Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz autrcsab #38154 üzenetére
Tegnapi bejegyzés.
És ezeknél láthatod, van amikor a Postal Ninja ezt írja, 多斯特克,哈萨克斯坦 = Dostyk, Kazakhstan fordítani kell.
Parcelsapp.com linkje. Pontos nyomkövetés, ha több szállító van a folyamatban akkor látható a másik nyomkövetési szám is.Postal.Ninja linkje pontos nyomkövetés
-
fairi
addikt
válasz autrcsab #39133 üzenetére
Én most próbálok közvéleménykutatást csinálni, hogy a SYtrack (Sunyou) küldemények megjönnek-e időben és eddig mindenki problémát jelentett.
Nekem kettő van, egyik márc 20 másik ápr 21 és nem jött meg közben 38 csomagot kaptam más szállítóktól összesítve. Vagyis nagyon kamu adat ez.Korábban is volt 2 ilyen csomagom és mindig 60. napra kaptam kézbe, sose akkor mikorra ígérték.
Ez még a Yanwennel is olcsóbb lehet így most lelkesen osszák, de sokkal rosszabb logisztikai cég ez a sunyou.
Jó lenne páran leírnák mi a tapasztalatuk ezzel a szállítóval. Kapott bárki időben csomagot?
Volt olyan 50. napra már kezében volt?Mikorra jött meg legkésőbb, 70. nap, 80. nap, 100. nap??? Sok néven fut, van mikor csak egy számsor, 13 darab és csak a sunyou ismeri fel. Van mikor cainao super economy for special goods néven fut,ekkor egy LP.... csomag, de sytrack adja az infókat.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz autrcsab #39133 üzenetére
Lásd amit fairi is és a többiek is emlegetnek, ezt is a SyTrack - SunYou szállítja. Akárhol lehet. Részemről minden bejegyzésük az ide megérkezésről kamu.
De ha tényleg igaz lenne akkor az NPKK-ban is eltölthet időt (2 óra - 8 nap) meg a helyi postán is pár nap.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz autrcsab #39247 üzenetére
Köszi a választ, ezzel a tapasztalattal kiegészítettem az Összefoglalós leírást, a 11. Egy rövid összefoglaló az AliExpress Standard Shipping szállítási móddal küldött a Sprinter futárszolgálat által vagy Pick Pack Ponton kézbesítendő Észt postai számos vagy SyTrack (SunYou) küldeményekről.
-
Topikgazda
válasz autrcsab #42411 üzenetére
Nem postai kézbesítés, bővebben az Összefoglalóban a
11. Egy rövid összefoglaló az AliExpress Standard Shipping szállítási móddal küldött a Sprinter futárszolgálat által vagy Pick Pack Ponton kézbesítendő Észt postai számos vagy SyTrack (SunYou) küldeményekről.
Nem veszett el, csak lassú a feldolgozás és csak egy javaslat az hogy ne idegeskedj, az eladótól majd visszakapod a pénzed ha elveszne.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz autrcsab #67586 üzenetére
Ebből nem sok minden derül ki, de más cégek dolgozzák fel a csomagokat az EO és az MPL esetén és ezért lehet eltérés +/-
De ez azt jelenti hogy megrendelték a szállítást és ha átadják az MPL-nek akkor attól számolva 1 munkanapon belül kézbesítik.Itt egy teljes folyamat ahol látod az időmúlását is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest