- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Még a hijja'
Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szekrényből egyes helyeken úgy szed ki, hogy alapból hátra és oldalra húzódok, legkésőbb akkor amikor hallom hogy nyílik az ajtó... 1ébként ilyenkor az erősítőn a voltmérő is kiakad(na ha volna)
Remélhetőleg holnap könnyebb lesz, bár a másik helység csoportot átfésülni se lesz piskóta... valahogy rá kéne venni az idegent hogy segítsen a keresésben 
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Exkluzív órák
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)