- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Még a hijja'
Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A szekrényből egyes helyeken úgy szed ki, hogy alapból hátra és oldalra húzódok, legkésőbb akkor amikor hallom hogy nyílik az ajtó... 1ébként ilyenkor az erősítőn a voltmérő is kiakad(na ha volna)
Remélhetőleg holnap könnyebb lesz, bár a másik helység csoportot átfésülni se lesz piskóta... valahogy rá kéne venni az idegent hogy segítsen a keresésben 
Új hozzászólás Aktív témák

- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sztem hasonló helyen akadhattunk el ott ahol ajtónyitáshoz be kell ütni az 1702 kódot... hiába tudom fejből, akkor is ki kell olvasni egy terminálról és úgy már jön az idegen... pedig nélküle mennyivel egyszerűbb volna az egész ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)