Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peq
aktív tag
Köszönöm gyors válaszod. MPL esetén számíthatok vámra? Az érték szállítással együtt 8.000ft (ebből a tényleges, az ingóságok ára cirka a fele)
Minek az okán van több standard shipping opció különböző árszabással? A fenti három esetén is 15 napos opciót reklámoznak, de tracking nincs.
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
A feláras trackinges standard shippinges csomagokat ezidáig rendre az express one hozta, hamar kézbesítették, semmilyen fennakadást nem tapasztaltam. Inkább kifizettem a pluszt, csak ne kerüljön a magyar posta kezébe.
Megjelent ez a 15 napos őrület bizonyos érték felett, viszont a csomagküldés módjára klikkelve kibukik, hogy hiába standard shipping címszó alatt reklámozzák, nincs tracking.
Pár nappal ezelőtti rendeléseim esetén a megszokott módon trackinges standard shippinget kértem minden pakkra, viszont az egyik storeból útjára engedett csomag azonosítója PNLUC kezdetű, ellenben a másik háromból a jól ismert 158 számokal startol. Netán az eladó faragott a költségeken? Ahogy olvastam, a PNLUC magyar postához kerül.. Aki ilyen azonosítót kapott, miként rendelt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest