- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Ugye -szerencsés lévén- más készülékekkel már 4.3 fut "rajtam", eget rengető változást nem tapasztaltam egyik készüléken sem. Bagyusz megerősít vagy ellentmond, nekem átlagfelhasználónak gyorsabbnak tűnik a 4.3 és -legalább is az L9-emen- jóval kevesebbet eszik, mint a 4.2.2 fogyasztott. És természetesen én is nagyon várom a Mágus munkáját, hátha asszony telefonja is javul kicsit...
-
-
törölt tag
cm romokban van ilyen funkció, illetve az ics+ v1.3-ban..(ha jól tudom.. pill és megnézem..)
CM rom az tuti.. ott a biztonság menüpontnál.
Troy: feltolom google drive-ba a független ics rom mentésem,amit anno leszedtem, nézd meg azzal,hogy jó-e. pill és adok linket..
Link: pill..még tölti..
-
törölt tag
Így hirtelen nem nagyon tudok mit mondani rá..
Én mondjuk előről kezdeném a következő módon:cwm 5.5-öt (machfixes) beflashelném a telóba terminálból(windows terminál), majd a clockworkben format system,cache,custpack,data. Utána format dalvik. Ha ezek megvannak,akkor mount usb mass storage és törölném az android és .android_secure mappákat, majd ha ez is megvan,akkor mehet a restore a francia ics-re(bár asszem az instal zipes,akkormeg mehet az instal zip.)
Ha megvan, akkor reboot teló ujra cmw 5.5-be és factory reset. Utána reboot teló és megnézni,hogy fennáll-e a hiba még. Ha igen,akkor lehet,hogy sd döglődik(bár erre kicsi az esély).
-
wwenigma
Jómunkásember
Akkor a menüben ahol a tárhely van, ott tolj rá egy formázást (ahol irja hogy le van valasztva). Ha nem segit akkor szedd le az SD formatter nevű programot, PC-n kartyaolvasoba bele és azzal formazd le. (optionsban: type: full (erase) , format size adjustment: ON) Lehet hogy megfeküdt.
-
bladegery
senior tag
gb-vel és ics-el kompatibilis, innen tudod leszedni.
-
törölt tag
Vagy rossz az sd-d ,vagy a matchfixes recovery-d.A recoveryt flasheld fel ujra és nézd meg,hogy úgy mit művel..(Vagy csak bootolj be róla.. ) Az sd-re tudsz másolni, meg minden? (Gondolom igen,de a lehetőség meg van,hogy szar az sd..)
Indulok melózni, (Hokins: NEM olyannal,amilyet linkeltél, de hazajutottam
) , ha valami van,akkor telóról válaszolok ,vagy hajnali 1-től itthonról tudok segíteni..
-
törölt tag
Majdnem 100%,hogy driver problem miatt nem megy.Próbáld először úgy,hogy telo kikapcsol,majd nyomod a hang le+ bekapcsolo gombokat .Amikor az alcatel(vagy telenor) logo megjelenik,akkor elengeded a bekapcsolo gombot,de a hang le gombot még 4-5 mp-ig nyomod. Utána dugd rá az usb kábelt a telora és a gépre. Ekkor fel kéne ismernie a telót,mint uj ezközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest