- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Igen, ezt próbálgattam és nálam is működött a xenomorf távolságának függvényében.
A dlc-s ötleted azért is jó, mert ugye ez nem egy lineáris cső fps, többször ide-oda átmegyünk ugyanazokon a helyszíneken/pályákon és nyilván lehetett volna ezt még fokozni, de ami a jó, hogy amikor másodszor mentem át valahol a játékvezetés (és nem eltévedés) miatt, akkor sem a spórolást, az olcsóságot éreztem ettől, hanem így is "ütött".Viszont amikor abban a dlc-ben, amikor egyik szereplő bőrébe bújva kell csapdát állítani az idegennek, akkor ott ugye választhatunk karaktert, bár ezt csak végigjátszásban láttam, de azt hiszem, igencsak itt lenne már az ideje, hogy megcsináljam ezt a küldit. (Persze ezzel meg az a baj, hogy rövid, de az, hogy konkrétan visszarak a játék lényegében egy az egyben a Nyolcadik utas a halál c. filmbe és ilyen atmoszférával: az mekkora már.
)Komolyan mondom, sírok, ha belegondolok, hogy hány "frencsájz" szenderült jobb létre, amit imádtam: Dead Space, AI, MechWarrior és sorolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nyaralás topik
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Alienware 17r4 olvass
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)