Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ólomlábú
csendes tag
Én ebayről rendeltem a szintén Lenovo telefonomat!Nem sokkal volt drágább,mint kínából,viszont EU-n belül ha jól tudom nincs vám rá.Kínából már necces,hogy felakad vagy átcsúszik.Nem mertem berizikózni,mert akkor többe került volna,meg a szállítási idő is megduplázódik,ha még a vám miatt is várnom kell.
-
blueMerle
veterán
Mindig minden nagyértékű csomagra kis összeget és általában más termékmegnevezést írnak hogy ha lehet átcsússzon a vámkezelésen (bár ez az utóbbi időben Magyarországon sajnos már lényegtelen, szinte minden vámköteles cuccot megfognak tökmindegy mi van ráírva). Ez mindig is így volt az Alin, rendben van a dolog.
Neked a valódi árat kell bevallanod és a csomag valódi tartalmát teljesen függetlenül attól mi van a csomagra írva. Ellenkező esetben bűncselekményt követsz el (adócsalás).
-
blueMerle
veterán
Nézd, ha megbízható eladótól rendeltél (legalább 2000-3000 visszajelzés és abból legalább 95-98% pozitív) akkor semmi gond nem lesz, fontos észben tartanod hogy az Alin az eladónak nem érdeke átverni téged, azzal csak magával szúrna ki mert egy esetleges vita során úgyis neked adnának igazat őt pedig néhány húzás után kitiltanák.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest