Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Én már mindenhogyan kitoltam, de a novice épp most megy. Ezúttal az a különlegesség hogy még a reaktor maintenance-ben is kulccsal ütöm az arccsócsálókat és kinyírok mindenkit amit csak lehet
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Próba
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Aztán megkeresem azokat a helyszíneket ahol tökre el tudom magam zárni a dögtől, egy helyen őt zártam le és a fél mapot dög nélkül abszolváltam. Van még két hiányzó ID sztem kizárt dolog hogy megtalálom, így következő menetre az összes térképet kinyomom és az alapján próbálom meghatározni majd, szal mindenhová kétszer benézős ügy lesz. Aztán jönnek a DLC-k, később valamikor ha lesz rá keret egy 120Hz-es végigjátszás is, stb