- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én most épp a kommunikációs részlegről tartok kifelé. (Lehetőleg úgy, hogy ne támadjon be egy working joe se.) Viszont a ne halj meg egyszer se dolog már most ugrott. xDD Felkapott az egyik szellőzőbe a dög a nagy menekülés közben. Sebaj. XD Majd összejön legközelebb. xD
Előző végigjátszáson, mediumon először csak az orvosi részlegen kellett foglalkoznom vele. Nem tudom, hogy azért-e, mert ez is ilyen szint-különbség, vagy csak halkabb voltam akkor, mint most. De annyira meglepődtem ezen a támadáson, hogy elfelejtettem esc-et nyomni.
Egyébként én sokat szenvedtem az orvosi részleggel először. (Már tegnap nagyon örültem neki, hogy megint mehetek felfedezgetni.) Bár így sem akkor szívtam legjobban a fogam, hanem a vége felé, amikor ilyen alternatív útvonalat kellett keresgélni. Ott volt az a targonca, amivel dobozt kellett emelni, hogy mehessünk tovább. Na azon kínlódtam sokat. xD Lángszóró: üres, kifújt, kiürült. A dög meg folyton lent mászkált a folyosókon. Azt hittem, soha az életben nem sikerül végigcsinálnom.

Mondjuk lehet azért is kéne majd egy novice végigjátszás, hogy én is tudjak olvasgatni. Mert most nagyon sokszor passzolom a dolgot. A fenének sincs kedve gépekben turkálni, amikor ott neszez a dög a közelben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest