- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
AthlonXP
üzenetére
az ilyen "apróságok" (mint pl a sebzés) miatt is totál olyan érzésem van, hogy összecsapták az egészet, hogy ki lehessen adni és semmit nem teszteltek ezen...
a végigjátszás a rövid játékidő ellenére el fog nekem tartani egy darabig, mert elég gyorsan félreraktam eddig pár napokra: mindig akad valami, amin jól felbosszantom magamlegutóbbi: lezuhantunk szépen az lv426-ra, jött a rizsa, hogy pár hete küldtek oda egy osztagot meg egy civilt (ripley), aztán az épület szerkezetileg egyben, holott az atmosphere processor meghibásodás miatt felrobbant a fél környék... nukleáris sugárzás nuku... bishop meg egyben

Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- YouTube
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- MacBook Pro Retina 15", i7, 16 GB RAM, 250 GB SSD, új akkumulátorral
- AMD Ryzen 5 7600X + ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI + 32GB 6000MHz DDR5 + hűtő + ház - Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a végigjátszás a rövid játékidő ellenére el fog nekem tartani egy darabig, mert elég gyorsan félreraktam eddig pár napokra: mindig akad valami, amin jól felbosszantom magam