is úgy-ahogy nullszaldóra legalább kihozza magát, kicsit talán többre is, de AP a leglényegesebb, az nagyon ritkán jön, papagáj ide vagy oda.
A tőzsde sincs az ínyemre mostanság, minden szép lassan dől befelé a béka segge alá, nem akarom elhinni, hogy ez a random mozgás következménye, tuti, hogy direkt van így terelgetve, hogy ezzel is lóvét vonjon el. Néha a Sörshiba megugrik, akkor páran kaszálnak, de összességében ráfizetés. A részvényekről nem is beszélve.
A drágábbak is folyamatosan mennek lefelé, becsődölnek, aztán kb dupla, tripla áron veheti meg újra az ember, hogy legalább osztalékot kaphasson.Nem baj, iszunk, farmolunk, elvagyunk, várjuk a csodát, aztán majd lesz valahogy.
-
EmberXY
veterán
Aranyalma nálam is rohad kifelé rendesen, de én nem ültetem újra. A kezdeti nagy hype lecsengett a cider-ről is, almáról is, magamnak termelem, átlag napi 1 db-ot kb.
Van 52 db ciderem jelenleg, jó lesz majd a szarvashoz meg erre-arra, már a kaszinóra sem használom, mert egy kalap szart nem ér, hogy duplán pörgethetek, csak nettó pazarlás az egész.
Az alma ahogy rohad kifelé, a helyét beültetem krumplival vagy barackkal, így szép lassan le fog menni az aránya a kertben, 51 tő van jelenleg, a fénykorában volt kb 70-80. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
De amíg ez Stifflernek nem tűnik fel, addig másnak hiába tűnik fel. Én már akkor sem értettem ezt a nyilvános logot, amikor bevezette. Jelentősen túl- vagy alulárazott, egyedileg beárazott tranzakciók lehetnek pusztán támogatási céllal is, előre egyeztetve az alkeszek között, én is részt vettem már nagyon sok ilyenben. A bennfentes kereskedelem eddig is ment, de azt, hogy a sok gyanúsból ténylegesen mi az, ami szabálytalan, egyedül Stiffler látná, ha akarná.
Furának tartom, hogy így akarná szűrni vagy leleplezni a másodregeket, stb, ennél azért kreatívabb ő.
Egyébként meg csak ilyen spekulációkra jó ez, semmi másra. -
EmberXY
veterán
A részvények esetében én most úgy érzem, hogy a kereskedés már nem motivál, mert megvan hozzá a küldi, ha véletlenül kint ragadok egy részvényből, akkor meg kevesebb az osztalék. Jelenleg mind az 5 részvényből jön az osztalék, árfolyamokra szarok magasról, aztán csak szedem a lóvét.
Kriptónál figyelgetem azért, mert ott gyakoribb az árfolyamváltás, kevesebb időre ragadok kint, ha szerencsém van...Ami a fejlesztéseket, belenyúlásokat illeti, a fórumon írta, hogy hamarosan a rablást is át akarja alakítani, mert már elavult, már előre félek, hogy mi lesz abból is, az összes lóvét a széfben kell majd tartani kb.
"Persze értem én, nem akarja hogy túl gyorsan gyűljön a lóvé."
Ez is lehet szempont, de ezzel a kevésbé aktívakat kb ellehetetleníti. Meg kicsit olyan érzésem is van ezzel kapcsolatban, hogy úgy van vele, ha már lefejlesztette az adott funkciót, akkor nehogy már felesleges meló legyen, ösztönzi rá a népet, hogy nyomuljanak rajta, akkor is, ha a kezdeti lelkesedés alábbhagy.
-
EmberXY
veterán
Én most stratégiai nyugalomba helyezkedtem, gyűjtögetem a lóvét a nukleáris fegyóra, meg termelgetem a piát, hogy tudjak vedelni.
Annyi a fejlesztés, hogy már követni se lehet, mindenki mindenbe belefog, aztán meg csak kipukkannak a lufik, mint pl most a cuccokat illetően... Megemelte Stiff a ládák árait, hogy méginkább a csavargásra ösztönözze a népet, a ruhák árai a béka segge alá kezdenek menni, így valószínűleg kevésbé népszerű kezd lenni a csavargás.
Nekem nem nagyon tetszik, hogy kénye-kedve szerint időnként itt-ott belenyúl a rendszerbe, váratlanul, bejelentés nélkül, mintha csak utólag írná a szabályokat. Pont ezért is szarok a versenyekre meg mindenre, farmolom a lóvét, aztán kivárom, hogy mi lesz a következő nagy őrület. -
EmberXY
veterán
A 11. rang nemsoká meglesz, de ahogy elnézem, nagyjából a top 10 kiváltsága ez, hogy a közelébe ér, és igencsak gamer egérrel... Aztán a 12-es még másfélszer annyi, mint amit eddig összelapátoltunk, szóval az már kb a lehetetlen, kivéve Breakst-nél, akinél szerintem az oldal indulása óta megy a gamer egér nonstop.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
De én egy nap 200-300 piát megiszok alsó hangon, gyorsabban fogy, mint ahogy termelem.
Az oldalak kinézete szerintem is túl lett tolva, ráadásul nálam nem is egyformán működik pl a kert, win11 és Chrome alatt felajánl a visszaültetésnél 10 db-ot, aztán újraültet amennyit lehet, Ubuntu és Firefox alatt ez a funkció nem megy, csak simán 1-es van a mezőben, aztán átírhatom ha akarom.
Az alkímiára kíváncsi leszek, de gondolom az is túl lesz majd tolva, hogy a csillagos ég is kevés lesz majd hozzá... -
EmberXY
veterán
Én is már csak páleszt termelek a normál ivászathoz, mert relatíve abból kell a legkevesebb a berúgáshoz. Mellette van 75 almám, ebből optimális mennyiségű cider készül, tudok inni naponta 1-et, de van, hogy 2-t is.
Van még korábbról némi söröm meg borom (a rendszernek eladáskor hagytam valamennyit), ezt még megiszom, utána jön a pálesz, aztán előbb-utóbb lehet, hogy a piacról kell majd vennem piát, mert hát sokkal nagyobb ütemben iszom, mint ahogy termelem, amióta a cider bekerült a képbe, nameg krumplit is kell termelnem a garázdaság energiafogyasztása miatt, így a pia alapanyagokból a komló és a szőlő kiesett már.
A függőséget én is kezelem, kivéve éjjel, amikor kamionozok.
Brigádból iszom, így tornászom fel a brigádot pontszám tekintetében, ahhoz képest, hogy egyedül vagyok benne, a 6. helyen állok a brigád toplistán, nem rossz teljesítmény.
-
EmberXY
veterán
Én a metilt vissza is vettem, bár fura volt, hogy Stiffler 1 db-ot vett tőlem... Aztán láttam, hogy igazából 1 db volt kint a piacon, pedig van 72 db. Úgy emlékeztem, hogy az összes kint volt, de mindegy is.
Ebből a piakeverésből nekem az a félelmem, hogy ha alacsonyabb minőségű piákat is kell hozzá termelni, akkor a kertet át kell szervezni, sokkal kevesebb almát és barackot, esetleg krumplit lehet majd termelni. De majd kiderül. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Igazán nincs mit, sok sikert..

Én majd csak akkor próbálkozok, ha az első 15-20 próbálkozás is sikeres lesz, vagy még akkor se... Akkorra már remélhetőleg az utcán fogják söpörni ezeket a cuccokat is és nem kell cserélgetni. Jelenleg inkább a pénzkeresésre meg a többi küldire koncentrálok, a csavargás az számomra egy helyben toporgás, de mindenképpen demotiváló a sok átlagos cucc.
De az lesz majd az érdekes, ha meglesz az első sikertelen csere, akkor lesz majd izgalmas a verseny. -
EmberXY
veterán
Fredet megkérdeztem, ő már korábban beszélt erről Stifflerrel, hogy miért nincs ott is biztos csere, elvégre ahhoz sokkal több cucc kell, ezért gazdaságilag ráfizetősebb lenne, ezért így is-úgy is a veszélyes csere felé terelné az embereket... De Stiff direkt csak a veszélyes cserét hagyta benne, mert úgy izgalmasabb, meg ha valaki ráfázik, nagyobb a balhé is.
Szóval az is ugyanúgy rizikós, nem kis tök kell hozzá, hogy valaki ráklikkeljen a cserére...
-
EmberXY
veterán
Nincs mit, szerintem nincs megbuherálva... Eddig 1-ből 1 sikeres csere történt, szerintem alapból a kimaxolt eséllyel csinálják ezeket.
A menő - ritka veszélyes cseréknél is relatíve több a sikeres, de van köztük sikertelen, úgyhogy szerintem nincs okunk arra, hogy a ritka - király esetében is másra gondoljunk.
De megkérdezem Fred-et is, hogy mi a véleménye. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Ha azt nézzük, így is eléggé áron alul mentek el a cuccok, mert akár fél millát is lehetne értük kérni, persze alapból nem akartam sokat kérni, sőt, eleve Fred ajánlotta fel a lóvét, mivel ez volt az összes pénze, elfogadtam.
Feltett mindent egy lapra kb, aztán nyert.
Nekem jól jött a pénz is meg az AP is, már most megvan a jövő évi prémium+ is, de a lóvé még így is csak 800 ezer, még legalább ennyi kell, hogy kényelmesen meg tudjam csinálni a szarvas melót, szóval én se tartok sehol.
A cuccokból nem is fog már több bejönni, mire odajutok, hogy a küldi miatt csinálnám, már tuti az utcán söprik az egész repertoárt. -
EmberXY
veterán
Ezt nem tudom, Piszkos Fred be volt tojva rendesen előtte, azt tudom. Már régebben leboltoltuk, hogy van két ritka cuccom, ha kell neki, akkor átadom, most megejtettük a cserét, így tudta végrehajtani a veszélyes cserét. Én elengedtem a versenyt meg a csavargást is, így legalább jó helyre kerültek a cuccok.
Én simán kinézem Stifflerből, hogy ugyanúgy megvan az elvesztés esélye, de mintha ciderrel lehetne ezt is javítani, nem?Annyi biztos, hogy nekem ez egy jó nap volt, mert egyrészt kerestem 360 ezret (adót levonva, többért úgyse mentek volna el a cuccok, Fred meg már amúgy is rengeteget segített, megérdemelte), másrészt meg Fred a nyereményéből felajánlott nekem 20 AP-t, amit Stiffler jóvá is írt.
Amúgy nagyon nagylelkű volt, mert a 100 AP nyereményből magának is csak 20-at tartott meg, a többi 60-at pedig a többi helyezettnek adományozta előre is, ezért lettek átírva a nyeremények időközben +15 AP-val.Nem tudom, mi lett volna, ha elbukik 5 db ritka cuccot, szerintem Stiffler felmenői csuklottak volna rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
Annyi biztos, hogy az új fejlesztésekkel a pénzigény nagyon megnőtt, és ezt a 0-ról kezdve nagyon nehéz hozni, és egyébként még "gamer egér"-rel sem, hiszen olyan léptékek vannak már, hogy szabályos térugrás kellene hozzájuk.
Aki 0-ról kezdi és fogalma sincs semmiről, annak legalább 5-10 évre van melója, főleg ha nem tud egész nap gép előtt lenni.A cider eléggé be van határolva, mert 12 óránként ihatod, ott nincs kecmec, naponta 1, max 2, ha ügyes vagy, és a hatást is úgy kell megválasztani, hogy fél napig nincs megint.
Én kaszinót szoktam frissíteni, ma kipörgött 1 AP a szerencsekeréken, már megérte.Ami a rongyokat illeti, meg hogy ki veszi meg, talán 1-2 újonc van, vagy nem tudom, engem az lepett meg, hogy a tombola sorsolás statjában 54 játékos van, ennyi talán az életben nem volt, és még ebből is vajon mennyi lehet a másodreg, nameg a "kitakarított" játékospaletta is még mindig 759 játékost tartalmaz, szóval olyan nagy tolongás nincs a játék iránt.
-
EmberXY
veterán
Tegnap én is el tudtam adni két kopott cuccot, asszem 4 ezer/db áron, de egyre nehezebb belegondolni, hogy ezért órákat várjak. Látom, hogy vannak azért még kirakva árban, sőt, vásárlások is vannak, de egyre kevesebb, sőt inkább csak baráti gesztusként. El nem tudom képzelni, hogy a keménymag nincs még tetőtől talpig teli rongyokkal. Bár lehet, hogy cserélgetik menő cuccokra, tudomisén, nekem ez így túl lassú.
Van 2 db ritka cuccom, azokat majd kirakom, ha lesz rá vevő, azokon még keresek valamennyit, aztán részemről ez a ruhás dolog le van tudva. Majd amikor már lecseng, úgyis szarér-hugyér lehet majd venni a cuccokat meg az utcán is a ritka meg a király cuccokat söprik majd, akkor majd meglesz vagányság küldi, bár az nem most lesz.De ha minden igaz, ma este meglesz a 30 cider megivásos küldi, legalább azzal is haladok.
A kriptóval megint megszoptam, a SörShibából egyel hamarabb szálltam ki, aztán 100 %-ot ugrott felfelé... No mindegy, majd lesz ez még így se.
"amióta elb*szta a félkarút"
Hát igen, az el lett b*szva rendesen
,( előtte egy nappal még azért megpörgettem rendesen, a rohadt anyjába...
), azóta a tapasztalati pontokat AP-ra szoktam váltani, de az is nagyon lehúzós, mert minden váltással 5000-rel nő az ára, a következőt már 20 ezer pontért tudom majd venni. De azért a tapasztalati pontokat se akarom teljesen kinullázni, mert ki tudja, hogy mit talál ki arra is, esetleg valami új skill vagy akármi, aztán hirtelen megint kapkodni kell. -
EmberXY
veterán
De pont a csavargást nem értem, mert a ruhákat már alig lehet gombokért eladni, más pénzt meg nem hoz, sőt, inkább visz, ha pénzes csavargást tol valaki. Eleinte még megérte, de szerintem már nem annyira.
Mire a sok átlagos, esetleg menő cuccból ritka cuccok lesznek, abból meg valaki király cuccot talál, addig az totál anyagi csőd. Engem nem vonz az a pár AP, amit ezért nyerni lehet.
Az a 4 óra, ami pl a Keletiben elmegy, az alatt simán keresek akár 3-4 ezer dolcsit, de az legalább biztos. Aztán időnként ha lehet venni a ládaboltban ládát, akkor elköltök 1500 dolcsit, kapok érte valami rongyokat, ugyanott vagyok.
22 AP-m van, 1 év alatt kell 18-at szereznem még, hogy majd jövő februárban ismét be tudjam lőni a prémium+ -t, ha addig nem fejleszti át, vagy nem szűnik meg az oldal...
-
EmberXY
veterán
Gamer egér...
Életemben olyat még nem láttam, most is csak egy tesco-s media-tech egerem van ( [link] ). De ez is ügyesen játszik, a sittről is kijön, ha kell. 
Egyébként nekem a hosszabb munkák azért nem tetszenek, mert arányaiban nem hoznak annyi lóvét, a kriptók, részvények bezuhanva, ruhapiac kipukkanva, lassan már a cider piac is, itt bizony pízt kell keresni, mert soha nem lesz meg a szarvas. Így nem marad más, mint hogy a kisebb melókat kell hajtani. Éjszakára persze kamion van, mert kapcsa van a melókon, már én is tapasztaltam. De a zebrára irtózatosan sajnálom a lóvét, főleg, hogy nem is optimális vele a kereset.
A kocsilopás még a sittel együtt is többet hoz, mint a fizikus (mivel az óvadékot ha kell, kifizetem, így nem veszik el az idő), ráadásul ha jól tudom, még tapasztalati pontot is többet ad, de ebben nem vagyok biztos, régebben mintha így lett volna, de fene tudja, hogy mit mókolt azóta. Mert ugye a karakter rangokat is megemelte, a következő ranghoz még 15 ezer XP kell, azt már kihajtom, utána asszem 500 k jön, oda már a gamer egér is kevés, bár Breakst jó úton jár. -
EmberXY
veterán
Elnökkel mennyit keresel 1 meló alatt? Múltkor már írtad, de annyi itt a szám, hogy nem találom...
Garázdasággal (kocsilopással) óránként akár 7-800 dolcsi is bejön, és még zebra se kell hozzá. Sőt, a melós cucc is jól passzol, mert gyorsabb a regenerálódás, így két berúgás közt kb 6-7 krumplit kell csak befektetnem. -
EmberXY
veterán
Nekem is csak azért tűntek fel, mert ezt a 3 dolgot szoktam csinálni. Újabban a garázdálkodást, időnként a fizikust, éjszakára meg kamionozni szoktam (amióta éjfél és reggel 8 között kapcsa van a melón, #'merugye ilyen is van újabban az "éjjeli baglyok ellen", amióta a csavargás és a király cucc verseny megy).

-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Hát a királyos csere kapujától pont olyan messze vagyok, mint a paneldzsinntől.
36-os vagánysághoz ritka cuccok kellenek, igen, de nekem jelenleg 1 ritka cuccom van, a szmoking, igazából csak azért tudok 24-es vagányságot produkálni.
Egyébként meg a Keletiben csavargás nekem még rosszabb, mint a KÖKI, dupla olyan drága, és kb ugyanaz a menő cucc esélye (+4%, tehát hibahatár kb..).
Én csak a pénzes csavargást csinálom, abból legalább jön valami cucc. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Az esély javulást, vagy annak látszatát úgy értem, hogy pl volt olyan, hogy egymás után 2-szer is menő cuccot kaptam a Kökiben, előtte meg simán jött zsinórban 7-8 munkáscucc vagy rosszabb. És érdekes módon amik nekem jöttek, ugyanazokat láttam a piacon is megjelenni, mintha másoknál is ugyanakkor jelentek volna meg. (pl melegítő sportcipő)
-
EmberXY
veterán
Amúgy jól látszik, hogy a cider-rel egyre inkább teli van a piac, most is van kint vagy 30 ajánlat, és a nagy része még 3-4 ezer dolcsiért, de az alja már 2200-2100, szóval akik újonnan jönnek és türelmetlenek, viszik lefelé rendesen. Aztán egy idő után a többi is rájön, hogy a kutya se veszi, ezért vagy leviszik ők is az árat, vagy leveszik a piacról.
A cuccoknál is kb ugyanez van. Itt viszont megfigyeltem valami érdekeset: az utóbbi 1-2 napban elkezdtek jönni "egzotikusabb" menő cuccok, korábban szinte csak átlagos melós cuccok jöttek, és ugyanezt látom a piacon is. Mintha hirtelen javultak volna a menő cucc találási esélyek. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Közben megtaláltam, valójában igen is, meg nem is:
Vagyis összeadódik valóban, de az itt felhozott példájában is a +25% nem azt jelenti, hogy az adott pia 20+25=45 % részegséget adna (ahogy én gondoltam, hogy gondoljuk eddig), hanem a 20*1,25=25 %-ot fog adni.
Tehát igazából tényleg nem szorzódik, hanem összeadva szorzódik, de érezzük, hogy az 5 ruha egyenként 5 %-kal az igazából rohadtul nem +25 %, hanem csak +5 %. -
EmberXY
veterán
De a múltkor már volt erről szó, akkor a + részegségi %-oknál, pont ezt furcsáltam, hogy a sok +3 %-kal gyakorlatilag fele annyi piából kéne berúgnom... Ott írta, hogy nem összeadódik, hanem szorzódik, így növeli a végén a várható %-ot 1 piánál. Ugyanúgy működik, mint az esély növelés akárhol máshol, igazából mi máshogy képzeljük el, mint ahogy ő a képletet...
Az üzenőfalon volt erről szó, de visszapörgetni egy élet is kevés. -
EmberXY
veterán
Azt, hogy mindenki nyer, azt ő is állítja, nem csak én, oda van írva a leíráshoz alul.
De ha már visszajön az ára, és még játszottál is, az már önmagában nyereménynek számít az én szememben."Vagy munkanélküli lett, vagy végül lelépett az asszony." Az utóbbi az gyakorlatilag 100 % ilyen aktivitás és munkatempó figyelembe vételével.

Amúgy végre kijött egy teljes munkás szettem (már a sokadik, de végre nem adom el az egészet, 1 szettet meghagyok), ha nem hoz semmit a csavargás 1-2 napon belül, akkor részemről a lufi kipukkant, aztán megyek vissza fizikuskodni 1,02*1,01*1,02*1,03*1,02 max lóvéval, meg néha megtámogatva egy ciderrel, 'oszt jóvan.
-
EmberXY
veterán
Az 50 dolcsit biztosan visszakapod, mert mindenki nyer valamit, annyi húzás lesz, ahány szelvény, és a nyeremény legalja az 50 dolcsi 51-100-ig, gondolom ez a rangsort jelenti.
Amit nem értek, az az, hogy miért van arra szükség, hogy mindenki nyerjen? A csavargásnál, cseréknél meg simán elveszítheted a drága cuccaidat is, stb... Nem tán motiválni akarja a népet?
Nem teljesen értem a tombola lényegét, sokadik hirtelen újítás, kicsit olyan, mintha saját magát trenírozná, hogy le tud-e programozni egy random funkciót BÁRMIHEZ 1 nap alatt... -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Lassan nem is lesz értelme, de ahogy nézem, nem is tolonganak az újoncok.
Közben meg 24-es vagányság ide vagy oda, a Keletiben már vagy negyedszer jött ugyanaz a munkásmellény, cserébe dupla annyiba kerül és egy órával tovább tart. Úgyhogy visszatértem a KÖKIbe, 450 dolcsiért és 3 óránként jöjjön legalább ugyanaz az érdektelen cucc. Ezek szerint a menő cuccra való 6 vs 10 % valószínűség Stifflernél ugyanazt jelenti, vagyis 0-t.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Az biztos, hogy jóval lentebb áll meg az ára, és egy idő után megkockáztatom, hogy túltermelés lesz belőle, akárcsak a többi piából, viszont rendszernek eladni nem fogja megérni.
A "hirtelen" kell dolog nekem azért sötét folt jelenleg, mert ugye naponta max 2-t ihatsz meg belőle, akármennyire hirtelen kell is, viszont ennyit meg jó eséllyel mindenki termelni fog éppen azért, mert valamire úgyis jó lesz, ha másra nem, akkor kaszinózni, vagy a munkabevételt, stb, állandóan növelni. Hosszabb távon kiderül, hogy mennyire telítődik ezzel is a rendszer. Ha meglesznek az ezzel kapcsolatos küldik, akkor már nem lesz olyan nagy szenzáció, akárcsak a metil... Az se kell már a kutyának se. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Én se minden árfolyamváltás után nézem, főleg a kriptónál, mert hétközben nem mindig van annyi időm, éjjel meg főleg nem foglalkozok vele.
Részvényeket azért reggel meg este megnézem.
Kiszállás, beszállás azért lehet prioritás, mert azokból is van küldi, de azok nagyon lassan haladnak, főleg ha valaki csak akkor ad-vesz ha van értelme. De láttam olyat is, aki ezt már gyorsan letudta, az vagy veszteséggel adta-vette direkt, vagy a legelején még kevesebb volt az értékhatár, mint a csődös küldinél, amivel meg neked így szerencséd lett.
-
EmberXY
veterán
Nekem az nem tetszik a kialakításban, hogy a részvények főoldalán mutatja az osztalékot, de onnan nem lehet felvenni, mindenképp bele kell menni a részvény lapjába.
Onnan egérrel már nem olyan vészes, de még telóról se. Automatika erre nincs, de azt már megoldottam, hogy azt a bizonyos google sheet-et már minden ilyen cucc lapjára beolvastatom, így látom, hogy milyen árakat kell figyelnem, ha pedig kiszállás vagy beszállás van és módosítani kell a sheet-et, arra is odaraktam egy linket, ami megnyitja a sheetet, ahol átírom az adatot. Ez ilyen félfavágó-félhülye-gány megoldás, de kényelmes. És ez igazából nem is a klasszikus scriptelés, mert a google sheet-et nyitogatom és semmilyen automata művelet nincs, csak az adatot mutatja meg.
Itt pl látható, hogy az Alkesoftból ki tudok szállni, mert az eladási ár nagyobb mint a 187, ezért ki is szálltam belőle. Utána természetesen beírom a sheet-re, hogy 196-ért szálltam ki, onnantól kezdve azt fogja mutatni, hogy beszálláshoz 196-nál kisebb vételi ár kell...
Egyszerű, de nagyszerű. Tulajdonképpen ugyanaz a sheet, amit már korábban is mutattam, csak egy kicsit könnyítettem az elérésén.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: eladás után 16.727 dolcsi pluszban vagyok az Alkesoft tranzakciókat illetően, szóval odafigyeléssel lehet ezekkel keresni. Csak ha be vannak zuhanva, akkor van egy kis kényszerpihenő időnként.
Szerk2.: de a Keletiben már a 3. munkásmellényt találtam, kezd a tököm teli lenni vele, hogy 4 óráig várok egy rohadt munkásmellényre harmadszor. De a türelem Rózsikát terem.
-
EmberXY
veterán
Osztalékot érdemes felvenni, én naponta többször is fel szoktam, az a biztos, de volt már, hogy én is elfelejtettem. Jó kis bevétel az, külditől függetlenül is.
Kiszállás/beszállás meg ugyanúgy mint a kriptónál, előző árat beírom a google sheetre és ha árfolyamváltás után vagy amikor éppen ránézek, akkor megéri lépni, akkor kiszállok vagy beszállok.
Amúgy megint sikerült eladni valami cuccot, egy munkás kesztyű ment el, 9025 dolcsit kaptam érte. Ezzel már a mai napra megvagyok tokkal-vonóval akkor is, ha semmit nem találnék. Mellé még a passzív bevételek (osztalék, segély, stb)... Kiadásként meg 1000-1200 dolcsi függőségre, maximum 6*900=5400 dolcsi a csavargáshoz, meg pár növény visszaültetése legyen mondjuk egy ezres, így max ~ 7600 dolcsi megy el, tehát bőven pluszos a nap még így is. Ha több cuccot adok el, akkor meg pláne. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Életemben se... Se annyi ciderem nem volt/lesz soha, hogy ilyesmire pazaroljam, se annyi veszélyes cserém nem lesz több, hogy ezen elgondolkodjak.
Eddig összvissz 2 ilyen cserét csináltam, a második meggyőzött, hogy az első is hülyeség volt.
Inkább a pénzes csavargást tolom, aztán vagy jön valami jó cucc, vagy nem. -
EmberXY
veterán
Na, most hajnalban sikerült cserével szereznem egy melegítő sapkát, így azt a munkássisak helyett felvéve ha minden igaz, most már 24-es vagánysággal tudok csavarogni.
Az eddigiekből összegyűlt már 10 db átlagos cucc, amit el tudtam egy biztos cserével egy menő cuccra cserélni, szerencsére éppen fejfedő jött.
A veszélyes cserék nem jöttek be eddig, 2-szer is elvesztettem 5-5 cuccot, úgyhogy az nem pálya. -
EmberXY
veterán
A veszélyes az az, amikor valamilyen cuccot fel kell raknod tétként, és van rá esély, hogy elveszíted és nem kapsz semmit...
A pénzes csavargásnál tuti, hogy kapsz cuccot, a KÖKI-n asszem 6 % az esély, hogy menő cucc lesz (ha jól emlékszem, most nem tudom megnézni, mert éppen csavarog), így előbb-utóbb majdcsak betalál valami.
Tulajdonképpen napi 8*450=3600 dolcsit költesz rá, de ennek akár többszörösét vagy sokszorosát is keresheted vele, a passzív bevételek mellett (osztalék, segély, egyéb). Végülis nem olyan rossz ez. -
EmberXY
veterán
Jelenleg annyi értelme van, hogy ami cucc jön 3 óránként, jó eséllyel el tudod adni akár 10 ezres nagyságrendben. (Pénzes csavargás, 450 dolcsiba kerül, de még ha szutyok cucc jön, azt is kb 1000-ért el tudod adni, de ha jobb cucc jön, akkor sokkal többért is)
Órára vetítve átlagban jobb pénzt hoz, még ha más értelme nincs is, és néha csak csóró cucc jön. Én már árultam ebből legalább 40-50 ezret, pedig 2 napja még azt gondoltam, hogy nem fogok vele időt pazarolni, meggyőztek, hogy mégis érdemes.
A király cuccos versenyben persze sehol nem tartok, lehet, hogy nem is ez a cél. -
EmberXY
veterán
Nekem meg valami spéci sapka kéne, vagy valami extrább cucc, hogy tudjak +2 vagányságot produkálni még valahogyan, hogy egy szinttel keményebb helyen is tudjak csavarogni.
Teljes menő szettel is menne, de arra meg nem akarok költeni.Bár így is én vagyok a 2. legvagányabb jelenleg, de valahogy nagyon csövesnek érzem magam.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Rendben, ha lemegy az aktuális csavargás, akkor megnézem (addig nem tudom levenni).
Amúgy tegnap eladtam 3 db 10 ezres cuccot, végeredményben tényleg nem olyan rossz pénz ez, még ha király cucc a környéken sincs, akkor se.
Most meg kiraktam két motoros cuccot 80-80 ezerért, kíváncsi leszek, kell-e majd valakinek. -
EmberXY
veterán
A munkásból nekem megvan a sisak, a nadrág meg a kesztyű.
Kabátom is volt már több is, de cserénél szerintem eltűntek, ma meg valami cipőt csesztem el a csavargáson, szerintem pont a munkás volt...
Nekem sincs ki egy szettem se, olyan vagyok mint a papagáj.Szerk.: most jött egy munkássisak, így abból már kettő van. Ha esetleg az hiányzik, akkor meg tudjuk boltolni.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Én is hasonlóan látom, bár a piacon én még nem próbálkoztam, mert odáig nem jutottam el... Délőtt feltettem valami nadrágot, 3 óra alatt el is vesztettem.
Aztán ajánlották, hogy a pénzes csavargás + a cuccok eladása az átlagban több lóvét hoz, mint bármelyik más pénzkereset... Ez OK, de ebből nem lesz se verseny, se király cucc, se vagányság, vagy mittudomén.
Krisztus kálváriája kutyaf*sza ehhez képest.
-
EmberXY
veterán
Elvileg 60 ezerig lehet beárazni, ha nem változott azóta, most éppen rajtam van.
Próbálkozok a csavargással, de sehogy se tudok ráérezni, király cucc találása kb lehetetlen, de ha meg eladogatom a cuccokat, akkor miből fogok csereberélni, és ha a menő cuccokat adom el, miből lesz vagányságom, hogy olyan helyen csavarogjak, ahonnan király cucc is jöhet?
Mindegy, egyelőre próbálkozok a pénzes csavargással a KÖKI-n, de sok értelmét nem látom egyelőre. -
EmberXY
veterán
Fröccs, Kocc legalább a duplájára kéne, hogy emelkedjen, hogy ki tudjak szállni, a SörShiba meg legalább a háromszorosára, mármint ha észszerűen akarnék vele kereskedni, márpedig úgy akarok.
Mivel le és fel is ugrál random, így egyre kisebb az esély, hogy visszatalál a magasabb tartományokba, egy ideje már nem is nézem.
Az elején még 3 óránként lestem, szó szerint vártam, hogy mikor frissül, most ebből is kibrándultam.
Kicsit olyan érzésem van, hogy néha a kevesebb több...
Most egyelőre gyűjtögetem a lóvét, csinálgatom a részvényes osztalék küldit, aztán majd kiderül, hogy merre tovább. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Nekem van egy olyan összeesküvés elméletem, hogy ezeket azért butítja, hogy az új fejlesztések felé terelje a népet, sőt még a részvény és kriptó bezuhanások sem biztos, hogy véletlenek, mert már hosszú ideje aki benne van, annak lehetetlen kiszállni, aki meg be akart szállni ,az már beszállhatott.
A garázdaságnál ott van a böri, ez igaz, de onnan is ki lehet jönni, ha meg nem, akkor óvadék. Összességében többet hoz (elvileg) mint a munka.
Most azon agyalok, hogy mégiscsak vissza kéne térni a fizikuskodáshoz, mellé összeraknám a melós full ruha szettet, aztán hadd szóljon.
A csavargás most egyelőre nem vonz. -
EmberXY
veterán
A legnagyobb gond ezzel csak az, hogy a legfontosabb dolgot nem lehet ezzel szerezni: pénzt, márpedig most szinte mindenhová az kell (a szerzett cuccokat ha kirakod a piacra, nem lesz mit csereberélni).
Sőt, cselesen a garázdálkodásnál a kocsilopást is megemelte 5-ről 9 percre, így már abból sem jön arányaiban annyi lóvé, mint eddig. -
EmberXY
veterán
Az volt az első, mert szembejött.
De ahogy elnézem, a király cucc kereső verseny se lesz sétagalopp, mert ahhoz irgalmatlan mennyiségű ritka cuccodnak kell lenni, hogy cserélhess, a csavargásnál meg kb csak a legkeményebb helyen találhatsz, amihez akkora vagányság kell, ami szinte nincs is.
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Én felvettem a szmokingot, 17-es vagányságom lett hirtelen.
A KÖKI-t próbáltam be, de a fizetős verziót, 450 dolcsiba került, de az esélyek így se olyan hú de nagyok. A simánál nagyon nagynak vélem a semmi esélyét, egyszerűen nem éri meg elcseszni vele az időt.
Most majd lepörög a 3 óra, aztán én is hozok egy döntést, hogy hogyan tovább.
Remélem, hogy nem zsákutca lesz ez (is). -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Azért nincs a piacon, mert valahol elhintette, hogy jön valami verseny, meg hogy azért volt ilyen sűrűn a ládavásárlás, hogy a csavargáshoz szerezzünk elég ruhát, meg hogy akik eladogatták, azok szarabbul jártak -> kb itt tűnt el a piacról az összes ruha, nálam is azóta van, amiből 4 db is van... Kivárom, hogy mi lesz belőle.
Látom, hogy van már csavargás is, de még nem próbálom ki, egyelőre a cider ivásnál meló +25% pénzt kértem, így most még pár óráig fizikuskodok, utána meglesem, hogy mi a francot fejlesztett már bele megint.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
Az olcsóbb cuccokat ki szoktam rakni, de a spéciket gyűjteni akarom, hátha egyszer meglesz a szett, ... Ahogy nézegettem, a kaszinós szett is elég ütős, napi +5 pörgetés a kaszinóban, ha megvan a teljes szett.
Az üzletember szett a kripto kereskedés díját csökkenti, a "király" kategória meg még meg sincs adva... Egyelőre az ilyen cuccokat nem akarom eladni. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
A 300-as láda nálam is csak a sallangot dobálja, ma is hajléktalan kesztyű, stb, már mindenből volt legalább 1.
Az 1200-as sem feltétlenül jobb, onnan is jött már munkás mellény meg törzsvendég cuccok... Zsákbamacska az egész, lehet, hogy inkább a szerencsejátékhoz kellett volna rakni, nem külön funkcióként.
AP-sat eddig kétszer nyitottam, de tegnap bejött egy kék hawaii ing, pont olyan, mint amit Charlie Firpo is visel, még az avataromon is hasonló van, az az egy, ami eddig értékelhető.
Szerintem hosszabb távon ez is csak egy unalmas cserebere lesz, még a csavargás funkciót várom, hogy mivel színesíti ezt meg.
A kripto tőzsde az kb beszakadt, főleg a SörShiba, gyakorlatilag leért az aljára, onnan meg mire felkúszik, az nem most lesz.
Részvényeknél is 3-ból kintragadtam, mert azok is elkezdtek bezuhanni, így meg az osztalék is csak kevés jön be. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
De azért a ruhák eladása nem is olyan rossz... 1200-ért vettem egy közepes ládát, adott egy munkás mellényt... Mivel már van egy, ezért gondoltam, kirakom a piacra. Max 2000-ért lehet kirakni, én 1800-ra áraztam be, negyed órán belül kb meg is vették. Még az áfát leszámítva is bőven visszahozta az árát.
-
EmberXY
veterán
Igen, jelentősen megnőtt a pénzigény, nekem még az alapgondolathoz is, hogy a szarvas meglegyen, még ahhoz is 1,5 milla kell, most jó, ha van 200 k-m, de folyamatosan viszi minden, mert jönnek az új dolgok.
Már bánom, hogy sokáig hibernálva voltam, akik ez idő alatt is végigfarmolták az oldal lekapcsolásra várás idejét, amíg Stiff el volt tűnve, azok most jól jártak.
De azért én sem panaszkodom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
Hajléktalan kabát és hajléktalan kesztyű nekem is jött, de egyelőre nem akarom használni, szerintem eladom majd, esetleg ha kell neked, akkor megboltolhatjuk.
Nekem a koldulás nincs tervben, így ezek nekem teljesen irrelevánsak, csak a helyet foglalják majd, ami előbb-utóbb szűkös lesz.
Van egy munkásmellényem, de azt se használom, viszont az még jól jöhet a fizikuskodáshoz, egyelőre a törzsvendég felső és törzsvendég kesztyű van rajtam, ezek a részegséghez +3 %-ot ad mindkettő, így piát spórolok az ivászatnál (ha majd beleépíti). Egyelőre ezek vannak, összességében nagyon gyéren adja a cuccokat. AP-t erre nem fogok költeni, hacsak nem lesz annyi, hogy a fülemen folyik ki, de ennek kicsi a valószínűsége, ha vasárnap bekapcsolom az 1 éves prémium+-ot.
Van, akinek már 7-es vagánysága van, nekem meg csak 2-es, pedig eddig vettem én is minden alkalommal ládát (kis és közepest csak, az igaz). -
EmberXY
veterán
Igen, végre valahára megtörtént.
De köztünk maradjon, egy picit túlbonyolította... Nagyon szájbarágós lett, egy csomó felesleges infót ad és az is egy picit logikátlan, hogy először meg kell nyitni az adott ajánlatot....
Egyszerűbben is lehetett volna, mint pl egy másik játékban:
Beírod, hogy mennyit akarsz venni, aztán vásárlás. Nem kell külön menü, stb, de befogom a pofám, a lényeg, hogy végre meg lett csinálva.
-
EmberXY
veterán
Az aranyalma termesztése egyelőre jó ötlet, amíg ugyanúgy be nem dömpingel majd, mint a többi. Amikor már sokaknak meglesznek a küldik, és már csak unalomból termesztik, szerintem nem lesz rá akkora kereslet.
Főleg, hogy csak 12 óránként lehet fogyasztani a cidert, tehát naponta jó esetben 2-t ihatsz meg, ehhez hosszabb távon feleslegesen lesz túltermelni, persze csak ha már mindenki betelt vele, mondjuk az még jó sok idő. Az igaz, hogy nagyon jó bónuszokat ad, de a felhasználása limitáltsága miatt ez egy jelentős korlátba ütközik.
A rendszernek eladni 12 dollárért szerintem pazarlás, hiszen 1000 dolcsi a palánta... A cidert 650-ért venné a rendszer, de szerintem az is már csak akkor éri meg, ha tényleg semmire nem tudod felhasználni és a kutyának sem kell.
Nekem egyelőre 54 db alma van a kertben, naponta 1 cidert szoktam főzni és meginni, elkezdtem csinálgatni a küldit, mert rohadt hosszú idő, mire meglesz, hiába táraznám be későbbre, hiszen ahogy már szó volt róla, 12 óránként lehet csak inni, szóval lassan de biztosan iszogatni kell. Aztán ha majd meglesz a küldi, meglátjuk, hogy mennyire lesz rá kereslet. Állítólag van olyan, aki már az egész kertet almával ültette teli....
A piacon valamelyik nap ki volt rakva 50 db, pont lecsaptam rá, lehet, hogy nem nekem szánták, de jól jött, +1 cider.
-
EmberXY
veterán
Én most rámentem a garázdálkodásra, az elég sok lóvét hoz. Viszont ahhoz meg rengeteg krumpli kell, én hülye meg nemrég eladtam a rendszernek a sok felesleget...

Most ki kellett szednem a komlót meg a szőlőt, de még a barackból is, hogy legyen elég krumpli.Igen, mostmár nagyon sok minden van, Stiffler úgy dolgozik mint a kormány, mire reggel felébredsz, már 2-3 új
törvényfunkció be van élesítve.
-
EmberXY
veterán
Igazán nincs mit. Ha már kereskedik az ember, akkor legyen értelme.
A "legutóbbi vételár" és "legutóbbi eladási ár" rovatokat természetesen nem frissítem állandóan, azok csak kimondottan a legutolsó tranzakcióra vonatkoznak, amikor eladtam vagy vettem. Egyszerre adom-veszem a teljes mennyiséget. Közte lehet egy csomó árfolyamfrissítés akár, amikor nem történik semmi, csak figyelem azt az árat, ami a táblázat szerint elfogadható, akármikor úgy ítélem meg, hogy OK, akkor eladom vagy veszem az adott cuccot, és akkor frissítem a táblázat azon részét az egységnyi eladási vagy vételárral, és megjelölöm, hogy legközelebb ahhoz viszonyítva milyen árra lesz szükségem, és kezdődik minden elölről.A részvényeknél én se akartam brókerkedni, de mivel ahhoz is van küldi, ezért muszáj kereskedni valamennyire, különben nálam is kimerülne annyiban, hogy szedem az osztalékot, max akkor menekülök ki, ha be akar csődölni valamelyik - kivéve az ahhoz tartozó küldi teljesítését...

A kriptónál is ez a helyzet, ahhoz is van ilyen küldi, viszont azzal tényleg lehet nyerni, ha valaki kifogja.
Mivel azok nem csődölnek be, így végülis ha egyszer megveszed a mennyiséget, az elveszni nem fog, max a pénz áll benne és fel/le ugrál az árfolyam, ha tudod nélkülözni azt a lóvét, akkor igazából csak "van". Ha brókerkedsz, akkor meg lehet nyerni is rajta. Úgyis annyira ugrál az árfolyam, hogy nem hinném, hogy hosszabb távon ne lenne egy olyan árfolyam, ahol csak minimális a veszteség - már ha veszteség van. Szóval ilyen téren talán még jobb is a kripto. Szerintem... De aztán majd kiderül, hogy hol van benne a csapda. -
EmberXY
veterán
Ez igazából csak egy mankó, a küszöb az kb mindenkinél egyéni, ki mikor milyen tranzakciót csinált, ahhoz képest kell nézni... Azt nézem, hogy ha egy cuccból kiszálltam, akkor annál alacsonyabb áron szálljak vissza, illetve ha beszálltam, akkor mi az az eladási ár (kereskedési díjjal együtt), aminél eladva pluszos a dolog.
Most épp a Delirium-ba akarok visszaszállni, ahhoz jelenleg 1200-as árfolyamál kisebb kell. Nemrég sikerült belőle kiszállni egy kis haszonnal. Most épp egy hajszálon függ, ha reggel romlik, akkor valószínűleg vissza is szállok.
A többi részvénynél a kiszállásra várok, de nagyon messze vannak az árfolyamok.A kriptóknál a kiszállásra várok, SörShibánál egy hajszál, ha ugrik egyet, már adhatom is el, vagy várhatok esetleg, hátha még fentebb megy, ezt még megálmodom.
Azért sheet-en csináltam, mert ezt elő tudom szedni itthon és melóban is, ha éppen rá akarok nézni. Fapados, de hát ez van, nem lehet mindenre scri...khm, khm,..., akarom mondani okosság... Volt 15 szabad percem ma a melóban, unatkoztam, na.

-
EmberXY
veterán
Igen, lehet rajta ügyeskedni, brókerkedni.

Én már csináltam hozzá egy google sheet-et, ami számol a kereskedési díjjal is, abban vezetem, hogy melyiket mennyiért adtam/vettem, így látom, hogy milyen árfolyamnál lehet kiszállni vagy újra beszállni. (nem a konkrét tranzakciókat és egyenleget számolom, azt mutatja az oldal is, kizárólag az árküszöböt)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De köztünk maradjon, egy picit túlbonyolította... Nagyon szájbarágós lett, egy csomó felesleges infót ad és az is egy picit logikátlan, hogy először meg kell nyitni az adott ajánlatot....