Hirdetés
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Na igen nehéz olvasgatni, de erre is van praktika
Egyébként a lángszóró nem nagy tragédia ha kifogyott, mert elméletileg az egész game letudható nélküle... Az apollo core féle elkobzásig egy grammot se fújtam ki. Utána a reaktorban a kis dögök miatt feltétlen kellett, de azt most is kellesz ugyanakkor röhögnék ha volna olyan öcsivment is hogy lángszóró nélkül vidd végig 
Egyébként a 1702 sima ügy volt mert a dög ismét lemaradt mindenről. Azt követően hogy lecsesztem a dokit és visszafordultam a többi sallangot begyűjteni, már le sem jött szégyenében. Sőt, olyan halkan ment hogy csak a detektor jelzett néha hogy ugyanmá'
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 27% - Corsair Dominator Titanium RGB DDR5 96Gb (2X48Gb) 7000Mhz Cl40!
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% akkuval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként a lángszóró nem nagy tragédia ha kifogyott, mert elméletileg az egész game letudható nélküle... Az apollo core féle elkobzásig egy grammot se fújtam ki. Utána a reaktorban a kis dögök miatt feltétlen kellett, de azt most is kellesz ugyanakkor röhögnék ha volna olyan öcsivment is hogy lángszóró nélkül vidd végig 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)