Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarRi
csendes tag
válasz bladegery #4451 üzenetére
Valaki elárulná, hogy mikor lesz már felrakható a gyári T-mobilos ICS? Illetve honnan elérhető? Mert a gyári update szoftvert az írja, hogy nincs jelenleg hozzá frissítés.
Nálam a 2.3.6-al nem a legjobb a kamera, közelre éles, fasza, távolra meg olyan mintha kiakadna az autófókusz, aztán fotóz és nem valami éles képet csinál... Macro nem kapcsolható, tehát elvileg autómata kéne hogy legyen, nem? Ötlet?
ICS-n nekem annyi baja a fotózásnak, hogy a LED vaku max fénnyel megy, és nem bírja visszaszabályozni a fényképező, tehát képes full fehér képet csinálni közelről. :-)ICSnél az FR-es működött csak, ott ezt a hibát találtam, azért várnám a T-set, hátha az jó lenne.
Köszi előre is a válaszokat!
-
BarRi
csendes tag
válasz bladegery #4453 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Hétvégén ha időm engedi, akkor kipróbálom, remélem recovery kialakítású a zipen belül a cucc, mert a másik fajtát ami úgy néz ki, mint ami a telón van mikor mászkálsz a flashében azt még nem sikerült átértelmeznem, hogy hogy is kell rárakni, de majd max utána olvasok jobban.
Köszi még1x!
BÚÉK!
-
BarRi
csendes tag
Lenne két kérdésem, előre is köszi majd a válaszokat!
1. GB-n hogy lehetne belerakni a videó rögzítőbe a LED lámpa bekapcsolását, ami benne van az ICS-ben?
2. GB-n a fényképezőnél a fókusz AUTO opció, az makró ON lenne? Mert ha fotózok furcsán kattan a fókusz és elmegy homályosba, majd a végén fotóz valami képet, vagy először makróval próbálkozik, és utána a normállal? Erre valami ötlet? Esetleg külön kapcsolható a makró?
Ja ha kikapcsolom a fókuszt, akkor is élesít, sőt még lehet, hogy picit élesebbre fotóz mint AUTOban (messzebbre való fotózásnál).A jpeg 100%-ot már sikerült belepakolnom, bár szerintem ettől GB alatt a kamera túl vakító képet csinál, ezért visszaállított a gyári állapotára, pontosabban vakuval olyan fehér fejeket fotóz, hogy majdnem elér egy ICS fényképezést.
-
BarRi
csendes tag
válasz karl_fischer #4502 üzenetére
GB nekem 2 napot bírt, kb 6 óra teló neteztem is vele youtube volt a végén kb fél-1 óra meg max 30 perec játék.
Előző moveomban hiába nem használtam semmit 1 nap.
Ja és 2Gt használok, csak youtubnál használtam mobilnettel 3G-t, a sima netezésa WiFiről ment.
Most meló alatt pedig 3. napja megy este net játék és 30%, most teló max 2óránál tart. -
BarRi
csendes tag
válasz ferke170 #4509 üzenetére
Ismerősömnek gyári ICSje van azt mondja sokkal kevesebb ideig bírja, viszont gyorsabb a menü... gondolom a proci reakcióidején vagy valami hasonlón módosíthattak, és ez persze az akku rovására megy....
Először mikor teszteltem nekem is tök gyors volt, most nem annyira összetett a menü mozgás közben, de nem is érdekel, ha 3-4 napot kibír meló mellett, amikor nincs annyira használva... -
BarRi
csendes tag
Erre valakinek ötlet?
"Lenne két kérdésem, előre is köszi majd a válaszokat!
1. GB-n hogy lehetne belerakni a videó rögzítőbe a LED lámpa bekapcsolását, ami benne van az ICS-ben?
2. GB-n a fényképezőnél a fókusz AUTO opció, az makró ON lenne? Mert ha fotózok furcsán kattan a fókusz és elmegy homályosba, majd a végén fotóz valami képet, vagy először makróval próbálkozik, és utána a normállal? Erre valami ötlet? Esetleg külön kapcsolható a makró?
Ja ha kikapcsolom a fókuszt, akkor is élesít, sőt még lehet, hogy picit élesebbre fotóz mint AUTOban (messzebbre való fotózásnál).
A jpeg 100%-ot már sikerült belepakolnom, bár szerintem ettől GB alatt a kamera túl vakító képet csinál, ezért visszaállított a gyári állapotára, pontosabban vakuval olyan fehér fejeket fotóz, hogy majdnem elér egy ICS fényképezést.
-
BarRi
csendes tag
válasz wwenigma #4515 üzenetére
Most hamar érkezett a válasz, és köszi!
Lehet, hogy autómatán dönti el, passz, szomorú vagyok, hogy a kameránál a fényt nem lehet bekapcsolni, az az egy nagyon tetszett az ICSben.
Más.
Az L-es valóban újabb lehet? Erről van infótok? Illetve, hogy milyen javítások vannak benne?
Köszi!
-
BarRi
csendes tag
válasz #03372544 #4516 üzenetére
Újabbnak tűnik, nekem gyárilag amivel vettem
J-s és szept 1-et ír build.propL-es amit felraktál ott okt 24-et ír.
Ha valaki tud infót a javításokról, majd megoszthatja.
Amúgy te ezzel vetted gyárilag a telót? T-s v független? Csak hogy fel merjem-e rakni. Ja és milyen fotót csinál?
-
BarRi
csendes tag
-
BarRi
csendes tag
válasz #35202114 #4537 üzenetére
Azt nem tudjátok véletlen, hogy a kamerahibára meg a LED hibára mondott-e már valami a gyártó vagy Tmobile, hogy várható lesz-e gyári frissítés? Tudom láttam, hogy a V4es H1N1ben javítva lett, csak ha valaki esetleg gyári ROMot szeretne, az reménykedjen-e vagy sem.
Bevallom tetszik a kezdőképe, meg hogy újra kint van az üzenet ikon! A régi 2.2.2 miatt hiányolom most GB-n balról teló jobbról meg net ikon van (mármint a gyári laucherrel, nem jön be OneTouchos),
esetleg erre nem tudtok megoldást, hogy le lehet-e cserélni a jobb oldali net ikont üzenetek ikonra?
-
BarRi
csendes tag
válasz espista #4581 üzenetére
Az akkor még az újraindítás előtt van ha jól sejtem, nem figyeltem bevallom a feliratokat, hogy miket csinál, de nekem a recovery feltöltése max 5-10perc volt talán még az 5 se volt meg, class 10es sd kártyával 10mbal ir 20al olvas, nem tudom ez jelent-e valamit frissítésnél, a reakció ideje kicsi fájlokkal is jó, ott is tolja 5-7MBal.
Nekem újraindítás után állt 40percet kb az alcatel indítóképpel aztán meguntam és kivettem az aksit és vissza a GB vagyis előtte az FR-t még próbáltam azzal pár perc fehér kép után jó is volt, a GBvel meg max 1perc és jön a setup wizard.
-
BarRi
csendes tag
vfrr Szia! Hogy érted, hogy nem volt hozzá flash player? Nekem a J végű 2.3.6 van fent, és ahhoz sincs flash lejátszó, a weblapon semmilyen flash nem játszódik le, amit furcsálltam egy ilyen kategóriás telónál...
Esetleg másnap van ötlete, hogy hogy lehetne beépülő flasht lejátszani?
Adobe 11.1 nél kiírja, hogy nem kompatibilis az eszközzel.
-
BarRi
csendes tag
válasz #03372544 #4731 üzenetére
ujjobbagya Ez a flash működik esetleg GBvel is? Vagy tudsz olyat, ami azon is futna?
Kösiz!
Sorra megyek a hozzászólásokon nem láttam közben hogy már válaszoltál is!
Kipróbálom, és ezek mennek akkor beépülő flashel is? Pl reklámok vagy videa meg ilyesmik?[ Szerkesztve ]
-
BarRi
csendes tag
2 kérdésem lenne:
- Ha időm telik rá felrakom az L-es gyári GB-t, valaki tesztelte már, hogy stabil-e? Nekem J van gyárilag rajta, a korábbiak nem jöttek be, a kamerán alig volt beállítás.
- A felrakás sorrend: hard reset, utána felrakás előtt dalvik, meg data stb törlése, és utána recovery? Vagy előbb hard, recovery és delete dalvik, ....? Logikám azt sugallná, hogy előbb pucoljam ki, de ti jobban benne vagytok.Más:
Ezt valaki letesztelné gyári ICS-n, hogy javít-e a kamerán?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moblynx.cameraics&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JseW54LmNhbWVyYWljcyJdCamera ICS (ugyanúgy néz ki, mint az ICSben lévő)
GB J-s alatt tesztelve, sokkal jobb képet csinál, mint a gyári GB fotózó!!!!!
GB-s nálam picit élénkebb kontrasztosabb színekkel fotóz, talán ettől lehet hogy a felületek enyhén pöttyösek, mintha kis színfoltok lennének benne, na ez a Camera ICS-ben nincs benne...
Camera ICS GB alatt színek élethűek, és még a pöttyös színfoltok sincsenek! Teljesen élvezhető a fotó, persze attól nem fog tükörreflexes képet csinálni, de legalább a képi hibák nincsenek jelen!!!!!
Ha esetleg neked is van időd tesztelni Hokins, akkor akár berakhatnád ajánlóként az ICShez, feltéve ha működik, mert sokan emiatt nem akarnak ICS-t felrakni szerintem... mert a fotó része semmire sem jó.
Vagy akár GBhez mehetne, mivel több funkciója van, mint a GB-s fotózónak.Videó részét még nem volt időm tesztelni de azt is le akarom, mivel bejött a fotófény kamerázás közben, alacsony fényviszonynál jól jöhet, hogy ne hullámozzon a kép.
Ha kell tolok fel tesztképet is.
Ha tudtok a kérdéseimre majd dobjatok valami választ, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
BarRi
csendes tag
válasz #84490496 #5004 üzenetére
Ezt most nem értem...
A hard reset után ha recoveryvel felrakod az eredeti backupot, akkor hogy hogy nem lesz ott a telepítés varázsló, ha azt a szoftvert töröltem pl mint ahogy én is a traffic managert meg társait?
A backupnak nem az a lényege, hogy elment mindent, amit mikor visszaállítok, akkor minden fájlt visszatesz a flash-re? Vagy ha rootoláskor törölsz valamit, akkor az véglegesen törlődik? A backup gyári mentés nem állítja vissza az eredeti partíciókat és fájlokat?
-
BarRi
csendes tag
válasz #84490496 #5008 üzenetére
Fasza, akkor óvatosabban fogok mostmár törölgetni, és azt hittem a rootolatlan backupot bármikor vissza lehet tolni a telómra, hogy helyrehozzam vele, ha esetleg a rootos apk pucolásnál valamit errontok és összeomlana a teló.
De ha a fájlokat a alap romom nem hozza helyre, akkor minek akkora méretű a rom? Ha nem teljes rendszert telepít újra, akkor elég lenne pár MB config fájl hozzá, hogy visszaállítsa a telón lévő fájlokkal a rendszert eredeti állapotba...
-
BarRi
csendes tag
válasz #84490496 #5017 üzenetére
Amúgy látom nagyon benne vagy, abban tudsz segíteni, hogy ha felrakom a J-sem helyett az L-es GB-t, akkor miket milyen sorrendben kell?
hard reset -> wipe date, meg cache, meg dalvik -> recovery L
vagy
hard reset -> recovery L -> wipe data, ... ?
Egyáltalán a hard reset meg a date dalvik stb is szükséges?
Köszi!
-
BarRi
csendes tag
Fakirr1 köszi!
Akkor tehát nem kell hard reset, azt hittem az is fontos hozzá, itt olvastam a sorok közt, csak nem tudtam mire jó.
Azt hittem L-en javítottak valamit, na mind1, azért ki kéne próbálni, meg úgyis újra kéne rakni majd a telót, mert annó nem wipeltem a dalvikot meg battot se és már FR ICS-t is nyomtam rá tesztre, talán emiatt volt, hogy olyan hülyén működött az ICS.
-
BarRi
csendes tag
válasz batai15 #5081 üzenetére
Én a Conservative beállítást használtam, ott lefele és felfele is meg lehet adni a változási reakcióidőt, és tényleg szépen lemegy a freki ha nem használja a procit, mig az ondemand vagy mi meg fel le ugrál minimum-maximum közt.
Powersave azért gyenge mert ott tudtottam max 2xx MHzen megy, amire állítod legkisebb én úgy láttam csak azt használja, nem megy fejlebb...
Annó én is teszteltem, nekem full és minimum proci közt max fél harmad teljesítmény van, 1xx -es MHzen már akad sokminden, de 2xx -en simán elment nálam a legtöbb dolog, persze alapokra gondolok, multimédia stb biztos akad rajta, az inkább csak arra jó ha pl nagyon alulmerültél 20-30% akkor ne merüljön le azonnal, hanem alacsony procisebességgel talán még 2szer annyit is ki tudsz hozni.
-
-
BarRi
csendes tag
Sziasztok!
2 gyors krdés!
Adatkapolat bekapcsolva app törölhetõ? Csak widgetapp vagy ha törlöm megy vele a mobilnetaktiválás is a statusbarból?
My uploads törölhetõ? És mire szolgál? Mindig fut.
Köszi!
-
BarRi
csendes tag
Sziasztok!
Bogyus vagy Hokins, ti tudjátok hogy mire jó az adatbekapcs app és a my uploads? Van rá szükség? Vagy törölhetőek? Mobilnetet használok, csak nem tudom, hogy ez az adatbekapcs app kell-e hozzá vagy az csak widget? Folyton fut a háttérben.
Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok